reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
wiecie co? ja już to walę- jak będzie to będzie. wypierniczę wszystkie testy owu do kosza, bo nie mam zamiaru znowu się cieszyć, że owu była, a potem się łudzić.

spróbuję przekonać małżona do badania i zobaczymy. jak będzie dobrze, to pewnie ze mną coś nie tak- może jajowody niedrożne? jak planowaliśmy dziecko 2 lata temu, to nie spodziewałam się, że aż tak trudno będzie. do du***y wszystko dziś.

nie chcę wam smęcić- gratuluję jeszcze raz fasolek, ale jestem tak dobita, że nie mam nastroju. nie zrozumcie mnie źle- cieszę się, że wam się udało, ale czuję się tak daremna i bezwartościowa, że nie mam ochoty już pisać. (pewnie za parę minut mi minie, ale teraz to jestem w totalnym dole)

Bunia - nie smuć się! Wiem, ze to łatwo tak gadać... Wszystkie przez to przechodzimy, kiedy co miesiąc @ przyłazi, wredna... :baffled: Ale nowy cykl, nowe możliwości i szanse! &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& Ściskam!

reklama
Krzysiu to super wieści - ucałuj Ewcie ode mnie a za was mocno mocno trzymam &&&&&

Buniaczku ja cie rozumiem i wierzę gorąco że sie uda - nie znam słów, którymi teraz mogłabym cie pocieszyć - tulam mocno

Kochane ja sie zbieram spac. S juz dawno spi bo jutro musi wczesnie wstac.
Liczylam teraz dni...Gdyby ten cykl byl 31 dniowy to do @ zostaje 6 dni...A ja nie wiem jakie mam cykle bo jestem po anty tabletkach (po odstawieniu) i trudno wyczuc co i jak....Poprzedni byl 35 dniowy tylko ze to byl pierwszy cykl po odstawieniu...

Do napisania i pieknego dnia gadulki :***

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Witam Kochane,

S juz spi a ja Wam chcialam cos napisac...Przepraszam nie nadrabialam co dzisiaj naskrobalyscie...U mnie jakos 26-27 dc a @ powinna byc za tydzien dopiero ale cycuchy nie dawaly mi spokoju...Byly takie drazliwe i bola strasznie...az mrowia i tak mi bol promienuje az pod pachy....No to se test walnelam na tydzien przed spodziewana @ i pokazal to...
1z4vb0x.jpg

Moge zapytac co myslicie? Przypomne ze jestem na tydzien przed spodziewana @...

nieśmiało gratuluję :)
a śmiało pogratuluję jak powtórny test pokaże mocną drugą krechę :)

fajne wieści dziś są

to ja tylko napiszę, że do mnie właśnie przyszła @- nie dość, że wogóle przyszła, to 2 dni szybciej. brzuch boli, serce pęka, myśli miliard na minutę, kolejne łzy...

ech, idę stąd. nie chcę wam psuć nastroju.

tulę

Hej! Chciałam się przywitać:tak: Jestem tu nowa...Staramy się z mężem o drugą pociechę (mamy już prawie 4-letniego synka). Dzisiaj mój 30 dc, powinnam dostać okres...Jak na razie go nie ma...Zrobiłam test (niestety nie z moczu porannego) i wyszedł negatywny:wściekła/y: Dodam, że brzuch mnie nie boli jak na okres a już powinien, bo zawsze bolał...Za to od ok tygodnia piersi nie dają mi spokoju (a nigdy mnie przed @ nie bolały). Są nabrzmiałe, odczuwam mrowienie i momentami coś mnie w nich kłuje albo pobolewa pod pachami. To jest trochę takie uczucie jak na początku karmienia, kiedy się miało nawał pokarmu:zawstydzona/y:
Poczytałam tu troszkę i widzę, że jak jest ciąża to nawet przed terminem @ test wychodzi pozytywny...A u mnie śladu kreski nie było...No cóż, pozostaje mi czekać na @ albo na jej brak i wtedy kolejny teścior...Ech...Musiałam się wygadać:sorry2:

Witam się ze wszystkimi i przepraszam ze nie z każdą z osobna :sorry:

Misia - przepraszam ze nie wczoraj ale byłam psychicznie machnięta :-p Gratuluję :-)
Hope, Jaewa - dziewczynki - gratulacje moje najszczersze :-)

Hehe - kropek jednak wiedział co robi machając do e-ciotek :-D
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
To od maluszka bo właśnie się kręci :-D

mama - przekaż Ewci że ten jej gin to ma ode mnie wpiernicz jak obiecałam - za taką pomyłkę i jej nerwy to bym kuta....za .... powiesiła. :tak: I pozdrów ode mnie i maluszka :tak:
A w ogóle to też miałam pisać jaewie że testowałam tydzień wcześniej i też taka jaśniutka była :-D

Dzwoniłam dzisiaj do dziekanatu - mojej obrony jutro nie będzie bo nie ma drugiego doktora żeby był obecny jutro i nie mam recenzji. Tak więc kiedyś się obronię - może w przyszłym miesiącu :tak: A za miesiąc to już będę straszyła brzuszkiem :-D Tak więc pełen spokój i w poniedziałek do lekarza rehabilitacji co może mi dać na kręgosłup a we wtorek zobaczyć kto u mnie podnajmuje lokum :-D A dzisiaj sobie zrobiłam fotki do dyplomu :tak: I jestem z nich bardzo zadowolona - tak że nie umiałam się wydrzeć na faceta z Vectry o to że net nie działał ostatnio jak trzeba. :-D

Spadam obierać ziemniaczki bo nóżki już wstawione się pieką i mam już ślinotok przez zapach w mieszkaniu :-D

Cześć Kachutka, ja też jestem tu nowa:-) Widzę, że też pragniecie drugiego dzidziusia, tak jak my. ja na razie muszę czekać bo dopiero odstawiłam tabletki. A Ty się nie martw, że wyszedł negatywny, moze to jeszcze za wcześnie i za dwa dni będą dwie II. Życzę Ci tego :-)

reklama
Hope super że wam sie udało!!! gratuluję z całego serca! :-)

Jaewa również gratuluję Ci :))))
i Misia tobie!!! :)
super ten maj...:-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry