reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Misia, hope, jaewa - wielkie, ale to wieeeelkie gratulacje!!!!! Ciesze sie jak szalona!!!!!!:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
Sypia sie Fasolki jak szalone :tak::-D:tak:
Teraz czas na Nas dziewczyny!!!!
Ja juz w domciu - @ rozkrecila sie na calego!!!! Takze - jestem normalna :rofl2: - jednak testy dobrze wychodzily;-)to jakies pocieszenie;-):tak::-D
Najgorsze ze moja Zuzu chora - jakis okropny kaszel ja zlapal - jade z nia po poludniu do pediatry:-(Zrobilam jej inhalacje i troche lepiej - te inhalacje sa zbawienne:tak:

Ja niestety muszę leżeć, z powodu bóli brzucha. Przypisała duphaston i 10 września mam wizytę. Wczoraj jak przeczytałam o Ewie biegłam zrobić bete i wyszła 16447,0 mIU/mL. tylko nie potrafię za bardzo tego odczytać, bo te normy jakieś dziwne:/ a laboratorium powiedziała że to 5, 6 tydzień. Co sądzicie?

ja pod koniec 4 miałam 11900 z groszami to by sie zgadzało :tak::tak::tak: gratulacje bo chyba jeszcze nie miałam okazji

mamciu
wiesz co tam u ewci może ??

Mama ucaluj Ewcie i powiedz jej ze myslami jestem z nia i trzymam &&&& bardzo mocno zacisniete!!!!

Hope masz fotke testu czy przeoczylam? Ty jestes juz po terminie spodziewanej @?
Jak tam kreseczka wyrazna wyszla? Pewnie bardziej niz moja :p

Marcepanek masz jakies sposoby na te bolace piersi? Masakra...I gdyby nie one to bym testu a tak wczesnie jeszcze przed @ nie zrobila...

Sorbus, Monisia niesmialo dziekuje Kochane :***

Mama Kochana S juz wie :)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
HOPE,MARCEPANEK- dzieki,dzialamy i licze ,ze sie uda:)

LILOU- super reakcja szefa!!!niczym sie nie denerwuj i lez-ja wypozyczalam ksiazki -duzo czytalam o pielegnacji dzidzi-moze potem bedziesz mogla wstawac-ciesz sie ,ze nie szpital...

SORBUS- u Ewy dobrze-dzidzi jeszcze nie widac ,ale po usg stwierdzili,ze to nie jest pozamaciczna..jutro beta-w poniedzialek do domu.

Ostatnia edycja:
Mama ucaluj Ewcie i powiedz jej ze myslami jestem z nia i trzymam &&&& bardzo mocno zacisniete!!!!

Hope masz fotke testu czy przeoczylam? Ty jestes juz po terminie spodziewanej @?
Jak tam kreseczka wyrazna wyszla? Pewnie bardziej niz moja :p

Marcepanek masz jakies sposoby na te bolace piersi? Masakra...I gdyby nie one to bym testu a tak wczesnie jeszcze przed @ nie zrobila...

Sorbus, Monisia niesmialo dziekuje Kochane :***

Mama Kochana S juz wie :)

Fotka już wstawiona :-) Zobacz załącznik 280833 a masz jeszcze raz :-) Jestem 3 dzień po terminie @. A ty jak na ten wczesny okres masz dość mocną kreskę, może to bliźnięta? To przez te czarne pończochy :p

Mama jestem pewna, że się uda, co miesiąc kilka dziewczyn fasolkuje a to jeszcze nie koniec majówek :-)

Mama Kochana komu jak komu ale dziewczynom z tego forum na 100% WSZYSTKIM sie uda :) Hahaha ja tak pisze jak bym juz w ciazy byla..... :p A to jeszcze takie niepotwierdzone na 100% i niesmiale...A jak cos bede sie z Wami starac jak nic z tego nie wyjdzie...Bo ja nie umiem uwierzyc ze sie udalo....Wybaczcie ze glupio pisze....

Lilou odpoczywaj Kochana, fasolka najwazniejsza :)

wiecie co? ja już to walę- jak będzie to będzie. wypierniczę wszystkie testy owu do kosza, bo nie mam zamiaru znowu się cieszyć, że owu była, a potem się łudzić.

spróbuję przekonać małżona do badania i zobaczymy. jak będzie dobrze, to pewnie ze mną coś nie tak- może jajowody niedrożne? jak planowaliśmy dziecko 2 lata temu, to nie spodziewałam się, że aż tak trudno będzie. do du***y wszystko dziś.

nie chcę wam smęcić- gratuluję jeszcze raz fasolek, ale jestem tak dobita, że nie mam nastroju. nie zrozumcie mnie źle- cieszę się, że wam się udało, ale czuję się tak daremna i bezwartościowa, że nie mam ochoty już pisać. (pewnie za parę minut mi minie, ale teraz to jestem w totalnym dole)

reklama
Hope blagam nie strasz mnie blizniakami!!!!
No piekna ta Twoja krecha, lepsza niz moja ze tak powiem :p
Ponczoch nie bylo...A widzisz juz kupilam ale jak teraz mam je zastosowac? hahaha

Bunia sciskam Cie mocno!!! Wiara czyni cuda! :***
Ja nie robilam testow owulacyjnych, w tym miesiacu bylo wszystko na luzie, nie liczylam dni plodnych...Dzialalismy co 2-3 dni....I mysle ze tak najlepiej....Ja nawet nie wiedzialam ze w tym cyklu owulke mialam i kiedy....

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry