reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Witam dziewczyny, czekam na tel od kiera bo mam mu cos załatwić i klepnę jeszcze do was przywitanie. Życzę wszystkim , zeby był to dobry dzień.

reklama
ja też się witam!Ala w przedszkolu,jem śniadanko i wpałam na momencik.ja równiez mam nadzieję,że to będzie dobry dzień i usłyszymy wspaniałe wieści od ewci...spać dziś nie mogłam,jak już usnęłam,to śnili mi się lekarze ze szpitala,brrr:-(
wisienka;***
mama jak tam Dominiś?
sol gnaj na obronę:tak:!!!!!!!!!!
mary jak spałaś?
kath to pewnie owulka:tak:
misia za betkę &&&&&&&&&:tak:
nagapalma taka niesprawiedliwość,jednym wszytsko przychodzi łatwo,a inni muszą się namęczyć,a skutki niewielkie.tulę!
jaewa hej:tak:

Witam i ja :)

Córeczki w przedszkolu a ja właśnie po śniadanku. Coś mi sie wydaje, że i w tym m-cu nic ze staranek bo mężuś na wyjazdach i nie wiem czy będzie w domciu jak będzie owu ...

Ewcia - modlę się za Was

trzymamy mocno

właśnie zrobiłam sobie kawkę i czekam na wieści

Marcepanek - a u Ciebie juz dobrze? Kiedy masz iść do kontroli?

Witam się i ja...
Czekamy na wieści od EWCI... I oby były dobre...
MARCEPANEK jak się czujesz?

witam wszystkich!!!!!!
Ale muła złapałam jak poczytałam was z wczoraj. Biedna Ewcia!!!!!! Ale wiecie co moze faktycznie sie lekarz pomylił . u mojej szwagierki było to samo. najpierw podejrzenie pozamacicznej pózniej matrwa ciaza a w rezultacie ma sliczna zdrową Julkę :) Jestem pewna ze u Ewuni bedzie podobnie!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ewcia kochana trzymamy &&&&&&&&&&&&&&& i modlimy sie za Was!!!!!!

witam...

Ewcia- slonce moje! trzymaj sie cieplo i nie poddawaj.... ja wiem, ze nie jest latwo...tule mocno.....

monisia- ciebie tez kochana tule mocno.. bedzie dobrze, musisz miec sile walczyc o bobaska...

Sol- nawet sie nie wyglupiaj, ze nie pojdziesz na obrone!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! bo przyjade w kieleckie i zloje ci tylek! poczytaj troche i dasz rade! przeciez sama pisalas prace, to musisz wiedziec jakiekolwiek minimum. DASZ RADE!! ja tez poszlam na obrone swojej prawie w ogole nieprzygotowana :D ale profesor okazal sie laskawy i zadawal latwe pytania i sie obronilam :D UDA CI SIE!!!! szkoda by bylo odkladac.. wiecej stresu pozniej bedziesz miala no i na pewno sie lepiej nie przygotujesz bo bedziesz miala drugiego bobasa....
WEZ SIE W GARSC I DO DZIELA... :) zrob to dla siebie i dla dzidzi :)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Ewcia właśnie jedzie.... Potem ma do mnie napisać esa.
jesteśmy z Tobą kochana i 3mamy kciuki mocno!

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry