reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Wisienka, Sol spokojnej nocki Wam kochane zycze :)

Misia wiem cos o tych brodawkach bo ja nawet zlapac sie nie umiem i mnie tak swedza i mrowia, bola caly czas juz od kilku dni ale to chyba na @.
Ja jestem 2 cykl po tabletkach ale w pierwszym mnie tez lekko bolaly ale nie do tego stopnia jak w tym cyklu....
Maz pewnie zachwycony? :)

reklama
Sol bo nie jest ważne tak naprawdę kto jakie ma wykształcenie, tylko jakim jest człowiekiem. Ja się z bratem i bratową 3 lata prawie nie odzywałam, po tym jak przeczytali mój list do kuzynki i jeszcze mieli pretensje o to co w nim było napisane! A przeczytali tylko to, jak opisywałam mojej kuzynce, jak się zachowuje moja bratowa po urodzeniu Zuzki. Na początku było ok, zachowywała się normalnie, ale potem jej coś odbiło. Nie pozwalała nikomu zbliżać się do małej, nawet moja mama nie mogła jej wziąć na ręce, chowała się w pokoju, kryła się z karmieniem (podczas gdy wcześniej - nawet przy obcych dla niej gościach potrafiła wyjąć cyca na wierzch --> potem wyganiała moją mamę z pokoju krzycząc że nie daje jej spokoju i prywatności).
Teraz po 7 latach - ja olewam właściwie wszystko co ona mówi i robi, a ona tak jakby zaczęła się kontrolować.
Można powiedzieć że dla wyższego dobra (dzieci) - znosimy swoją obecność i udajemy że nie pamiętamy jak było.
No ale cóż - takie życie... Moja mama ma już ich dosyć, ale boi się zmienić cokolwiek przez strach przed nieznanym i przed kolejną kłótnią. Dzwonię do niej codziennie żeby mogła się wygadać i uwolnić emocje które codziennie w niej zbierają, ale to nie jest życie. Wykańcza się tylko przy nich, no ale to ona musi podnieść decyzję o zmianie. Ja jej nie zmuszę. Niestety.

No i się wygadałam :-)
A teraz mykam spać. Do jutra :-)

Ostatnia edycja:
czesc kobietki!

my dziś po wizycie, lekarz przeprowadził wywiad, przeglądnąl sprontem moja dokumentację, dał skierowanie na pobranie krwi, poopowioadał o tym co będą sprawdzać i co może być nie tak, lub jak jest ok to jak to wyglada, sciagneli z nas krew i juz. wyniki za jakies 3 tyg. jak beda OK to przesle pocztą, a jak nie halo to sie spotkamy raz jeszcze... oby kolejna wizyta nie była potrzebna.
Misia gratki doczytałam że się udało, huraa

Mlodam trzymam &&&& oby kolejna wizyta nie byla potrzebna :)
A moge zapytac jaki rodzaj badan robiliscie? Pytam bo moze cos przeoczylam jak pisalas...

Ok znikam jesc sniadanie i przygotowac obiadek :) papa

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Jaewa A wczesniej tak mialas?? bo ja nigdy wcezsniej tak drazliwych sutkow nie mialam.

Ostatnia edycja:
Mary dobranoc Slonce, spij dobrze!

Misia mialam w zeszlym miesiacu ale nie az do tego stopnia! Mam jakos 26 dc a bola mnie bardzo...Juz nie wiem czy sciagnac stanik czy w nim siedziec. Przy dotyku MASAKRA boli jak diabli no i jakies takie jakby malutkie biale kropeczki sie na nich porobily (znaczy pod skora czy jak to nazwac w obrebie brodawki). A moze zawsze byly ale nie zwracalam uwagi...
Testu nie robie bo jeszcze za wczesnie. Zrobie jak @ nie przyjdzie. I dol brzucha mnie boli czasami...tak lekko....

Szczesciaro jeszcze raz gratuluje szybkiego zafasolkowania :)

Dziekuje:happy:

Ja na poczatku tez myslalam ze sobie obtarlam, ale przez prawie 3 tygodnie nie znika i nie znika... Moze u Ciebie tez sie cos wyklulo :happy::happy: Kiedy @ powinna byc??

Nie wiem jakiej dlugosci bedzie ten cykl...Bralam anty dosyc dlugo bo przez prawie 10 lat z przerwami. Ten cykl jest 2 cyklem po odstawieniu. Pierwszy mial 35 dni ale zanim zaczelam brac tablety mialam cykle 31 dniowe. Czyli liczac gdyby ten byl 31 dniowy to powinnam dostac @ za jakies 5 dni.
Poczekamy zobaczymy....Ty tez czujesz takie lekkie mrowienie w piersiach? O bolu to nie pisze nawet :) Po bokach tez mnie jakos bola....
Wiesz ja sie nie nastawiam za bardzo bo sie rozczarowalam w zeszlym miesiacu a w tym chce tego uniknac :) W sumie w poprzednim cyklu moj S byl tydzien na wyjezdzie jak owulka byla wiec tym bardziej nie mialam wtedy na co liczyc....A teraz? Zobaczymy poczekamy :p A bola mnie od jakis 4-5 dni.

reklama
Mi po odstawieniu tez sie przedluzaly cykle, ostatni do 39... Dlatego tez jak podejrzewalam ciaze nie kierowalam sie @.
Mrowienie nie ale przeszywa mnie taki bol co jakis czas... takie klucie straszne.:szok:

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry