reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
mlodam nie słyszałam,aż strach pracować:szok:.u mnie w pracy to wogole jest specyficznie:baffled::baffled:

reklama
bibinka - gotowa a jak chcesz głodomorze to zapraszam :-D

nagapalma - hehe - zakręcę ci ciepłą wodę w połowie kąpieli :-D A co do bezpłodności - to za dużo myślisz :tak:

Jezu wy mnie doprowadzicie do szpitala tymi tekstami - jak przeczytałam to się zakrztusiłam ciachem bo właśnie sobie cukier podnoszę :-p

no dzisiaj jak byłam w pracy w radio trąbili i teraz w tvn. szok.
a u mnie ciągle jazda w pracy, masa roboty. powoli wychodze spod kupy papierów ;) jeszcze tylko sio na koniec miesiaca przezyc zrobic i bedziemy zyc ;)
a jak tam samopoczucie?

Sol o czym mówisz? przez kogo się dławisz?? o tych 2 postach pod sobą mówisz?? jak tam przepisik dla mnie?? :)

Ostatnia edycja:
mlodam ja tez jeszcze w papiurach ,jak się wrzesień skończy to może odpocznę:tak:.a somopoczucie w miarę,dołki i górki:tak:.właśnie @ mi się skończyła,będę brać dupka 16-25 dc,no i bromek nadal.potem badania i do gina za miesiąc.

sol już odpalam odrzutowca;)!

DObry Wieczór:happy:

Ja przed chwilką poleżałam troszke i grałam w fifke z Moim Misiem ale ograł mnie:-( a tak walczyłam... :rofl2:

Zaraz ide pierogi sobie odgrzać. No i mam mdłości... Ja nie wiem czemu ale zawsze na wieczór mnie łapią:baffled:

Mama i Wisieńka kciuki &&&&&&&&& oby sie udało w tym cyklu.

Sol fasolka dobra??? Brzusio rośnie??? :happy:

słyszeliscie o tej nastolatce z gimnazjum co zaatakowała kolezankę nozem??? :OOO co to sie dzieje, świat się kończy.
Mlodam - na tvp1 powiedzieli, że dziewczyna była zafascynowana kulturą emo, a mnie to już wszystko tłumaczy... :] Co nie oznacza, że nie szokuje...

Nagapalma
- idź do gina z wynikami i głowa do góry. :* Jak nie prolaktyna i progesteron, to może inny hormon? A może w niewłaściwym dniu cyklu po prostu robiłaś? Na pewno wszystko będzie dobrze. :*

młoda - jezu zapomniałam - przepraszam :sorry:

misia - fasolka była pyszna a brzuszek nie odczuł jej skutków - zresztą przy takiej nadkwasocie jaka mi młoda serwuje to jakbym zjadła plastikowy kubeczek nic by mi nie było :-p nie no żartuje ale w sumie trawię wszystko co dotychczas było dla mnie nieosiągalne :tak: W sumie pasi mi taki układ :-D

bibinka - okno otwarte :-D

A ja dzisiaj musiałam zakręcić kaloryfery bo się okazało że jak wczoraj uzupełniali zimna wodą tak dzisiaj już gorącą puścili i w domu mi się sauna zrobiła :-D No tego to jeszcze nie grali żeby na początku września CO włączać :szok:
Mąż zgolony na łepetynie poszedł się kąpać a Karola marudzi ze chce spać ale jak jej proponuję przebranie w piżamkę to nie chce :-p Znowu pobawimy się w wojowniczą królewnę pt: "Nie idę spać" :-D A wstała o 9 i zero drzemki :-D

Witam wieczorkiem;-)

Jak ja czytam, że już gdzie nie gdzie grzeją, to mnie normalnie szlag trafia:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Ja od poniedziałku prawie non stop siedzę pod kocykiem, bo ziiiiiiiiiiiiiiiiiimno:wściekła/y::wściekła/y:

reklama
Hejka wróciłam od mojej Ewelki i wpadłam do sister po ciuszki na weselicho piatkowe bo zostały po przeprowadzce u niej w szafie. Tu przynajmniej net działa jak się patrzy i popisze gdzie trzeba a gdzie nie mogłam sie doczekac otwarcia
mama pisała , ze wywaliło jej net i juz nie włancza ale pozdrawia i mówi do jutra.

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry