reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Witam Was Kochane:happy:
Przepraszam, ze tak pozno, ale dzien byl totalnie zakrecony...

Po pierwsze musze Wam powiedziec, ze odebralam betke i wynik jest 87,5 mlU/ml!!!!! Bylam od razu u pani ginekolog i potwierdzila 3-4 tydzien ciąży!!!! :-):-):-):-):-):-):-)
Zbadala mnie powiedziala, ze macica bardzo ladnie rozpulchniona!!!\

Teraz zostalo zajac sie moim tsh, ktore jest bardzo wysokie:-( ale dam rade jutro juz biore zwiekszona dawke! Poza tym zlecila mi komplet badan, witaminy i kolejna wizyte mam 21 wrzesnia!!!

Jestem w szoku i nie moge w to uwierzyc!! Od razu dala mi zwolnienie do pracy...

A jak u Was?? Lece Was poczytac!!:happy::happy:

Witam Was serdecznie. Przepraszam, że wtrącam się w wątek. Mam do Was pytanie: jakie badanie robi się by wykryć wczesną ciążę. I od razu ile kosztuje takie badanie? Ja jestem całkowicie niezorientowana w tym temacie :( Pozdrawiam

Hej wieczorem!

Zniknęłam, bo M. przyjechał z pracy i musieliśmy brykac obejrzeć te 2 domy. I jeden z nich przypadł nam bardzo do gustu - to 2 domy dalej od tego, który nam uciekł sprzed nosa! :laugh2::tak: Teraz staramy się za duzo nie myśleć o tym, żeby sie znów nie nakręcić, ale jutro składamy ofertę! :happy::happy: A drugi dom OK, ale już na nas takiego wrażenia nie zrobił. Odwiedziliśmy jeszcze mamę M., która też kupiła dom - alllle ma widok na morze!!! :szok::happy::rofl2:

Misia - gratulacje!
Wisieńka, Palemka - ja też o pizzy marzę, ale muszę się zadowolić tylko dozwolona w mojej dietce wersją... Mój debiut będzie w weekend i mam nadzieje, że będzie zjadliwa! :-D:laugh2::laugh2:
Ramari - witaj! Beta hcg nazywa się badanie i kosztuje 20-40 zł w każdym laboratorium.

Cześć dziewczyny!!!
Ewko trzymaj się,wszystko będzie dobrze!!!
Misia GRATULACJE!!! widzę ze tez masz niedoczynność tarczycy aż w skowronkach dzięki Tobie jestem.powiedz mi co za leki bierzesz? tylko na tarczycę czy jeszcze coś? ile czasu się staraliście? a tsh masz do zbicia bo nie ładnie Ci urosło.już powinnaś większą dawkę leku brać.
a ja już czuję jak mi jajniki pracują,bolą niekiedy niemiłosiernie...
przespałam się dzisiaj 3 godziny,wszystko przez ciśnienie...a jak wstałam stwierdziłam ze szkoda ze poszłam spać a nie na spacer z psami...
dziewczyny czy wy tez macie wypryski? mam paskudne krosty na twarzy i nie mam pomysłu jak się ich pozbyć....

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry