- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
U
użytkowniczka usunieta
Gość
HOPE- GRATULACJE!!!!
MISIA- TOBIE TEZ GRATULUJE!!!!!!!!!
ale super wiadomosci z samego rana
czy wiemy co u Ewci??? dajcie znac jak bedziecie mialy jakiekolwiek informacje..
uciekam do pracy.... buziaki
MISIA- TOBIE TEZ GRATULUJE!!!!!!!!!
ale super wiadomosci z samego rana
czy wiemy co u Ewci??? dajcie znac jak bedziecie mialy jakiekolwiek informacje..
uciekam do pracy.... buziaki
maryla86
Fanka BB :)
Witam :-)
Dziecko wysłane do szkoły więc mogę napisać.
Dzisiejszy test i wyszły nieśmiałe, dwie kreski (jedna śmiała, druga mniej) :-)
Idę pozbierać szczękę z podłogi ;-) :-)
WIELKIE GRATULACJE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! PIĘKNE 2 KRECHY !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Mary takie pobolewanie jak na @ może zwiastować ciążę Mnie brzuch bolał tydzień przed @ i nadal pobolewa
Fotka
Zobacz załącznik 280742
a tak wogule to dzień dobry
mary-beth
Fanka BB :)
Mary - brzuszek pogłaskany słuchaj siusianie to bardzo dobry znak może upierdliwy ale może oznaczać fasolkę ja sikam kilka razy w nocy do dzis.... Trzymam kochana kciuki obym miała rację ze to fasolinka
Oj, kochana! Jak ja bym chciała, żeby ta upierdliwość cos dobrego oznaczała! Dziękuję Ci! Jeszcze te 5 dni - ja chyba oszaleję, no ale wytrzymać musze. Został mi jeszcze jeden test o czułości 10 z Polski, wiec niech się przyda...
Hope - piękna fotka!!! ;-) Dziękuję, kochana - jeszcze parę dni stresu i sie dowiem...
Maggy, Sorbuś, Maryla - hej!
Szczęśliwa25
Mamusia Kubusia :)
Marylko - czesc kochana :*:*:*
Hope - robiłaś identyczny test jak ja tzn z wyglądu bo nie wiem jak sie nazywa twój Moje gratulacje to ciąża bankowa
Maggy - czesc ciężaróweczko
Sorbuś - hejka mamuniu
Mary - oby upierdliwość okazała sie dobrą wiadomością , wytrzymasz te 5 dni zleci zobaczysz
Hope - robiłaś identyczny test jak ja tzn z wyglądu bo nie wiem jak sie nazywa twój Moje gratulacje to ciąża bankowa
Maggy - czesc ciężaróweczko
Sorbuś - hejka mamuniu
Mary - oby upierdliwość okazała sie dobrą wiadomością , wytrzymasz te 5 dni zleci zobaczysz
Sorbuś
Mama Majci i Patrycji
Misia i Hope gratulacje ogromniaste
Hope piękne dwie kreseczki wcale nie takie nieśmiałe
szczęśliwa - hejka - jak samopoczucie - kupujesz juz coś dla dzidziusia ?? Ja pewnie zaczne juz na maxa jak sie dowiem czy chłopczyk czy dziewczynka - choc buteleczki juz kupiłam nie mogłam sie oprzeć
Hope piękne dwie kreseczki wcale nie takie nieśmiałe
szczęśliwa - hejka - jak samopoczucie - kupujesz juz coś dla dzidziusia ?? Ja pewnie zaczne juz na maxa jak sie dowiem czy chłopczyk czy dziewczynka - choc buteleczki juz kupiłam nie mogłam sie oprzeć
Ostatnia edycja:
Hope
podwójna mama :-)
Dziękuję jeszcze raz :-)
Szczęśliwa poprzedni test rozebrałam na części pierwsze skoro nie wyszedł i w środku jest najzwyklejszy pasek, jakich można za grosze kupić na allegro... Ten się nazywa jakoś Quix coś tam, nie pamiętam dokładnie i chyba tylko za plastik wokół paska trzeba dodatkowo zapłacić ;-)
Nagapalma gdzie jak nie na forum sobie pomarudzisz, wracaj!
Jsorbek bo te kreseczki były nieśmiałe ale jakoś tak z każdą minutą zrobiły się coraz bardziej bezczelne ;-)
Szczęśliwa poprzedni test rozebrałam na części pierwsze skoro nie wyszedł i w środku jest najzwyklejszy pasek, jakich można za grosze kupić na allegro... Ten się nazywa jakoś Quix coś tam, nie pamiętam dokładnie i chyba tylko za plastik wokół paska trzeba dodatkowo zapłacić ;-)
Nagapalma gdzie jak nie na forum sobie pomarudzisz, wracaj!
Jsorbek bo te kreseczki były nieśmiałe ale jakoś tak z każdą minutą zrobiły się coraz bardziej bezczelne ;-)
reklama
Szczęśliwa25
Mamusia Kubusia :)
Sorbuś - czuje sie ok wczesniej pisałam ze boli kręgosłup i cierpie na bezsenności ..... Ja to zakupy też zaczne po usg tzn już ubranka mam , łóżeczko i wózek też (czekam aż mi go przywiozą ale jeszcze czas ) ..... a tak to zakupy zrobie u naszej marylki kochanej jeżeli chodzi o kosmetyki butelki i smoczusie no i ubranko do szpitala ......a w październiku musze kupić rzeczy potrzebne dla mnie do szpitala
Palma (KORK) - czesc kochana co to sie dzieje ??
Hope - mój test nazywał sie maluszek
Palma (KORK) - czesc kochana co to sie dzieje ??
Hope - mój test nazywał sie maluszek
- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.
Podziel się: