reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
jesteście super dziewczyny,naprawdę.nawet taką optymistkę jak ja czasem dopada zwątpienie ale dzieki takim osobom jak Wy wiem że ktoś miał z czymś podobnie i nie muszę się martwic :)

Witam Was Wszystkie:-D
Ja nie dawno wstałam:szok: Zjadłam grzanki z serkiem żółtym i pomidorkiem mniammm:happy: a ogólnie dzisiaj humor dobry przynajmniej na razie i dobrze sie czuje tylko jakoś tak słabo:zawstydzona/y:

Ktoś tu ma testować tak? Mary??

U mnie dzisiaj słoneczko ale raczej cały dzień spedze w domku bo chce wyleczyć gardło bo jeszcze troche boli ale już lepiej.

Już sie nie moge doczekać kolejnej wizyty u ginka... :-(

Misia - ja 1 miałam w 7 chyba tygodniu lub 8 nie pamiętam :( ja miałam takiego ginka że jak chodziłam co dwa tygodnie do niego to mi robił usg potem w innej przychodni gdzie przyjmował były zapisy na usg i widzisz musze czekać 9 tygodni na następne które bede miała 15 września :) ..... ostatnie miałam w 15 tygodniu ciąży ..... wiec bardzo dawno temu :(....

Josephine - nie martwie sie tak bardzo .... wystraszyłam sie poprostu jak zobaczyłam .... nic mnie przy tym nie boli .... tylko troszkę szczypała troszkę pupka :):).... powiem na następnej wizycie ginkowi :)

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry