reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Marcepanek Slonko Ty sie znasz na tym...ech tak niesmialo to zdjecie zamiescilam bo kreska slabiutka i to dopiero 27 dc....Myslisz Kochana ze test mogl sie pomylic?

Dziewczyny dziekuje...Ja juz sama nie wiem co o tym myslec...Piersi bola jak szalone i dol brzucha lekko...Poczekamy zobaczymy....Moze kreska jest taka blada na pocztaku wczesnej ciazy tylko?
A moze to nie ciaza i sobie wmawiam?
Powtorze test za tydzien to powinna byc juz ciemniejsza chyba o ile to ciaza...

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Jeawa kochana test jak pokaże to nie myli się :-) Ja zaczynałam od jasnej kreski ,a teraz patrz zaraz 11tydzień będę miała :-)
violka ja na razie mam jeszcze małego szkraba ,ale wiem coś o Tym jak osiąga coś nowego duma mnie wtedy niesamowita przepełnia ;-)

jaewa mocno trzymam kciuki, żeby to było to &&&&& ale zrób test za parę dni :tak::tak::tak: i będziesz pewniejsza :-D po cichu już gratuluję

jaewa GRATULACJE!!!!! no widzicie? wszystkie garniemy się na majówki hihi!!!
ja jakbym miała jakieś przeczucie no i brak @ która jest regularna to test robiłabym ok 25.09. też na majówki bym się chciała załapać :)

Marcepanek Slonko Ty sie znasz na tym...ech tak niesmialo to zdjecie zamiescilam bo kreska slabiutka i to dopiero 27 dc....Myslisz Kochana ze test mogl sie pomylic?

Dziewczyny dziekuje...Ja juz sama nie wiem co o tym myslec...Piersi bola jak szalone i dol brzucha lekko...Poczekamy zobaczymy....Moze kreska jest taka blada na pocztaku wczesnej ciazy tylko?

myśl pozytywnie...
masz pod serduszkiem maleńką kruszynkę...
stajesz się mamą!!!

Jeawa kochana test jak pokaże to nie myli się :-) Ja zaczynałam od jasnej kreski ,a teraz patrz zaraz 11tydzień będę miała :-)
violka ja na razie mam jeszcze małego szkraba ,ale wiem coś o Tym jak osiąga coś nowego duma mnie wtedy niesamowita przepełnia ;-)

jestem z niego bardzo dumna...
Może nie tyle z oceny, co z tego, że nie rozrabiał, nie gadał i w ogóle był grzeczny na lekcjach
a tego najbardziej się bałam, bo on jest z tych ruchliwych diabełkowatych ;-)

Caluje Was wszystkie Kochane i musze byc dobrej mysli...Ech co ja bym bez Was zrobila:) A kto jeszcze zafasolkowal? Bo o Misi to wiem:) Kto jeszcze?

Marcepanek Twoja kreska tez na poczatku byla blada? A piersi tez Cie tak bolaly?
Jak sie czujesz? Co z dzidzia?

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Jeawa kochana nie łudź się bo to ciąża i już!!! :-) intensywność kreski jest już mało istotna zwłaszcza ,że masz jeszcze do @ parę dni tak? No i właśnie w zależności od poziomu hormonu mamy intensywność krechy. Za trzy dni spokojnie powinna być OCZOJEBNA :-)
misia i hope są zafasolkowane i TY!!

fajne wieści dziś są

to ja tylko napiszę, że do mnie właśnie przyszła @- nie dość, że wogóle przyszła, to 2 dni szybciej. brzuch boli, serce pęka, myśli miliard na minutę, kolejne łzy...

ech, idę stąd. nie chcę wam psuć nastroju.

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry