reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Witam sie poranna kawa:-)

Ciesze sie ze wiesci od Ewci sa pomyslniejsze...Oby wszystko bylo dobrze....

Misia gratuluje!!!!:-D:-D:-D Super ze tak szybko Wam sie udalo:-D
A piersi Cie bolaly przed @? Tak pytam bo jedne kobiety bola na fasolke a inne nie;-)

kath - powiem Ci jedno ja mam tak ale nie z bratową bo takowej nie mam ale z własną siostrą. Tyle że wszystko się odwróciło jak Karola zauroczyła moją mamę :-p Moja siostra dostała wszystko - wesele, mieszkanie od ręki za nic i samochód. My sami sobie zapłaciliśmy przyjęcie bo nie stać nas było na wesele, samochodu nie mamy a mieszkanie będziemy spłacać jeszcze przez 28 lat :-D A mało tego ona ma do mnie pretensje że to ja wszystko dostałam jak na dłoni. Nie wiem co jej ostatnio powiedziała moja matka ale się uspokoiła. Co prawda nasze rozmowy ograniczają się do minimum ale wiem że mi zazdrości drugiej ciąży bo ona mieć drugiego nie będzie bo za duże ryzyko uszkodzenia nerki a ma jedną. Może nie zrobię magistra bo mnie nie stać przynajmniej na razie i finansowo i psychicznie ale może kiedyś ... :-D Jak maluchy pójdą do przedszkola/szkoły a ja do pracy to może się zdecyduję na mgr. Póki co jestem technikiem farmacji i w sobotę spróbuję obronić inżyniera informatyki. A że nie pracuję - cóż - dwie ciężkie ciąże a na dodatek nie mam z kim dziecka zostawić :sorry: Chyba moja samoocena delikatnie leży :-p

Ja jestem powalona - albo to ta ciąża bo się właśnie poryczałam :-( Moja samoocena leży i popłakuje :-( Jestem do niczego :-( Idę bo wam zasmęcam wątek :-(

Misia gratuluje Ci strzału w 10!macie super prezent ślubny.życze Ci spokojnej, zdrowej i radosnej ciązy.
Nagapalmaile sie staracie o dzidziusia?ja czasem czuje to samo co Ty.dobrze Cie rozumiem.my staramy sie 8 miesiecy i nic.w sumie juz koncze 9 cykl bo w nastepnym tyg. mam termin okresu.cos czuje ze go dostane.czasem zartuje do meza ze mamy naturalna antykoncepcje, taka bez zobowiazan i ze z nikim innym takiej nie bedzie mial.

Sol kochana glowa do gory. Jestes cudowna kobieta i mamusia!!! Ja tam nie mam zadnych obiekcji zeby zrezygnowac z kariery zawodowej na rzecz dzidzi :)
A magistra zawsze mozesz zrobic wiec prosze mi sie tutaj nie smutac! Zobacz ile dziewczyn wszystko by dalo zeby byc na Twoim miejscu i miec takie cudowne dzieciaczki :)

Wpadłam jeszcze się pożegnac bo lecę do łóżeczka.
Misia gratki
Martus zadzwonię
Jaewa witaj i miłego dnia
Sol tobie bym w dooopę dała jakbyś nie brzuchatka, bierz mi się w garść
Wszystkim mówię już miłej nocki i szczypawki

Witam sie poranna kawa:-)

Ciesze sie ze wiesci od Ewci sa pomyslniejsze...Oby wszystko bylo dobrze....

Misia gratuluje!!!!:-D:-D:-D Super ze tak szybko Wam sie udalo:-D
A piersi Cie bolaly przed @? Tak pytam bo jedne kobiety bola na fasolke a inne nie;-)

Bolaly zanim zaczelam brac tabletki a 4 cykle po tabletkach nie bolaly. Teraz mam strasznie wrazliwe brodawki i przebarwienia plus wczoraj pojawily mi sie rozstepy:szok: ale nie przeszkadza mi to, Malenstwo jest najwazniejsze!:happy:

reklama
jaewa - pewnie tak ale jakoś teraz tego nie czuję :-(

palma - kobito ani mi się waż głupot opowiadać :tak: Powiem Ci ze ja bym wolała walczyć o dziecko nawet i kilka lat a nie pochować w pamięci 6 aniołków :tak: Na każda przyjdzie pora :tak: Ja wywalczyłam Karolę a teraz się cieszę z wpadki z drugim :tak: Ktoś mi kiedyś powiedział że cierpliwość jest cnotą bogów a my jesteśmy tylko ludźmi więc się nie denerwuj :tak: Ale choć jesteśmy tylko ludźmi to cierpliwość i nie tracenie nadziei jednak dają rezultaty :tak:

Wisieńka - a kop - mąż mnie po głowie bije to będzie do kompletu :sorry:

Spadam spać bo moje dziecię wreszcie trzeba okiełznać bo szaleje jak opętana - nic dziwnego jak spała od 16.30 do 18 :dry: A ja chcę żeby te hormony przestały już tak wariować bo mnie zaraz w psychiatryku zamkną :-(

Dobranoc kobietki
Ewuś - miłego dnia :-)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry