Witajcie. :*
Nagapalma - myślę, że jak najszybciej powinnaś zrobić badanie na poziom prolaktyny (z obciążeniem). Bo jej za wysoki poziom to najczęstsza przyczyna problemów z zajściem w ciąże, a wcale nie trudna do leczenia. :*
Sol, ja tak sobie myślę, że ten Twój dziekanat to ma straszny bałagan, że tak co chwilę Ci termin zmieniają... Po co Cię stresowali najbliższą sobotą? Bez sensu. Ale prędzej czy później obronisz się na pewno.
Misia, Hope i - nieśmiało (chociaż czuję, że to na pewno ciąża ) - Jaewa - GRATULACJE OGROMNE!!! Super, że tyle nowych majówek się w naszym wątku pojawiło.
No i
Misia - witaj w gronie ciężarók na L4.
Mary-beth - trzymam kciuki za domek no i za wiadomo CO.
Bunia - głowa do góry! Wierzę, że w tym cyklu się uda.
V_jolka - fajnie, że Kacper ma taki dobry start w szkole.
Ale ja osobiście nie rozumiem, jak nauczyciel może postawić minus jakaś ocena... zwłaszcza minus 6... jakie to głupie.
Lilou - wiem, że leżenie jest trudne, ale co się nie robi dla Maleństwa.
Kachutka - witaj.
Myślę, że spokojnie możesz jutro rano test powtórzyć. Nie wszystkim od razu testy wychodzą.
Cieszę się, że u
Ewci to nie ciąża pozamaciczna!!!
No to czekamy na pojawienie się fasolki.
Ja mam za sobą FATALNĄ noc, prawie nie spałam, tylko co chwilę wymiotowałam. Już nawet nie miałam czym. Póki co teraz jest dobrze... ale boję się wieczoru. Ale babka w laboratorium też mnie pocieszyła, że podobno im wyraźniejsze objawy u matki, tym lepiej dla Dziecka.