reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Witam z rana! :happy2::happy2:

Niespodziewanie wstałam o 8.00 - ostatnio mam problemy ze spaniem, bo nie jestem śpiąca przed 2 w nocy, ponieważ długo śpię rano, więc zwlokłam się dziś zaraz po wyjściu M. do pracy. Komu kawusi? :happy::happy:

kawa-glowne.jpg

Hope - gratulacje, majóweczko! Piękne wieści z ranka!!!

Renna i Kath - witajcie, słoneczka z samego ranka! ;-)

reklama
Czesc kochane :)
MIsia - gratulacje :):)
Hope - gratuluję :):) a może wstawisz teścik??
dzisiaj od samego rana czyli 5.30 ;/ swędzi mnie brzuch normalnie zwariować idzie :(:( wiem że sie rozciąga skóra .....jeszcze moje dziecię skacze w brzuszku ....

Ostatnia edycja:
szczesliwa witaj kochana!!!!!!!!!!! To oliweczka na brzuszek i smarowanko moze złagodzi swedzenie u mnie działało :) Pogłaskaj dzidziulke !!!!! A jak sie czujecie??

Dziękuję dziewczyny :-)

Mam nadzieję, że moje i Misiowe wieści poprawią humory i przyniosą samą pozytywną aurę, chociaż nie mogę przestać myśleć o Ewci... Zaraz wstawię zdjęcie :-)

Mary - hej kochana co tam u Ciebie ?? Pytałaś jak sie czuje ...wiec odpowiadam poza bezsennością i bólem kręgosłupa super :):)

Hej kochana! :-)

Cieszę się, ze u Ciebie i dzidzi dobrze wszystko! :happy::happy: Chyba zawsze są jakieś dolegliwości w ciąży... Ale da się to znieść - aby dzidzia była zdrowa! :tak: Pogłaszcz się po brzusiu ode mnie! :happy:

U mnie 28 dc i sikam wciąż jak szalona! :confused::confused::errr: Wstałam dzis w nocy za potrzebą i tak już z 5 nocek! Poza tym brzuch boli... Testuję około środy, myślę, choć suwaczek pokazuje testowanie za 6 dni... Ale u mnie @ mogłaby przyjść za 6-7 dni, więc chyba nie ma znaczenia... Nie wiem! CIERPLIWOŚCI! :eek: :baffled::baffled:

renna - hej kochana :):) smaruje już jakiś czas oliwką ..... i pomaga ..... :) brzusio pogłaskany :) czujemy sie dobrze ..... gdyby nie widoczny brzuszek ...bezsenność i bóle kręgosłupa oraz ruchy wcale bym nie myślała ze jestem w ciąży .... bardzo sie ciesze ze ją tak łagodnie przechodze :)
Mary - brzuszek pogłaskany :) słuchaj siusianie to bardzo dobry znak może upierdliwy ale może oznaczać fasolkę :) ja sikam kilka razy w nocy do dzis.... :) Trzymam kochana kciuki obym miała rację ze to fasolinka :)

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry