- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
ewula00
szczęśliwa ;)
Monisia nie wiem czy pisałaś, ale który to dzień cyklu u ciebie?
Mama trzymam &&&& za Toma
Królowafal będziemy raze testować
Palma i wszystkie choruski dużo zdrówka
Ja przyznaje się już mnie nosi musze wyluzować. Zrobiłam test na próbe oczywiście nic nie wykazał bo jest za wcześnie. Za bardzo się nakręcam. Jak nie w ty cyklu to w następnym
Mama trzymam &&&& za Toma
Królowafal będziemy raze testować
Palma i wszystkie choruski dużo zdrówka
Ja przyznaje się już mnie nosi musze wyluzować. Zrobiłam test na próbe oczywiście nic nie wykazał bo jest za wcześnie. Za bardzo się nakręcam. Jak nie w ty cyklu to w następnym
Ostatnia edycja:
monisia2506
Październikowa Mama'06 Zadomowiona(y)
Jutro 30 dc 1go mam termin @...ale ja czuje ze nie przylezie...z Zuza tez miałam takiego bledziocha
P
pysia888
Gość
Heja!
U mnie narazie @ nie ma a 28my dzień cyklu mam, jedynie jakaś różowa czy czerwona wydzielina, malutko jej. Może wlaśnie na @
Zobaczymy.
Sorbek wcale nie jesteś egoistką. Dziewczynki mogą mieć pokój razem, a czemu by nie?
Mama mam nadzieje, ze z zołnierzykami Toma będzie wszystko ok
Marylka, Ty przekupo. Ładnie się wytargowałaś! brawo :]
ewelina mam nadzieję, że z fasoleczką nic się zlego nie stanie
monisia krechę drugą widzę jak byk, moim zdaniem bardziej widoczna na tym pierwszym teście
U mnie narazie @ nie ma a 28my dzień cyklu mam, jedynie jakaś różowa czy czerwona wydzielina, malutko jej. Może wlaśnie na @
Zobaczymy.
Sorbek wcale nie jesteś egoistką. Dziewczynki mogą mieć pokój razem, a czemu by nie?
Mama mam nadzieje, ze z zołnierzykami Toma będzie wszystko ok
Marylka, Ty przekupo. Ładnie się wytargowałaś! brawo :]
ewelina mam nadzieję, że z fasoleczką nic się zlego nie stanie
monisia krechę drugą widzę jak byk, moim zdaniem bardziej widoczna na tym pierwszym teście
Ostatnio edytowane przez moderatora:
krakowianka85
Fanka BB :)
Dobrze, że pęcherzyk jest. Ewelina - leż teraz i dużo odpoczywaj i wierzę, że będzie dobrze. :*wiadomośc od EWELINY:
jestem juz w domu,usg nic nie wykazalo-pecherzyk jest,endo ladne.zero krwiaka.pozostalo mi czekac do 8 pazdziernika.mam wieksza dawke progesteronu.nadal krwawie ,ale mniej.nic nie boli.mam lezec plackiem...
Mama - kciuki zaciśnięte za piątkowe wyniki.
Monisia - a został Ci jakiś test w zapasie na rano i na dzień spodziewanej @? Niecierpliwiec z Ciebie, ale nie dziwię Ci się.
Idę spać, dobranoc. Bo mdli mnie ponadprzeciętnie.
monisia2506
Październikowa Mama'06 Zadomowiona(y)
KRAKOWIANKA - nie mam zapasu, ale na tym tescie co przed chwila wkleiła, tzn na zywo jak patrze jest wyrazniejsza niz rano!!!!
P
pysia888
Gość
Monisia to ja już cicho gratuluję, żeby nie zapeszać ale myślę, że to fasolka
A jak dostanę @ to się wkurzę i kupię testy owulacyjne i spróbujemy z nimi :-) Jak szaleć to szaleć. A łykam wciąż feminatal
A jak dostanę @ to się wkurzę i kupię testy owulacyjne i spróbujemy z nimi :-) Jak szaleć to szaleć. A łykam wciąż feminatal
krakowianka85
Monisia - ja naprawdę mocno trzymam kciuki. Ale ostatecznie gratulować będę 1 października, ok?
Już naprawdę idę spać, dobranoc. :*
Już naprawdę idę spać, dobranoc. :*
mlodam
mama Oleńki
hejka!
witam się wieczorkiem. lece poczytac co tam się działo u was dzisiaj
witam się wieczorkiem. lece poczytac co tam się działo u was dzisiaj
reklama
nika32
Hej:-)
EWELINA modlę się za Ciebie i Kruszka... mam nadzieję że wszystko będzie dobrze...
MAMA powodzenia na jutrzejszej wizycie i &&& za dobre wyniki Toma...
PYSIA oby @ nie przylazła...
MONISIA ja tam bladziutkie kreseczki widzę... powtórz jeszcze raz raz test w dniu spodziewanej @... trzymam kciuki &&&& za dwie grube krechy....
EWELINA modlę się za Ciebie i Kruszka... mam nadzieję że wszystko będzie dobrze...
MAMA powodzenia na jutrzejszej wizycie i &&& za dobre wyniki Toma...
PYSIA oby @ nie przylazła...
MONISIA ja tam bladziutkie kreseczki widzę... powtórz jeszcze raz raz test w dniu spodziewanej @... trzymam kciuki &&&& za dwie grube krechy....
- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.
Podziel się: