Mama nie wiem jak zmienic bo nie wiem jak wyliczyc ktory to tydzien... Ostatnia @ byla 23 lipca, starania zaczelismy gdzies 8-10 sierpnia a betka wskazuje gdzies na 3-4 tydzien ja czuje, ze to 4 wnioskujac po objawach
- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
mama05
prrrryy szaaaalona :))
MISIA- pierwszy dzien ostatniej miesiaczki jest teoretycznie pierwszym dniem ciąży i od niego licz-pozniej usg zewryfikuje wiek dziecka
DOROTKA- Oliwia bedzie spokojna bo ma spokojna mameczuje sie wysciskana;-):-)
ide rozwieszac pranko
PYSIA- no oby sie szybko udalo bo wiesz-moja cierpliwosc juz sie powoli konczy
SOL- wiesci od Ciebie-od Was przekazalam Ewci
DOROTKA- Oliwia bedzie spokojna bo ma spokojna mameczuje sie wysciskana;-):-)
ide rozwieszac pranko
PYSIA- no oby sie szybko udalo bo wiesz-moja cierpliwosc juz sie powoli konczy
SOL- wiesci od Ciebie-od Was przekazalam Ewci
S
Sol
Gość
mama - dziękujemy :-)
jolka - już dopisuję
misia - to ja już robię suwaczek do nas na stronkę a Hope i jaewa dostaną jak prześlą dane do nich
jolka - już dopisuję
misia - to ja już robię suwaczek do nas na stronkę a Hope i jaewa dostaną jak prześlą dane do nich
B
bunia87
Gość
wszamałam sobie drugą bułeczkę- teraz z twarożkiem
jakoś nie mam weny dziś. zaspana jestem, ale jutro już powinno być lepiej, bo zacznę 4 dzień dietki ;-)
brzuch napiernicza jak szalony, idę łyknąć procha a co tam, wolno mi!!
jakoś nie mam weny dziś. zaspana jestem, ale jutro już powinno być lepiej, bo zacznę 4 dzień dietki ;-)
brzuch napiernicza jak szalony, idę łyknąć procha a co tam, wolno mi!!
S
Sol
Gość
bunia - podziwiam - mnie się diety nie imają inna bajka że muszę jeść dużo węglowodanów ze względu na niskie cukry więc mam usprawiedliwione wcinanie słodyczy
misia, jaewa - już macie suwaczki, teraz jeszcze na Hope czekam z danymi
Idę sobie coś podjeść słodkiego, albo zrobię pięcio-warstwową galaretkę z ptasim mleczkiem
misia, jaewa - już macie suwaczki, teraz jeszcze na Hope czekam z danymi
Idę sobie coś podjeść słodkiego, albo zrobię pięcio-warstwową galaretkę z ptasim mleczkiem
mlodam
mama Oleńki
Hej dziewczyny!
HOPE, JAEWA gratulacje, szczęśliwych ciąż życzę.
czekam na K, jescze z pracy nie wrócił, zła wiadomosćj est taka, że jutro też idzie do pracy :/ a ja sama zostaję. łeee a miałam plana na wspólną sobotę. ale tak to zawsze człowiek planuje i czase m nie wychodzi z tego nic.
Sol smacznego słodkiego, aleś mi tymi galaretkami zrobiła smaczka
HOPE, JAEWA gratulacje, szczęśliwych ciąż życzę.
czekam na K, jescze z pracy nie wrócił, zła wiadomosćj est taka, że jutro też idzie do pracy :/ a ja sama zostaję. łeee a miałam plana na wspólną sobotę. ale tak to zawsze człowiek planuje i czase m nie wychodzi z tego nic.
Sol smacznego słodkiego, aleś mi tymi galaretkami zrobiła smaczka
Ostatnia edycja:
Tak sobie mysle, ze suwaczek zrobie po kolejnej wizycie u ginka 21 września...
Dziewczyny nie moge wciagnac brzucha od paru dni i mi wystaje troche-zawsze wciagalam to mialam taka deske a teraz nie moge... To mozliwe zeby tak szybko cos roslo? Chyba nie?
Dziewczyny nie moge wciagnac brzucha od paru dni i mi wystaje troche-zawsze wciagalam to mialam taka deske a teraz nie moge... To mozliwe zeby tak szybko cos roslo? Chyba nie?
mlodam
mama Oleńki
Misia rosło to raczej nie koniecznie, ale wzdęcia itp to jak najbardziej.
S
Sol
Gość
misia - macica się rozpulchnia i to normalne Koniec z obcisłymi spodniami i ze wzdymającymi potrawami
mloda - mam tylko problem bo mi M usnął w salonie i nie chcę mu hałasować i nie mam jak ich zrobić :-( Ale zaraz będę budzić towarzystwo
Spadam robić tą galaretkę Dzisiaj jest dla większości ludzi szczęśliwy dzień
mloda - mam tylko problem bo mi M usnął w salonie i nie chcę mu hałasować i nie mam jak ich zrobić :-( Ale zaraz będę budzić towarzystwo
Spadam robić tą galaretkę Dzisiaj jest dla większości ludzi szczęśliwy dzień
reklama
Na chwilę weszłam, jęczeć nie będę nie bójcie sie ...
mlodam - ja tez na łikend sama zostaje, mąż idzie do pracy od 11 do 1 w nocy w sobote i w niedziele ... żyć nie umierać !!!
sol mama bunia misia i kto tam jeszcze jest - CZESC !!!!
mlodam - ja tez na łikend sama zostaje, mąż idzie do pracy od 11 do 1 w nocy w sobote i w niedziele ... żyć nie umierać !!!
sol mama bunia misia i kto tam jeszcze jest - CZESC !!!!
- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.
Podziel się: