reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Sol dziekuje Kochana! :) Czasami jest dobrze posluchac co mowia bardziej doswiadczone byle staraczki :) Milego dnia Slonce :)
Lece spac...Oczy juz mi sie zamykaja...Bede jutro.....
Buziaki :*

reklama
Witajcie. :*

Nagapalma - myślę, że jak najszybciej powinnaś zrobić badanie na poziom prolaktyny (z obciążeniem). Bo jej za wysoki poziom to najczęstsza przyczyna problemów z zajściem w ciąże, a wcale nie trudna do leczenia. :*

Sol, ja tak sobie myślę, że ten Twój dziekanat to ma straszny bałagan, że tak co chwilę Ci termin zmieniają... Po co Cię stresowali najbliższą sobotą? Bez sensu. Ale prędzej czy później obronisz się na pewno. :)

Misia, Hope i - nieśmiało (chociaż czuję, że to na pewno ciąża :)) - Jaewa - GRATULACJE OGROMNE!!! :D Super, że tyle nowych majówek się w naszym wątku pojawiło. :)

No i Misia - witaj w gronie ciężarók na L4. ;)

Mary-beth - trzymam kciuki za domek no i za wiadomo CO. :)

Bunia - głowa do góry! Wierzę, że w tym cyklu się uda.

V_jolka - fajnie, że Kacper ma taki dobry start w szkole. :) Ale ja osobiście nie rozumiem, jak nauczyciel może postawić minus jakaś ocena... zwłaszcza minus 6... jakie to głupie.

Lilou - wiem, że leżenie jest trudne, ale co się nie robi dla Maleństwa. :)

Kachutka - witaj. :) Myślę, że spokojnie możesz jutro rano test powtórzyć. Nie wszystkim od razu testy wychodzą.

Cieszę się, że u Ewci to nie ciąża pozamaciczna!!! :D No to czekamy na pojawienie się fasolki. :D

Ja mam za sobą FATALNĄ noc, prawie nie spałam, tylko co chwilę wymiotowałam. Już nawet nie miałam czym. Póki co teraz jest dobrze... ale boję się wieczoru. Ale babka w laboratorium też mnie pocieszyła, że podobno im wyraźniejsze objawy u matki, tym lepiej dla Dziecka.

Spadam do domciu kochane

witam nowe foremki i zycze powodzenia

miłego weekendu

JAEWA, HOPE GRATULUJĘ DWÓCH KRESEK :-):-):-):-)

u mnie @ wczoraj przyszła i nici z tego cyklu ale co tam, glowa do góry i nie poddajemy się :-D:-D:-D

:-):happy2:Witam!
Co za fantastyczny dzień i fantastyczne wieści:-) Yuuupiii!:-D

Dziewczyny, Jaeewa, Misia gratuluje!!
A Tobie Hope po raz drugi już gratuluje!!;-)
Szczęśliwej i spokojnej ciąży:-)

Takie wiadomości podnoszą na duchu i dają ogromną nadzieje.:-)
Jak bardzo teraz chce mieć drugie Baby, jeszcze bardziej niż wcześniej:-);-)

Pozdrawiam kazdą z Was osobno i życze miłego popołudnia:happy2:

Ostatnia edycja:
PYSIA,KALA-witajcie co tam u Was???????????
SOL- fajnie,ze masz jeszcze troche czasu na ogarniecie pytan na obrone;-)i czekamy na wtorek ,zebys nam sie pochwalila KTO tam tak sie u Ciebie rozpycha:-D

my zdazylismy wrocic ze spacerku ,ledwo weszlismy do dmku i zaczelo padac:baffled:ale pewnie zaraz przejdzie..

mama- dzieki za info o Ewci naszej kochanej ;D ale sie ciesze :D czyli tyle strachu na nic :D no najwazniejsze, ze dobrze sie wszystko skonczylo :D

JAEWA- moja droga :D tak wlasnie myslalam, ze cos bedzie bo jak opisywalas bol piersi, to tak samo jak moje bolaly :D ahahahhaahha ale zarabiscie :D super!!!!!!!!!!!! bardzo, ogromnie sie ciesze i gratuluje z calego serca :D

ja wlasnie wrocilam ze sklepow i wybieram sie do nastepnych.. tym razem po buty.... i zobaczyc garnitury... faceci chca fraki na weselu :D zobaczymy :D

buziaki dla was

krakowianka - sęk w tym że termin to był dawno temu ustalony tylko dziewczyna dała ... i zamiast załatwić wszystko w lipcu zabrała się do tego w poniedziałek gdzie nic nie zrobiła. Tak więc .. ja nie byłam straszona bo to miał być mój termin a teraz będę miała nowy i mam to gdzieś jak zareaguje mój promotor bo on specjalnie dla mnie przyjechał ze Stanów na tą obronę i w poniedziałek znowu leci bo tak to by na koniec września dopiero zjeżdżał - więc nie mnie się oberwie tylko dziewuszce - a tym się nie stresuję :-D

jaewa - spokojnej nocy nocny marku :-D

bunia - kobitko nie smutaj mi się tutaj - młoda jesteś i na bank wam się uda - poróbcie z mężem badania i do dzieła - bez testów owu bo to stresuje, bez nacisku - uda się to się uda i wszyscy się będą cieszyć - nie - to kolejny miesiąc miłosnych igraszek was czeka :tak:

maggy - a frak fajna rzecz - mój miał na ślubie bo mi się strasznie w nim spodobał i powiem Ci jedno - garniak jest dobry na maturę a nie na ślub - frak to to co powinien facet założyć w tym jedynym dniu :tak:

mama - teraz się doczekać wtorku nie mogę :-D A że M ma urlop teraz to spędzimy kilka dni całą rodzinką z czego bardzo się cieszę bo może Karola wreszcie zacznie traktować M na równi ze mną :sorry:

Jezu ja się na ten obiad nie doczekam i własną rękę zjem - pachnie mi w całym mieszkaniu pieczonym kurczaczkiem i aż ślinka leci - a tu na głupie ziemniaki trzeba czekać :dry:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Mama- dzięki, wszystko ok. A co tam u Ciebie? Jak dieta?:-)
Działania z pewnych względów, dość ważnych przesuneliśmy na grudzień/styczeń. Tymczasem trzymam kciuki za Was wszystkie starające się:happy2:

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry