reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Cześć Kath - dzięki kochana, za maila! :-)
Dorotka - no, to cieszę się strasznie, że maleństwo i Ty dobrze się czujecie! :-):-)
Szczęśliwa - popieram w 100%! Nie masz sobie nic do zarzucenia! Reakcja była adekwatna do sytuacji!

Zmykam pod prysznic - aktywność fizyczna na dziś wykonana! :happy2:

reklama
MARY-BETH- witaj slodziaku-tak u mnie ogolnie wszystko gra-troche mnie zwątpienie dopada cz sie uda ,ale jeszcze 2 cykle walcze-potem odstawiam hormony bo wybuchne po nich:wściekła/y::wściekła/y:dzis mam 14 d.c. starania trwają;-)oczywiscie wierze sie sie uda...ale juz mniej bo ile mozna brac hormonow i nic...
moja waga troche zjechala w dol bo przez 5 dni bylo 66,200 a dzis 65,900-niewiele ,ale zjechala...chociaz tyle dobrego:tak:

SZCZESLIWA- :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::crazy::crazy::crazy: kochana nastepnym razem poprostu po wejsciu do sklepu idz pod lade i jak babka skonczy obslugiwac to Twoja kolej i olej kolejki-co za babsztyl!!!!!!!

DOROTKA- coreczka przepiekna i dziekuje za &&&&-ściskam Cie!!!

Dorotko - ja nie wymagam od ludzi żeby mi nie wiem dywan rozkładali w sklepie bo cięzarna idzie ale jakiś szacunek powinien być ...... chyba każda by sie zdenerwowała na moim miejscu :) jak córeczka sie miewa??
Mamcia - czesc :*:* tylko że ja tak nie potrafie ....chyba bede sie musiała tego nauczyć .....

Ide kochane gotować żurek mniaaam ..... :):):) musze sie czymś zająć bo sama myśl o tej sytuacji mnie wyprowadza z równowagi ..... na szczęście było minęło .... najważniejsze to sie kurka nie dać :):):)

hej wszystkim,

normalnie w ratach was czytam, wszyscy coś ode mnie chcą dzisiaj.

mery-beth, no mnie to wygląda na fasolkę. Ja też sikałam w nocy i to była pierwsza oznaka jak dla mnie:-)

jaewa, za ciebie też trzymam kciuki, bo takie masz ciążowe objawy.

mama, współczuję takiego ślimakowatego kompa, jak coś to będę podsyłała eski.
A jak samopoczucie po hormonach ? dajesz rade mam nadzieję.

Hope, te kreseczki wcale nie są nieśmiałe. Ciąża jak się patrzy.

Kath, ja też mam tak z moją mamą, że musi mi się wyżalić na mojego ojczyma i siostrę. tylko jak popatrzyłam przez tydzień mieszkając z nią jak ich obsługuje jak służąca, to niech mi się nie skarży później, że wraca zmęczona po pracy i musi ogarnąć całe mieszkanie. Tak sobie pozwoliła.
Wiadomo wysłucham ją, bo co mam ją jeszcze dobić?!

Marylka, udanego dnia pod względem utargu ci życze.

Hej kobietki!
:-)
Dziewczynki
co się dzieje u Ewy, bo tylko udało mi się doczytać, że coś jest źle, ale nie do końca wiem co ?:-(

EDIT: doczytałam....
łzy same płyną...
tyle przeszła...
życie nie jest sprawiedliwe.....:-:)-:)-(

Ostatnia edycja:
ZAPMARTA- dzieki ,mam nadzieje,ze jak juz odpalil to bedzie chodzil:)

NIKA- tule ,ze @ przylazla...

V-JOLKA- helooo,jak handelek???jak syn w szkole???

ZIZI- czesc i czolem..

u EWCI wszystko dobrze-wlasnie z Nia rozmawialam ,jest po usg i jeszcze nie ma zarodka w macicy ,ale nie jest to ciaza pozamaciczna-nie ma bóli ani plamien...jutro znowu beta a w poniedzialek do domu..

ZAPMARTA- a ja po hormonach daje rade ,czase mam troche nerwa ,ale to pikus ,waga dzis poszla 300gram w dol wiec super...jeszcze 12 tabletek...

mery-beth, no mnie to wygląda na fasolkę. Ja też sikałam w nocy i to była pierwsza oznaka jak dla mnie:-)

Marta - dzięki, kochana...:* Phuuu, staram sie za dużo o tym nie myśleć, ale oczywiście, ze sie nie da, jak się tak bardzo czegoś chce... :tak: Mam nadzieję, że wytrwam te 5 dni do testowania bez zbędnego szaleństwa, bo mój M. chyba naprawdę zacznie się mnie bać... :laugh2: Pamiętam jego przerażoną minkę, jak na niego nawrzeszczałam parę dni temu, bo się spóźnił z pracy do domu na obiad... :szok::laugh2:

MARY-BETH- witaj slodziaku-tak u mnie ogolnie wszystko gra-troche mnie zwątpienie dopada cz sie uda ,ale jeszcze 2 cykle walcze-potem odstawiam hormony bo wybuchne po nich:wściekła/y::wściekła/y:dzis mam 14 d.c. starania trwają;-)oczywiscie wierze sie sie uda...ale juz mniej bo ile mozna brac hormonow i nic...
moja waga troche zjechala w dol bo przez 5 dni bylo 66,200 a dzis 65,900-niewiele ,ale zjechala...chociaz tyle dobrego:tak:

Kochana! Jak się nie uda, jak sie uda! :tak::tak::tak::yes::yes::yes: Zobaczysz! :-)
&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Ufff, jak dobrze, że dobre wieści od Ewy!!! ;-):-):-)

Vjolka i Zizi - hej!

Ostatnia edycja:
reklama
u EWCI wszystko dobrze-wlasnie z Nia rozmawialam ,jest po usg i jeszcze nie ma zarodka w macicy ,ale nie jest to ciaza pozamaciczna-nie ma bóli ani plamien...jutro znowu beta a w poniedzialek do domu..
No i super! Dobrze że wszystko jest ok! Trzymam kciuki żeby przetrwała na szpitalnym jedzeniu ;-)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry