reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Mary takie pobolewanie jak na @ może zwiastować ciążę :tak: Mnie brzuch bolał tydzień przed @ i nadal pobolewa

Fotka

test.jpg

reklama
HOPE- GRATULACJE!!!!

MISIA- TOBIE TEZ GRATULUJE!!!!!!!!!

ale super wiadomosci z samego rana :D

czy wiemy co u Ewci??? dajcie znac jak bedziecie mialy jakiekolwiek informacje..

uciekam do pracy.... buziaki

Witam :-)

Dziecko wysłane do szkoły więc mogę napisać.
Dzisiejszy test i wyszły nieśmiałe, dwie kreski (jedna śmiała, druga mniej) :-)

Idę pozbierać szczękę z podłogi ;-) :-)

Mary takie pobolewanie jak na @ może zwiastować ciążę :tak: Mnie brzuch bolał tydzień przed @ i nadal pobolewa

Fotka

Zobacz załącznik 280742
WIELKIE GRATULACJE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! PIĘKNE 2 KRECHY !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

a tak wogule to dzień dobry :)

Mary - brzuszek pogłaskany :) słuchaj siusianie to bardzo dobry znak może upierdliwy ale może oznaczać fasolkę :) ja sikam kilka razy w nocy do dzis.... :) Trzymam kochana kciuki obym miała rację ze to fasolinka :)

Oj, kochana! Jak ja bym chciała, żeby ta upierdliwość cos dobrego oznaczała! :tak::tak: Dziękuję Ci! Jeszcze te 5 dni - ja chyba oszaleję, no ale wytrzymać musze. Został mi jeszcze jeden test o czułości 10 z Polski, wiec niech się przyda...

Hope - piękna fotka!!! :tak: ;-) Dziękuję, kochana - jeszcze parę dni stresu i sie dowiem... :eek:
Maggy, Sorbuś, Maryla - hej!

Marylko - czesc kochana :*:*:*
Hope - robiłaś identyczny test jak ja :):) tzn z wyglądu bo nie wiem jak sie nazywa twój :):) Moje gratulacje to ciąża bankowa :):)
Maggy - czesc ciężaróweczko :)
Sorbuś - hejka mamuniu :):)
Mary - oby upierdliwość okazała sie dobrą wiadomością , wytrzymasz te 5 dni zleci zobaczysz :):)

Misia i Hope gratulacje ogromniaste :)

Hope piękne dwie kreseczki wcale nie takie nieśmiałe :-D

szczęśliwa - hejka - jak samopoczucie - kupujesz juz coś dla dzidziusia ?? Ja pewnie zaczne juz na maxa jak sie dowiem czy chłopczyk czy dziewczynka - choc buteleczki juz kupiłam nie mogłam sie oprzeć

Ostatnia edycja:
Dziś nie wchodzę na forum, nie mam zamiaru wprowadzac Wam nastroju beznadziejnosci ...
Życzę Wam tylko miłego dnia ... A wszystkim zafasolkowanym raz jeszcze przesyłam moje gartulacje !!!

Dziękuję jeszcze raz :-)

Szczęśliwa
poprzedni test rozebrałam na części pierwsze skoro nie wyszedł i w środku jest najzwyklejszy pasek, jakich można za grosze kupić na allegro... Ten się nazywa jakoś Quix coś tam, nie pamiętam dokładnie i chyba tylko za plastik wokół paska trzeba dodatkowo zapłacić ;-)

Nagapalma gdzie jak nie na forum sobie pomarudzisz, wracaj!

Jsorbek bo te kreseczki były nieśmiałe ale jakoś tak z każdą minutą zrobiły się coraz bardziej bezczelne ;-)

no za te testy na allegro płaciłam 1 zł za sztuke i pokrywały się zawsze z tymi w plastikach :)

reklama
Sorbuś - czuje sie ok wczesniej pisałam ze boli kręgosłup i cierpie na bezsenności ..... Ja to zakupy też zaczne po usg tzn już ubranka mam , łóżeczko i wózek też (czekam aż mi go przywiozą ale jeszcze czas ) ..... a tak to zakupy zrobie u naszej marylki kochanej jeżeli chodzi o kosmetyki butelki i smoczusie :) no i ubranko do szpitala ......a w październiku musze kupić rzeczy potrzebne dla mnie do szpitala :)
Palma (KORK) - czesc kochana co to sie dzieje ??
Hope - mój test nazywał sie maluszek :):)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry