- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Marcepanek
Fanka BB :)
V_jola oj widzę ,że synuś zdolny ;-)
buniu kochana nie smutaj na Ciebie też przyjdzie pora!!!
jeawa tak bardzo jasną miałam pierwszą i też przed @ więc kochana Ty pewnie nie masz tam jak bety zrobić ,ale powtórz test za trzy dni. Będzie już śliczna krecha!!!
buniu kochana nie smutaj na Ciebie też przyjdzie pora!!!
jeawa tak bardzo jasną miałam pierwszą i też przed @ więc kochana Ty pewnie nie masz tam jak bety zrobić ,ale powtórz test za trzy dni. Będzie już śliczna krecha!!!
lilou
Czytam nadrabiam a na odpisanie nie starcza czasu..
Ewa bardzo bardzo mocno trzymam kciuki!!! mam nadzieje że spotkamy się na majóweczkach. Dużo siły!!!
Misia, Hope GRATULACJE!!!
Jeawa Tobie też po cichutku U mnie na początku ledwo ledwo widoczne..z każdym dniem bardziej
Mama dla córci spóźnione życzenia!!!
Ja niestety muszę leżeć, z powodu bóli brzucha. Przypisała duphaston i 10 września mam wizytę. Wczoraj jak przeczytałam o Ewie biegłam zrobić bete i wyszła 16447,0 mIU/mL. tylko nie potrafię za bardzo tego odczytać, bo te normy jakieś dziwne:/ a laboratorium powiedziała że to 5, 6 tydzień. Co sądzicie?
Ewa bardzo bardzo mocno trzymam kciuki!!! mam nadzieje że spotkamy się na majóweczkach. Dużo siły!!!
Misia, Hope GRATULACJE!!!
Jeawa Tobie też po cichutku U mnie na początku ledwo ledwo widoczne..z każdym dniem bardziej
Mama dla córci spóźnione życzenia!!!
Ja niestety muszę leżeć, z powodu bóli brzucha. Przypisała duphaston i 10 września mam wizytę. Wczoraj jak przeczytałam o Ewie biegłam zrobić bete i wyszła 16447,0 mIU/mL. tylko nie potrafię za bardzo tego odczytać, bo te normy jakieś dziwne:/ a laboratorium powiedziała że to 5, 6 tydzień. Co sądzicie?
mama05
prrrryy szaaaalona :))
PSZCZOLKA- poczekaj 1 cykl po odstawieniu i mozecie dzialac a jesli chodzi o suwaczek to kilknij sobie na ktorys z naszych -ustaw i potem wroc na bb wejdz w ustawienia i tam z lewej str.masz EDYTUJ SYGNATURE- tam wejdz i wklej bbcode ,zaznacz zmiany i gotowe)Dzięki mama05 Ja mam już córeczkę Natalkę, ma 14 m-cy, ale myślimy z mężem o drugiej dzidzi. Mam tylko pytanie ile po odstawieniu tabletek trzeba czekać ze starankami?
A mozecie mi powiedziec jak wstawić suwaczki na forum? Bo ja zielona jestem.
BUNIACZKU- tuuule Cie kochana-co za los...:-(fajne wieści dziś są
to ja tylko napiszę, że do mnie właśnie przyszła @- nie dość, że wogóle przyszła, to 2 dni szybciej. brzuch boli, serce pęka, myśli miliard na minutę, kolejne łzy...
ech, idę stąd. nie chcę wam psuć nastroju.
JAEWA- gratuluje!!!!!!!!!!!!!!!!!!! bedziesz mamusią!!
MARCEPANEK- jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa nastepnai Marylka i Wisieńka i Bibinka i Bunia jak jej sie @ skonczy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
V-JOLKA- gratki dla synka
J
jaewa
Gość
Marybeth Kochana dziekuje :***
Marcepanek ja mam do @ jeszcze tydzien jakos...ale jak pisalam piersi tak bolaly...jakos tak inaczej niz zwykle i tak mocno ze nie wytrzymalam i zrobilam....
HOPE MOJE GRATULACJE!!!!!!! :***** )))
Mama i wszystkie tutaj Dziewczyny bo nie chce zadnej pominac.... dziekuje :*** dajecie mi nadzieje
Buniu Ty bedziesz nastepna! Zobacz co mam napisane nad suwaczkiem! To tyczy sie rowniez Ciebie! :*
Marcepanek ja mam do @ jeszcze tydzien jakos...ale jak pisalam piersi tak bolaly...jakos tak inaczej niz zwykle i tak mocno ze nie wytrzymalam i zrobilam....
HOPE MOJE GRATULACJE!!!!!!! :***** )))
Mama i wszystkie tutaj Dziewczyny bo nie chce zadnej pominac.... dziekuje :*** dajecie mi nadzieje
Buniu Ty bedziesz nastepna! Zobacz co mam napisane nad suwaczkiem! To tyczy sie rowniez Ciebie! :*
Ostatnio edytowane przez moderatora:
lilou
Bunia teraz doczytała. Trzymaj się ! i nie poddawaj! Ślę ~~~~~~~~~~~~
mama05
prrrryy szaaaalona :))
LILOU- dzieki)
leż kochana jesli trzeba....ja tez lezalam na poczatku ciąży z Zuza ...co do poziomu bety nie pomoge ,ale jest super wysoka wiec na pewno wszystko gra!!!
kiedy wizyta???
JAEWA- Sol tez zrobila test na kilka dni przed terminem @ i widzisz- 20 tydzień-takze rano przekaż mężowi dobre wieści!!!grati od Ewci)
leż kochana jesli trzeba....ja tez lezalam na poczatku ciąży z Zuza ...co do poziomu bety nie pomoge ,ale jest super wysoka wiec na pewno wszystko gra!!!
kiedy wizyta???
JAEWA- Sol tez zrobila test na kilka dni przed terminem @ i widzisz- 20 tydzień-takze rano przekaż mężowi dobre wieści!!!grati od Ewci)
Ostatnio edytowane przez moderatora:
Hope
podwójna mama :-)
Tak dużo napisałyście, że już nie wiem co komu napisać :-)
Jaewa, mogę już po cichu gratulować, poczekaj jeszcze z kolejnym testem do terminu @ a potem robimy fasolka party :-)
Całe szczęście u Ewci jest dobrze, co za ulga! Ach ci lekarze, czasem działają na wyrost, zupełnie niepotrzebnie.
Trzymam kciuki za pozostałe staraczki, jedna po drugiej się wykruszają, nie ma siły, wszystkim się uda!
Jaewa, mogę już po cichu gratulować, poczekaj jeszcze z kolejnym testem do terminu @ a potem robimy fasolka party :-)
Całe szczęście u Ewci jest dobrze, co za ulga! Ach ci lekarze, czasem działają na wyrost, zupełnie niepotrzebnie.
Trzymam kciuki za pozostałe staraczki, jedna po drugiej się wykruszają, nie ma siły, wszystkim się uda!
Marcepanek
jeawa i odnośnie piersi to już od samego początku masakrycznie bolą przynajmniej mnie.
mamuś to nogi do góry i działać działać bo macie zapełnić maj ;-)
lilou dokładnie 5lub 6tydzień według Twojej bety :-)
mamuś to nogi do góry i działać działać bo macie zapełnić maj ;-)
lilou dokładnie 5lub 6tydzień według Twojej bety :-)
reklama
lilou
10 dopiero:/ zwariuję chyba. Ja nie potrafię tak bezczynnie leżeć , nosi mnie do sprzątania..ale wiem maleństwo najważniejsze/
powiedziałam w pracy szefowi, reakcja super! Mam spokojnie leżeć i się niczym nie przejmować. On jest za tym żeby kobieta w ciąży na l4 siedziała(bo choroby, stresy itp) ale to moja decyzja. A wrócić będę miała gdzie
powiedziałam w pracy szefowi, reakcja super! Mam spokojnie leżeć i się niczym nie przejmować. On jest za tym żeby kobieta w ciąży na l4 siedziała(bo choroby, stresy itp) ale to moja decyzja. A wrócić będę miała gdzie
- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.
Podziel się: