reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Mama nie wiem jak zmienic bo nie wiem jak wyliczyc ktory to tydzien... Ostatnia @ byla 23 lipca, starania zaczelismy gdzies 8-10 sierpnia a betka wskazuje gdzies na 3-4 tydzien ja czuje, ze to 4 wnioskujac po objawach

reklama
MISIA- pierwszy dzien ostatniej miesiaczki jest teoretycznie pierwszym dniem ciąży i od niego licz-pozniej usg zewryfikuje wiek dziecka:tak:

DOROTKA- Oliwia bedzie spokojna bo ma spokojna mame:tak:czuje sie wysciskana:tak:;-):-)

ide rozwieszac pranko:tak:

PYSIA- no oby sie szybko udalo bo wiesz-moja cierpliwosc juz sie powoli konczy:sorry2:

SOL- wiesci od Ciebie-od Was przekazalam Ewci:tak:

mama - dziękujemy :-)

jolka - już dopisuję :tak:

misia - to ja już robię suwaczek do nas na stronkę a Hope i jaewa dostaną jak prześlą dane do nich :tak:

wszamałam sobie drugą bułeczkę- teraz z twarożkiem :-D

jakoś nie mam weny dziś. zaspana jestem, ale jutro już powinno być lepiej, bo zacznę 4 dzień dietki ;-)

brzuch napiernicza jak szalony, idę łyknąć procha :-p a co tam, wolno mi!!

bunia - podziwiam - mnie się diety nie imają :-p inna bajka że muszę jeść dużo węglowodanów ze względu na niskie cukry :sorry: więc mam usprawiedliwione wcinanie słodyczy :-p

misia, jaewa - już macie suwaczki, teraz jeszcze na Hope czekam z danymi :tak:

Idę sobie coś podjeść słodkiego, albo zrobię pięcio-warstwową galaretkę z ptasim mleczkiem :-D

Hej dziewczyny!

HOPE, JAEWA gratulacje, szczęśliwych ciąż życzę.

czekam na K, jescze z pracy nie wrócił, zła wiadomosćj est taka, że jutro też idzie do pracy :/ a ja sama zostaję. łeee a miałam plana na wspólną sobotę. ale tak to zawsze człowiek planuje i czase m nie wychodzi z tego nic.

Sol smacznego słodkiego, aleś mi tymi galaretkami zrobiła smaczka :D

Ostatnia edycja:
Tak sobie mysle, ze suwaczek zrobie po kolejnej wizycie u ginka 21 września...

Dziewczyny nie moge wciagnac brzucha od paru dni i mi wystaje troche-zawsze wciagalam to mialam taka deske a teraz nie moge... To mozliwe zeby tak szybko cos roslo? Chyba nie?

misia - macica się rozpulchnia i to normalne :tak: Koniec z obcisłymi spodniami :-D i ze wzdymającymi potrawami :-p

mloda - mam tylko problem bo mi M usnął w salonie i nie chcę mu hałasować :dry: i nie mam jak ich zrobić :-( Ale zaraz będę budzić towarzystwo :-D

Spadam robić tą galaretkę :-D Dzisiaj jest dla większości ludzi szczęśliwy dzień :tak:

reklama
Na chwilę weszłam, jęczeć nie będę nie bójcie sie ...
mlodam - ja tez na łikend sama zostaje, mąż idzie do pracy od 11 do 1 w nocy w sobote i w niedziele ... żyć nie umierać !!!

sol mama bunia misia i kto tam jeszcze jest - CZESC !!!!

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry