reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Witajcie kobietki :*

Witam sie z Wami wszystkimi :*
Wlasnie wrocilismy z zakupow spozywczych i wpadlam zeby zobaczyc co u naszej Ewci ale chyba jeszcze nic nie wiadomo?:-(
Trzymam za nia i fasolke &&&&& :-(
Spadam przygotowac cos na luncha na jutro dla S. Bede Was podczytywac....

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
marcepanek to odpoczywaj w miarę możliwości:tak:.teraz będzie juz tylko lepiej:tak:
sol widocznie jakis kryzys pólmetkowy przechodzisz;-),bedzie dobrze i wierzę,że spokojnie się obronisz :-)
jaewa co tam za pyszności przygotowujesz?:-)

a ja piszę i piszę do pracy,ehhhh:baffled:.niedługo muszę uciekać,ale póki co zerkam co i jak :tak:

Bibinka kochana ja na luncha tylko cos przygotuje dla S zeby zabral ze soba do pracy z rana....Bo teraz u mnie wieczorek :)
Ok spadam bede Was miala na oku....

Smaze kotlety :p

bibinka - chyba wszystkie czekają na wieści od Ewci :tak: Powiem Ci że chwilami już mam dość wszystkiego a ostatnio jakoś tak szczególnie :-( Może coś jest z tym półmetkiem bo hormony szaleją ciągle ale chyba bardziej ta pogoda tak wpływa - zimno, buro i do .... -no :-p

Czekamy z małą na M aż przyjedzie to wyjdę po zakupy. A potem w kimę może wreszcie się prześpię bo zaraz gdzieś walnę i usnę :-D

kinga kochana dasz nam szybciutko znać jak będziesz coś wiedziała?[/B]
renna....

dam znać na pewno jak bede coś wiedziała.

wiadomość od Ewci: Na razie nic nie wiadomo... Pozniej mam mieć jeszcze usg. Lekarz stwierdził że beta niby niska ( przeliczniki tego szpitala są dziwnie inne..)

jaewa wiem,wiem:-).kotleciki,mniam...a mnie coś wzięło na mielońce,może jutro zrobię:-)
sol bedzie dobrze,zobaczysz:tak::-).hormonki robia swoje,my kobitki to mamy przekichane...
kinga czyli ciągle jest nadzieja!!!wierzę,że bedzie dobrze z Ewcią!

ja uciekam,napisałąm trochę,jestem z siebie dumna:tak:.juz trochę mniej zostało!

miłego dnia wszystkim życzę;*

ja też wierzę że będzie dobrze. mocno trzymam kciuki i mysle intensywnie o Ewci.
jak bedzie coś wiadomo piszcie od razu! ja tez postaram sie napisać jak cos sie dowiem.
Teraz wychodzę.
Pozdrawiam

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry