reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
hej KOBITY!!!!

witam się po przerwie :)
ja mam jutro gina. zobaczymy co i jak.
Wisienka ja tez czekam na K. A cos się z P stało? bo napisałaś, że uspokoisz się jak wróci? coś się stało? przestraszyłam się.
Mama dobre podejscie, oby wiekszość z nas tak co cykl działała to moze więcej dzieci by było ;) a tak nerwy, stres, kombinowanie by wcelowac w owu... ehh

reklama
Witam "nowe" i "stare" staraczki :)

ten syrop na zaparcia dla dzieci to lactulosum i mój gin w ciąży polecał

mama i wisienka - zaciskam &&&&&&&&&&&&&

Odebrałam dzs wyniki prolaktyny i progesteronu ichyba są ok, robiłam oba wczoraj czyli 21 dzien cyklu, ale czuje ze @ dostane lada moment, wiec mam nadzieje, ze nie zrobiłam ich za pozno, wyniki są chyba w porządku. Prolaktyna chyba ok, bo norma jest od 4,79 do 23,3 a ja mam 14,25 a progesteron wyszedł mi 11,66 to nie wiem czy ok, jakos wynika ztego, ze mam faze lutealną według norm z boczku ... Ktoś coś kuma ??????????????????????????????
O ile badania zrobiłam w dobrym czasie, to wyniki chyba są okej, więc kuzwa o co chodzi z moją bezpłodnością się pytam ?!

hej kobitki!jestem padnięta,wróciłam przed 18,od rana nic nie jadłam,bo czasu brak i nawet głodna zbytnio nie jestem:szok:.
sol "niemądra kobieto"jak tam fasolka,juz gotowa:-D???
mama zawsze trzeba mieć nadzieję i pamiętać czego się pragnie:-)&&&&&&&&&&&&&&&&&:tak:
wisienka ehh,Ty to też masz w tej pracy,tulę...ja dziś też miałam głupie sny:baffled:.&&&&&&&&&&&&&&&&:tak:
mlodam mam nadzieję,że będą dobre wieści od gina:tak::-)&&&&&&&&&&&&&:tak:
nagapalma prolaktynę masz ok,a progesteron to nie wiem.no właśnie,co jest nie tak???tulę...
maiqa,maaadziara hello:-)

Ostatnia edycja:
czesc bibinkowa mamo , a to zjedz se coś kobito, jak żeś głodna. Wyniki są okej, więc teraz będę musiała wziąć męża pod lupę, kurde bele jak bym miałą wyzszy progesteron to bym była w pierwszym trymestrze ciąży, tak tu jest napisane wg ich norm ... heheh jaki głuuuuuuuuuuptas ze mnie ...
czesc mama, czesc wisnia, czesc sol i przepraszam jak kogos zapomniałam - FORGIVE ME !!!

Witam serdecznie MŁODAM !!!

ide się kompielowac, ale tu wracam zaraz , a Wy myslcie nad moją bezpłodnością >>>

o nie post pod postem sol mnie zabije !!!!!!!!!!!!!!!!!
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
UCIEKAM !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kurde moze nie zauważy ?!

Sol: Udam że nie zauważyłam :-p

Ostatnio edytowane przez moderatora:
mlodam pracuję do 17.10,zanim wrócę 25 km,to zleciało;/.plan mam do duuupy;(.a jutro rada,to znów dłuuugo,a i tak późno kończę...
nagapalma myślimy!!!a sol może w łazience Cię nie złapie;))))

reklama
NAGA :D dzięki. miłej kąpieli.
bibinka no fatalnie jak tak cały czas. a to duza buda? bo u nas to jeszcze nie raz wice zapowiada, ze sie zmieni.

słyszeliscie o tej nastolatce z gimnazjum co zaatakowała kolezankę nozem??? :OOO co to sie dzieje, świat się kończy.

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry