reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Renna - jesteś wielka dziekuje :*:*
Nikuś - cześć :*:* smaruje smaruje :):)
Sorbuś - i jakie wrażenie ?? Boskie co ??

reklama
MARY-BETH zostałaś sama na placu boju- ja poległam wczoraj- wieczorem @ przylazła:-( Trzymam za Ciebie kciuki &&&&

Hej Nika!
Ojeju, przykro mi z powodu @... :*:*

Kurczę, no to stresik mnie dopadł! :szok: Nikt nie testuje ze mną? :szok:

&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& na następny cykl dla Was wszystkich, kochane moje!

A ja wypiłam kawusię - i mi kwasno po niej!!! :confused: Piersi mnie nie bolą, a przed @ z tydzień bolały jak oszlałe! No, mogą jeszcze zaboleć, ale póki co nic. Brzuszek boli, czuję się jak na kacu gigancie - w głowie ćmi, że szok! :baffled: Ufff...

Hej Nika!
Ojeju, przykro mi z powodu @... :*:*

Kurczę, no to stresik mnie dopadł! :szok: Nikt nie testuje ze mną? :szok:

&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& na następny cykl dla Was wszystkich, kochane moje!

A ja wypiłam kawusię - i mi kwasno po niej!!! :confused: Piersi mnie nie bolą, a przed @ z tydzień bolały jak oszlałe! No, mogą jeszcze zaboleć, ale póki co nic. Brzuszek boli, czuję się jak na kacu gigancie - w głowie ćmi, że szok! :baffled: Ufff...
to cos jest na rzeczy :) oby to fasolka :) trzymam &&&&&&&&&&&& właśnie odkryłam że staramy sie prawie tak samo długo

to cos jest na rzeczy :) oby to fasolka :) trzymam &&&&&&&&&&&& właśnie odkryłam że staramy sie prawie tak samo długo

Marylko kochana!
Dziękuję Ci! :tak: Ja się już stresuję tym, że się stresuję, bo nie chcę znów złudnych nadziei...

Faktycznie, tylko pare dni różnicy - staramy się tyle samo! :tak:

Kurczę, miałam ochotę się dziś przebiec, ale dosłownie jak na kacu się czuję! :szok::szok:

Ostatnia edycja:
MARY-BETH najgorzej to się wkręcać:sorry2: Życzę Ci żeby test był pozytywny:tak::tak:

Ja spadam coś zrobić w domciu - wieczorem mamy mieć gości;-)
Mam Was na oku i nie skrobcie nie wiadomo ile stron:rofl2::rofl2:

MARY-BETH najgorzej to się wkręcać:sorry2: Życzę Ci żeby test był pozytywny:tak::tak:

Ja spadam coś zrobić w domciu - wieczorem mamy mieć gości;-)
Mam Was na oku i nie skrobcie nie wiadomo ile stron:rofl2::rofl2:

Nika dzięki i miłego spotkania z gośćmi! :tak:

My z M. wreszcie spędzamy cały weekend razem! :-):-) Od 2 miesięcy nie mieliśmy weekendu razem, bo ja pracowałam prawie we wszystkie soboty od połowy czerwca, albo on coś miał do zrobienia poza domem... :happy:

A poza tym - M. przyszywana szwagierka miała termin porodu na wczoraj i jeszcze nie urodziła. Kolezanka jest w ciąży z terminem na marzec, a druga, która mieszka w Oslo - rodzi w grudniu. Ciężaróweczki dookoła i ja też chcę! :tak::tak::tak:

Witam Was Kochane:happy:
Przepraszam, ze tak pozno, ale dzien byl totalnie zakrecony...

Po pierwsze musze Wam powiedziec, ze odebralam betke i wynik jest 87,5 mlU/ml!!!!! Bylam od razu u pani ginekolog i potwierdzila 3-4 tydzien ciąży!!!! :-):-):-):-):-):-):-)
Zbadala mnie powiedziala, ze macica bardzo ladnie rozpulchniona!!!\

Teraz zostalo zajac sie moim tsh, ktore jest bardzo wysokie:-( ale dam rade jutro juz biore zwiekszona dawke! Poza tym zlecila mi komplet badan, witaminy i kolejna wizyte mam 21 wrzesnia!!!

Jestem w szoku i nie moge w to uwierzyc!! Od razu dala mi zwolnienie do pracy...

A jak u Was?? Lece Was poczytac!!:happy::happy:

gratuluję :)

Nerwusek - hej! No, ja też się męczę z tym cholerstwem! Mam problemy z cerą juz parę ładnych lat... :crazy::crazy::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: Raz udało mi sie wyleczyć Zinerytem, ale potem wróciło po latach i teraz pomysłu nie mam... A nie mogę zacząć brać antybiotyku, który notabene nawet mam i powinien zadziałać, bo przecież staram się o dzidzię! :baffled::baffled::baffled: A w ciąży nie można brać antybiotyków na trądzik... No i weź tu człowieku to wylecz... :eek:

mam ten sam problem :(

Witam :-)

Dziecko wysłane do szkoły więc mogę napisać.
Dzisiejszy test i wyszły nieśmiałe, dwie kreski (jedna śmiała, druga mniej) :-)

Idę pozbierać szczękę z podłogi ;-) :-)

gratuluję :)

Dzień dobry:-)
Same dobre wieści i z ran i z wieczora - HOPE MISIA gratuluję!!!!

MARY-BETH zostałaś sama na placu boju- ja poległam wczoraj- wieczorem @ przylazła:-( Trzymam za Ciebie kciuki &&&&

SZCZĘŚLIWA MAGGY SORBUŚ witajcie ciężarówki:-) SZCZĘŚLIWA smaruj brzuszek oliwką to nie będzie tak skóra swędzieć:tak::tak:

NAGAPALMA tulę...

MARYLKA :-) Dużo klientów z pełnymi portfelami;-);-)

nika - tulę

mary-bath - trzymam &&&&

mam ten sam problem :(

mary-bath - trzymam &&&&

Majqa - witaj i dzieki!

No, to widzę, że nie jestem sama z moją buźką... :baffled: Trochę się łudzę, ze może jak zafasolkuje to się poprawi i... tak zostanie! :laugh2::laugh2: Zobaczymy... Na razie nie mogę zacząć kuracji, bo staram się o dzidzię, ale może potem, jak już nie będe karmić piersią. Ufff... Zobaczymy. Ale wnerwia mnie to, ze szok! Raz lepiej, raz gorzej, ale ogólnie nie podoba mi się, ze coś mi wyskakuje to tu, to tam... :crazy::crazy::-:)-:)sorry2::sorry2::sorry2: No i żadnego lekkiego podkładu, tylko te tapety! :szok::szok:

OK, ja zmykam na jogging - albo chociaż spacer! :tak:
Wracam niedługo, bo długo to nie potrwa! ;-)

reklama
Szczesliwa - cudowne uczucie zgadza się - wiesz ja juz drugi raz :) to troszke juz je znam ale tęśkniłam za tym :)

Misia super wieści -

Patrzcie jak misia ma 86 betkę i jet 3-4 tydz to jak Ewcia ma 960 i 4 tc to powinno u niej byc ok prawda ??

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry