reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Witam ponownie ;)
Mama - trzymam kciuki :))
Ewelinko - Cieszę się, że wszystko ok, wypoczywaj :*
Monisia - Kreseczki są, czekaj do @ i powtórz, z porannego najlepiej :)

Ja załapałam doła... straciłam dziś pracę..
Trochę się cieszę, odpocznę z 2 tyg, zawsze dalej w ciąży będę i bliżej bezpiecznego czasu a potem znajdę inną :)
Steve zapowiedział, że wystawi mi dobre referencje, bo dobrym pracownikiem byłam, chociaż tyle..

reklama
Cześć Laski!!!!!!
Monisia no to fajnie z tym testem, teraz tylko musisz poczekać do pierwszego!!!!!!!!!!!!

No właśnie, przygotowania...
A ja właśnie chciałabym być już w ciąży.....
Mamy pewne problemy w firmie i sądziłam że szef zmniejszy mi wypłatę, a się okazało ze dostałam podwyżkę i trochę więcej pracy mi doszło, Mój mąż się śmieje i mówi ze jak takie moje przeczucia to nam się bliźniaki urodzą, bo teraz mówię że nie bedziemy mieli dzieci kiedy mam doła.....

Oj musisz być dobrej myśli, najczęściej dzieciątko przychodzi niespodziewanie :))
Szykuj siebie i męża do staranek :D
A z pracą sobie na pewno poradzisz... tym się nie martw.

mlodam - nie załamuję się, bo teraz jest taki okres, że na pewno znajdę zaraz kolejną, potrzebują tak naprawdę wszędzie...
Zaczynam już widzieć plusy w tej stracie :))

Witam wieczornie kochane.
Ewelka bardzo Ci współczuję i trzymam kciukasy aż sinieją kostki Całą reszte witam i informuje, ze u mnie szał w pracy i męczę sie okropnie. Mam nadzieje, ze nie ma dziś innych złuych info na bb. A może sa jakies dobre,

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry