reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

V-JOLKA- helooo,jak handelek???jak syn w szkole???

u EWCI wszystko dobrze-wlasnie z Nia rozmawialam ,jest po usg i jeszcze nie ma zarodka w macicy ,ale nie jest to ciaza pozamaciczna-nie ma bóli ani plamien...jutro znowu beta a w poniedzialek do domu..

Witaj!
Handelek ok, choć jak zwykle - mogłoby być lepiej ;-)
Kacper ze szkoły zadowolniony...
wczoraj przyniósł 4
dumny był z siebie bardzo...
:-)

A co do Ewci... cieszę się strasznie, że wszystko się stabilizuje i, najważniejsze, że to nie jest pozamaciczna....
Trzymam za nią mocno kciuki

Vjolka i Zizi - hej!

Witaj kochana!

reklama
Cześć Dziewczyny, jestem tu nowa, czy mogę do Was dołączyć?
Nie dawno trafiłam na Wasze forum. gratuluję wszystkim zafasolkowanym i trzyma &&&&&& żeby innym sie udało:)

na laseczki.macie tu super szczęśliwy wątek!!!!GRATULUJĘ HOPE!!!
to która następna w kolejce na majóweczki ? a my dzisiaj wzięliśmy sobie Polsat,bo mieliśmy zwykłą satelitę,i mamy dwa dekodery,jeden do dużego,drugi do sypialni.ten drugi mniej wypasiony i trzeba było wybrać z trzech opcji-filmy,sport i bajki.wybraliśmy filmy no i pytam się pana sprzedawcy czy można będzie tak za ok 2 lata zmienić na bajki--można :) no bo bajeczki dla maluszka w sypialni by też musiały być żeby telerek w dużym okupowany nie był ;)
w ten weekend spotykamy się ze znajomymi,pewnie też gdzieś wyjdziemy,ale następny jest już zarezerwowany na staranka :)

PSZCZOLKA- witaj,wbijaj sie do nas i powodzenia życze w staraniach:)

V-JOLKA no to &&&&&&&za utarg:tak:

MARY -BETH- dziekowac;-)za Ciebie trzymam &&&&&&&&&& ja ewentualnie zatestuje 17 wrzesnia wiec jeszcze sporo czasu-chyba ze @ znowu przylezie wczesniej!!

NERWUSEK- witaj:)

KATH- jak tam kolegi ręka???

jesssooo
jak mi się nic nie chce...
na dodatek zimno!!!!

AAAAAAA
Zapomniałabym...
Misia...
Hope...
GRATULUJĘ WAM KOCHANE!!!
Spokojnej ciąży

Dzięki mama05:) Ja mam już córeczkę Natalkę, ma 14 m-cy, ale myślimy z mężem o drugiej dzidzi. Mam tylko pytanie ile po odstawieniu tabletek trzeba czekać ze starankami?
A mozecie mi powiedziec jak wstawić suwaczki na forum? Bo ja zielona jestem.

Witam Kochane,

S juz spi a ja Wam chcialam cos napisac...Przepraszam nie nadrabialam co dzisiaj naskrobalyscie...U mnie jakos 26-27 dc a @ powinna byc za tydzien dopiero ale cycuchy nie dawaly mi spokoju...Byly takie drazliwe i bola strasznie...az mrowia i tak mi bol promienuje az pod pachy....No to se test walnelam na tydzien przed spodziewana @ i pokazal to...
1z4vb0x.jpg

Moge zapytac co myslicie? Przypomne ze jestem na tydzien przed spodziewana @...

Cześć laski!!!
Hope ,misia gratulacje!!!!!!!
mama
kochana tak się cieszę ,że u Ewci jest ok!!!! Wiedziałam ,że będzie bo musi być tyle przeszła...a ta jej beta wcale nie jest niska więc lekarz tylko ją nastraszył grrrrrrrrrr
Pszczółka27 witaj i rozgość się.
Palma babo choć tu!!! Każda z nas ma gorszy dzień i jesteśmy Tu po to by wzajemnie się wysłuchać.
Dorotko
jaka śliczna ta Twoja mała ,też chce córeczkę :-)
violka to sama musisz być dumna z synusia ;-)
Jeawa gratki!!!!! Ciąża!!!!
Trzy ciąże jednego dnia matko która następna? :-)

Witam Kochane,

S juz spi a ja Wam chcialam cos napisac...Przepraszam nie nadrabialam co dzisiaj naskrobalyscie...U mnie jakos 26-27 dc a @ powinna byc za tydzien dopiero ale cycuchy nie dawaly mi spokoju...Byly takie drazliwe i bola strasznie...az mrowia i tak mi bol promienuje az pod pachy....No to se test walnelam na tydzien przed spodziewana @ i pokazal to...
1z4vb0x.jpg

Moge zapytac co myslicie? Przypomne ze jestem na tydzien przed spodziewana @...

po cichutku trzymam kciuki i bardzo się cieszę ;-)

violka to sama musisz być dumna z synusia ;-)

Witaj!!!
Oj jestem, jestem bardzo dumna :-)

Ostatnia edycja:
reklama
KATH- jak tam kolegi ręka???
Skończyło się na wielkim strachu tak na prawdę. Kości i nerwy ma całe. Skóra nie wytrzymała tylko naporu maszyny i się rozdarła - ma 6 szwów i siny nadgarstek. Dostał 10 dni zwolnienia.
Mój mąż miał mieć dzisiaj przesłuchanie w tej sprawie - jako świadek i uczestnik zdarzenia. I nie mogę się do niego dodzwonić od samego rana, więc nie wiem co się dzieje i na czym sprawa stanęła :-(

Jeawa po cichu gratuluję i trzymam kciuki żeby ta nieśmiała I okazała się tym, czego ci wszystkie życzymy!

Ostatnia edycja:
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry