- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
monisia2506
Październikowa Mama'06 Zadomowiona(y)
Misia, hope, jaewa - wielkie, ale to wieeeelkie gratulacje!!!!! Ciesze sie jak szalona!!!!!!
Sypia sie Fasolki jak szalone
Teraz czas na Nas dziewczyny!!!!
Ja juz w domciu - @ rozkrecila sie na calego!!!! Takze - jestem normalna - jednak testy dobrze wychodzily;-)to jakies pocieszenie;-)
Najgorsze ze moja Zuzu chora - jakis okropny kaszel ja zlapal - jade z nia po poludniu do pediatry:-(Zrobilam jej inhalacje i troche lepiej - te inhalacje sa zbawienne
Sypia sie Fasolki jak szalone
Teraz czas na Nas dziewczyny!!!!
Ja juz w domciu - @ rozkrecila sie na calego!!!! Takze - jestem normalna - jednak testy dobrze wychodzily;-)to jakies pocieszenie;-)
Najgorsze ze moja Zuzu chora - jakis okropny kaszel ja zlapal - jade z nia po poludniu do pediatry:-(Zrobilam jej inhalacje i troche lepiej - te inhalacje sa zbawienne
Sorbuś
Mama Majci i Patrycji
Ja niestety muszę leżeć, z powodu bóli brzucha. Przypisała duphaston i 10 września mam wizytę. Wczoraj jak przeczytałam o Ewie biegłam zrobić bete i wyszła 16447,0 mIU/mL. tylko nie potrafię za bardzo tego odczytać, bo te normy jakieś dziwne:/ a laboratorium powiedziała że to 5, 6 tydzień. Co sądzicie?
ja pod koniec 4 miałam 11900 z groszami to by sie zgadzało gratulacje bo chyba jeszcze nie miałam okazji
mamciu wiesz co tam u ewci może ??
J
jaewa
Gość
Mama ucaluj Ewcie i powiedz jej ze myslami jestem z nia i trzymam &&&& bardzo mocno zacisniete!!!!
Hope masz fotke testu czy przeoczylam? Ty jestes juz po terminie spodziewanej @?
Jak tam kreseczka wyrazna wyszla? Pewnie bardziej niz moja
Marcepanek masz jakies sposoby na te bolace piersi? Masakra...I gdyby nie one to bym testu a tak wczesnie jeszcze przed @ nie zrobila...
Sorbus, Monisia niesmialo dziekuje Kochane :***
Mama Kochana S juz wie
Hope masz fotke testu czy przeoczylam? Ty jestes juz po terminie spodziewanej @?
Marcepanek masz jakies sposoby na te bolace piersi? Masakra...I gdyby nie one to bym testu a tak wczesnie jeszcze przed @ nie zrobila...
Mama Kochana S juz wie
Ostatnio edytowane przez moderatora:
mama05
prrrryy szaaaalona :))
HOPE,MARCEPANEK- dzieki,dzialamy i licze ,ze sie uda
LILOU- super reakcja szefa!!!niczym sie nie denerwuj i lez-ja wypozyczalam ksiazki -duzo czytalam o pielegnacji dzidzi-moze potem bedziesz mogla wstawac-ciesz sie ,ze nie szpital...
SORBUS- u Ewy dobrze-dzidzi jeszcze nie widac ,ale po usg stwierdzili,ze to nie jest pozamaciczna..jutro beta-w poniedzialek do domu.
LILOU- super reakcja szefa!!!niczym sie nie denerwuj i lez-ja wypozyczalam ksiazki -duzo czytalam o pielegnacji dzidzi-moze potem bedziesz mogla wstawac-ciesz sie ,ze nie szpital...
SORBUS- u Ewy dobrze-dzidzi jeszcze nie widac ,ale po usg stwierdzili,ze to nie jest pozamaciczna..jutro beta-w poniedzialek do domu.
Ostatnia edycja:
Marcepanek
Fanka BB :)
jeawa nie ma sposobu trzeba przeczekać ;-)
Zmykam obiad szamać ;-)
Zmykam obiad szamać ;-)
Hope
podwójna mama :-)
Mama ucaluj Ewcie i powiedz jej ze myslami jestem z nia i trzymam &&&& bardzo mocno zacisniete!!!!
Mama Kochana S juz wie
Fotka już wstawiona :-) Zobacz załącznik 280833 a masz jeszcze raz :-) Jestem 3 dzień po terminie @. A ty jak na ten wczesny okres masz dość mocną kreskę, może to bliźnięta? To przez te czarne pończochy
Mama jestem pewna, że się uda, co miesiąc kilka dziewczyn fasolkuje a to jeszcze nie koniec majówek :-)
J
jaewa
Gość
Mama Kochana komu jak komu ale dziewczynom z tego forum na 100% WSZYSTKIM sie uda Hahaha ja tak pisze jak bym juz w ciazy byla..... A to jeszcze takie niepotwierdzone na 100% i niesmiale...A jak cos bede sie z Wami starac jak nic z tego nie wyjdzie...Bo ja nie umiem uwierzyc ze sie udalo....Wybaczcie ze glupio pisze....
Lilou odpoczywaj Kochana, fasolka najwazniejsza
Lilou odpoczywaj Kochana, fasolka najwazniejsza
B
bunia87
Gość
wiecie co? ja już to walę- jak będzie to będzie. wypierniczę wszystkie testy owu do kosza, bo nie mam zamiaru znowu się cieszyć, że owu była, a potem się łudzić.
spróbuję przekonać małżona do badania i zobaczymy. jak będzie dobrze, to pewnie ze mną coś nie tak- może jajowody niedrożne? jak planowaliśmy dziecko 2 lata temu, to nie spodziewałam się, że aż tak trudno będzie. do du***y wszystko dziś.
nie chcę wam smęcić- gratuluję jeszcze raz fasolek, ale jestem tak dobita, że nie mam nastroju. nie zrozumcie mnie źle- cieszę się, że wam się udało, ale czuję się tak daremna i bezwartościowa, że nie mam ochoty już pisać. (pewnie za parę minut mi minie, ale teraz to jestem w totalnym dole)
spróbuję przekonać małżona do badania i zobaczymy. jak będzie dobrze, to pewnie ze mną coś nie tak- może jajowody niedrożne? jak planowaliśmy dziecko 2 lata temu, to nie spodziewałam się, że aż tak trudno będzie. do du***y wszystko dziś.
nie chcę wam smęcić- gratuluję jeszcze raz fasolek, ale jestem tak dobita, że nie mam nastroju. nie zrozumcie mnie źle- cieszę się, że wam się udało, ale czuję się tak daremna i bezwartościowa, że nie mam ochoty już pisać. (pewnie za parę minut mi minie, ale teraz to jestem w totalnym dole)
reklama
J
jaewa
Gość
Hope blagam nie strasz mnie blizniakami!!!!
No piekna ta Twoja krecha, lepsza niz moja ze tak powiem
Ponczoch nie bylo...A widzisz juz kupilam ale jak teraz mam je zastosowac? hahaha
Bunia sciskam Cie mocno!!! Wiara czyni cuda! :***
Ja nie robilam testow owulacyjnych, w tym miesiacu bylo wszystko na luzie, nie liczylam dni plodnych...Dzialalismy co 2-3 dni....I mysle ze tak najlepiej....Ja nawet nie wiedzialam ze w tym cyklu owulke mialam i kiedy....
No piekna ta Twoja krecha, lepsza niz moja ze tak powiem
Ponczoch nie bylo...A widzisz juz kupilam ale jak teraz mam je zastosowac? hahaha
Bunia sciskam Cie mocno!!! Wiara czyni cuda! :***
Ja nie robilam testow owulacyjnych, w tym miesiacu bylo wszystko na luzie, nie liczylam dni plodnych...Dzialalismy co 2-3 dni....I mysle ze tak najlepiej....Ja nawet nie wiedzialam ze w tym cyklu owulke mialam i kiedy....
Ostatnio edytowane przez moderatora:
- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.
Podziel się: