reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
mama - tak, tak, przeczytałam:tak::tak::tak:, no my mamy akurat blisko 15 min drogi, więc spoko, jutro rano tam zadzwonie i się umówie, z tego co czytałąm na necie to trzeba 5 dni się nie przytulac, więc w poniedziałek zawioze, sama pojade , hehe , przewioze w torebce owiniete recznikiem chyba:-D:-D:-D, bo u nas pizdzi jak w kieleckim:-D:-D:-D, mi lekarz kazał zrobić spermiogram, znaczy męzowi mojemu, bo ja to raczej sie nie nadaje :szok::szok::szok:

Kuzwa leci mi z nosa ... aaaa Aha lekarz mi sie kazał koniecznie zaszczepic przeciw grypie ... co Wy na to baby ??

reklama
NAGAPALMA- tak-abstynencja od 3 do 5 dni :) owin w recznik a najlepiej jak bedziesz tam jutro dzwonic to zapytaj co radzi:)

co do szczepienia to sie nie orientuja,ale nie trzeba po nim czekac ze staraniami ???

palma - dostaniesz za to kieleckie :-p

Jeny jak tu pusto - Karola co chwila pyta czy tata wróci i kiedy :-( Do dupy ten dzień :-( Jutro też same a ja muszę jeszcze jakoś do dentysty iść bo mnie ząb zaczął boleć :-( A w piątek M przyjeżdża o 11 a o 13 idzie do pracy :-(

sol - hihihi wiedziłam, ze coś mi napiszesz, zsprawdzałam, czy czuwasz hahahahhaha
mama - jak 3 dni to bym mogła w pt juz zawiezc spokojnie, jutro zadzwonie i spytam
Wiecie co robie ogladam wózki jak jakas kretynka skonczona od 3 godzin chyba - ide sie leczyc !!!

O jak dobrze ze u Ewelinki lepiej - trzymam kciuki kochana

Mama - no to trzymamy &&&&&&&&&&&& za wyniki Toma i za wizyte daj koniecznie znać po

Palma ja się czosnkiem zawsze lecze i pomaga tylko ja wcinam z chlebkiem bo nawet lubie a miód tez działa bardzo dobrze tylko nie podgrzewany.
I spoko nie martw się też oglądałam wózki na długo przed zajściem w ciąże

Dzięki dziewczyny za rady dotyczące pokoju - narazie bedą miały razem a gdyby ewidentnie cos nie grało to zobaczymy - w sumie to one będą miały swój my swój i jeden wspólny nie ??

Mama a u ciebie dzieciaki mają osobne pewnie nie bo wy macie duuuży domek

PALEMKO - no wlasnie niby mam objawy....od wczoraj bolą cycuchy i brzucho ciągnie...Poza tym prawie puściłam wczoraj pawika jak poczułam nasz odswiezacz do toalety, ktorego uzywamy od roku, no i odrzucilo mnie od kleju do paznokci, ktorego uzywam przy klientkach niemal codzien:szok:

ewelinko, kochana !!!!!!

Modliłam się za Ciebie! Jak dobrze, że wszystko jest ok. Musi być dobrze. I będzie na pewno. Leż, wypoczywaj i nie denerwuj się. Jesteśmy z Tobą.

monisia, ja też widzę drugą kreseczkę:) Powtórz test za 2 dni z porannego moczu.

mama, trzymam kciuki za wyniki Toma. Będzie dobrze!

reklama
Zrobiłam teraz drugi...krecha jest ciemniejsza - na zywo oczywiście!!!!
Zdjęcie271.jpg

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry