reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Palemko - milusiego dnia Ci życzę! Popisz z nami, zawsze lżej na duszy ci sie zrobi! :tak:
Sorbuś, Hope - no to ładnie z tymi testami! Ale wiecie, ja bardziej ufam tradycyjnym niż tym elektronicznym! A te z kolei dominuja tu, w Norwegii... :eek: Jakoś mnie one nie przekonują - elektroniczny systemik zawsze może przecież nawalić! :eek: No, a ceny testów - luuuudzie, płaci się tu za nie jak za zboże! :crazy::baffled: Ja gdy byłam w Polsce, to się zaopatrzyłam w stos testów za parę zł! :tak::tak::tak:

Ostatnia edycja:
reklama
PALMA- nie wyglupiaj sie i wracaj!!!!!!!!!!!!!!!!!!! przeciez po to jestesmy, zeby wesprzec w trudnych chwilach :)

No właśnie, a różnica w cenie ogromna ;-) A paskowe można robić, robić i nie ma końca paskowaniu, co to jest 1 zł :-) ;-)

Palma co się dzieje kochana ??

mary-beth a na allegro nie możesz kupić jak kupisz hurtem to i tak sie pewnie bedzie bardziej opłacało - zapytaj sprzedawce mój się nazywał mojaowulacja :-D

Szczęśliwa
- no ja na wózek narazie kaske odkładam juz teraz ostatnią cześc ale kupimy pewnie dopiero koło 8 miesiąca - łóżeczko pewnie wcześniej a ubranek nie mam nic po Majci licze troche na szwagierkę bo jaj jej dąłalm wszystko po Majuni

Sorbuś - mi jeszcze ubranka odkłada kumpela .... nioo to może ci szwagierka da ubranka :) a powiedz mi czujesz już maluszka??

Dzięki Sorbusiu! Poszukam na Allegro i jeśli wysyła za granicę, to OK. ;-)

Ooo, jestem właśnie na Allegro i sprawdzam - są takie testy:

Testy ciążowe Express

Czy któraś z Was może używała? To te najczulsze, które pokazują ewentualną ciążę juz w 12 dni po owulce! Ja mam ostatni o czułosci 10, więc może mogę testować 12 dni po owulce?... Czy lepiej zaczekać jeden czy dwa dni więcej?... :eek:

Ostatnia edycja:
szczesliwa daj znac jaka płec jak juz bedziesz wiedziała to podesle ci troche ciuchów. Ja mam multum tego !!!!!!!!!!!!!!!! Nawet gdybym ja zaszła to w zyciu tego nie znosi moja dzidzia :)

mary-beth bardzo podobne do moich tylko ja miałam słabsza czułość 25 ml - ale ja płaciłam 1,0 a nie 1,70 :-D:-D:-D
Myslę ze spoko możesz kupowac - jak zrobisz 12 dni po i wyjdzie negatyw to powtórzysz kup sobie wiecej

Szczęśliwa
czuje juz od jakiś 2 tyg. :)

Ostatnia edycja:
reklama
Dzień dobry:-)
Same dobre wieści i z ran i z wieczora - HOPE MISIA gratuluję!!!!

MARY-BETH zostałaś sama na placu boju- ja poległam wczoraj- wieczorem @ przylazła:-( Trzymam za Ciebie kciuki &&&&

SZCZĘŚLIWA MAGGY SORBUŚ witajcie ciężarówki:-) SZCZĘŚLIWA smaruj brzuszek oliwką to nie będzie tak skóra swędzieć:tak::tak:

NAGAPALMA tulę...

MARYLKA :-) Dużo klientów z pełnymi portfelami;-);-)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry