reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
No to Kochana masz prawidlowe objawy bo o tym kluciu kiedys czytalam na necie ze tak wlasnie jest w ciazy na poczatku :)
Zycze Ci spokojnych i szczesliwych 8 juz teraz miesiecy :)
Spij Slodko Kochana a ja w koncu biore sie za obiad :)
Buziaki i do napisania :)

reklama
Jejciu dopiero spojrzalam, ze nie jestes z Polski i tak mysle jaki obiad o tej porze:-D:szok::rofl2:

Mnie naszlo na pomidorowa takze teraz robie zeby na jutro rano byla:-p

Kochana u mnie 8.30 rano ale luncha musze przygotowac wczesniej dla S bo dzisiaj idzie do pracy :)
Ale masz powera ze tak pozno gotujesz :) a pomidorowa uwielbiam :)
No to spadam :p
Do napisania, spij dobrze :) i dbaj o maluszka :p

Hej dziewuszki witam z rana.
Wytłumaczcie mi proszę jedną rzecz. W środę pisałam że bolał mnie jajnik (17dc, od 16dc biorę Duphaston - wtedy to druga tabletka), wczoraj bolało mnie podbrzusze - najbardziej z prawej strony tam gdzie jajnik (18dc i 3 tabletka Dupka), a dziś wstałam z mężem - idę do wc i mam takie upławy jak przed albo po okresie - wiecie jakie - takie bez krwi, takie brązowe. O co chodzi?
Już kiedyś miałam przy Duphastonie coś takiego ale przy ostatnich 3 tabletkach i na drugi dzień po odstawieniu pojawił się okres - ale nie od 3 tabletki, gdzie mam ich brać 10 w każdym cyklu! Wtedy masakrycznie codziennie bolało mnie podbrzusze, tak że zwijałam się z bólu - no ale dobra 3 dni przed okresem... a teraz wszystko się zaczyna w 18dc??? Do 26dc mam tabletki... jeszcze tydzień...
Gin mi powiedział że wszystko jest ok dopóki nie mam @ jak biorę tabletki. Ale to chyba nie jest normalne że 2 dni po owulacji już by mi się @ pojawiała?

P.S. Jakieś nowe wieści od Ewci???

Ostatnia edycja:
kath witaj widze ze Ciebie bezsennosc dopadła :) no niby wszystko jest ok dopuki nie ma @ A moze te upławy to nie @??

Witam wszystkich z rana!!!!

jaewa dobranoc :)

Witam :-)

Dziecko wysłane do szkoły więc mogę napisać.
Dzisiejszy test i wyszły nieśmiałe, dwie kreski (jedna śmiała, druga mniej) :-)

Idę pozbierać szczękę z podłogi ;-) :-)

Renna ja nie cierpię na bezsenność. Wstałam z mężem, bo jak on ma pierwszą zmianę to o 5 z domu wychodzi :-)
No ale jeśli upławy nie są na @, to na co? Nigdy nie miałam czegoś takiego w środku cyklu. Mam nadzieję, że nie dostanę @ dopóki biorę tabletki, bo ich podstawowe zadanie to podtrzymywanie ciąży, a u mnie mają wywoływać owulację. W tym cyklu na pewno była, bo bolał mnie jajnik. Ale takie brudne upławy 18-19dc?

HOPE wielkie gratulacje!!! Kolejna majóweczka? Jak miło!

hope to juz moge gratulowac??

MISIA GRATKI !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Renna ja nie cierpię na bezsenność. Wstałam z mężem, bo jak on ma pierwszą zmianę to o 5 z domu wychodzi :-)
No ale jeśli upławy nie są na @, to na co? Nigdy nie miałam czegoś takiego w środku cyklu. Mam nadzieję, że nie dostanę @ dopóki biorę tabletki, bo ich podstawowe zadanie to podtrzymywanie ciąży, a u mnie mają wywoływać owulację. W tym cyklu na pewno była, bo bolał mnie jajnik. Ale takie brudne upławy 18-19dc?

HOPE wielkie gratulacje!!! Kolejna majóweczka? Jak miło!

wiesz co kiedys czytałam ze tak moze sie zdarzyc po odstawieniu tabsów anty. Ze niby wtedy sie oczyszcza ale jak z tym jest to nie wiem do konca. Moze idz i zapytaj ginka co??

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
No tak, tylko ja nie brałam anty. A mój gin ma teraz urlop. Wizytę mam 8 października, zresztą i tak czekam aż się wyjaśni sprawa z tą moją toxo, zanim dostaniemy zielone światło żeby działać. Będę się martwić, jeśli pomimo brania tabletek dostanę @ bo to by znaczyło, że one nie działają na mój organizm. Może ja po prostu panikuję, a tak na prawdę wszystko jest ok?

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry