Szczęśliwa25
Mamusia Kubusia :)
Renna - jesteś wielka dziekuje :*:*
Nikuś - cześć :*:* smaruje smaruje
Sorbuś - i jakie wrażenie ?? Boskie co ??
Nikuś - cześć :*:* smaruje smaruje
Sorbuś - i jakie wrażenie ?? Boskie co ??
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
MARY-BETH zostałaś sama na placu boju- ja poległam wczoraj- wieczorem @ przylazła:-( Trzymam za Ciebie kciuki &&&&
to cos jest na rzeczy oby to fasolka trzymam &&&&&&&&&&&& właśnie odkryłam że staramy sie prawie tak samo długoHej Nika!
Ojeju, przykro mi z powodu @... :*:*
Kurczę, no to stresik mnie dopadł! Nikt nie testuje ze mną?
&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& na następny cykl dla Was wszystkich, kochane moje!
A ja wypiłam kawusię - i mi kwasno po niej!!! Piersi mnie nie bolą, a przed @ z tydzień bolały jak oszlałe! No, mogą jeszcze zaboleć, ale póki co nic. Brzuszek boli, czuję się jak na kacu gigancie - w głowie ćmi, że szok! Ufff...
to cos jest na rzeczy oby to fasolka trzymam &&&&&&&&&&&& właśnie odkryłam że staramy sie prawie tak samo długo
MARY-BETH najgorzej to się wkręcać Życzę Ci żeby test był pozytywny
Ja spadam coś zrobić w domciu - wieczorem mamy mieć gości;-)
Mam Was na oku i nie skrobcie nie wiadomo ile stron
Witam Was Kochane
Przepraszam, ze tak pozno, ale dzien byl totalnie zakrecony...
Po pierwsze musze Wam powiedziec, ze odebralam betke i wynik jest 87,5 mlU/ml!!!!! Bylam od razu u pani ginekolog i potwierdzila 3-4 tydzien ciąży!!!! :-):-):-):-):-):-):-)
Zbadala mnie powiedziala, ze macica bardzo ladnie rozpulchniona!!!\
Teraz zostalo zajac sie moim tsh, ktore jest bardzo wysokie:-( ale dam rade jutro juz biore zwiekszona dawke! Poza tym zlecila mi komplet badan, witaminy i kolejna wizyte mam 21 wrzesnia!!!
Jestem w szoku i nie moge w to uwierzyc!! Od razu dala mi zwolnienie do pracy...
A jak u Was?? Lece Was poczytac!!
Nerwusek - hej! No, ja też się męczę z tym cholerstwem! Mam problemy z cerą juz parę ładnych lat... Raz udało mi sie wyleczyć Zinerytem, ale potem wróciło po latach i teraz pomysłu nie mam... A nie mogę zacząć brać antybiotyku, który notabene nawet mam i powinien zadziałać, bo przecież staram się o dzidzię! A w ciąży nie można brać antybiotyków na trądzik... No i weź tu człowieku to wylecz...
Witam :-)
Dziecko wysłane do szkoły więc mogę napisać.
Dzisiejszy test i wyszły nieśmiałe, dwie kreski (jedna śmiała, druga mniej) :-)
Idę pozbierać szczękę z podłogi ;-) :-)
Dzień dobry:-)
Same dobre wieści i z ran i z wieczora - HOPE MISIA gratuluję!!!!
MARY-BETH zostałaś sama na placu boju- ja poległam wczoraj- wieczorem @ przylazła:-( Trzymam za Ciebie kciuki &&&&
SZCZĘŚLIWA MAGGY SORBUŚ witajcie ciężarówki:-) SZCZĘŚLIWA smaruj brzuszek oliwką to nie będzie tak skóra swędzieć
NAGAPALMA tulę...
MARYLKA :-) Dużo klientów z pełnymi portfelami;-);-)
mam ten sam problem
mary-bath - trzymam &&&&