reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
bibinka ,majqa ,nika u mnie różnie bywa. Wieczory i noce bez zmian bo wtedy ból się pojawia. Ale staram się już o Tym nie myśleć. Nie mogę też wstawać zbyt gwałtownie bo to ,że słabo to już trudno przeżyje ,ale odczuwam wtedy silny ból jak ktoś mi wyrywał coś z brzucha. Wizytę koło 19.09.2010 września powinnam mieć ,ale jeszcze się nie rejestrowałam.
renna,maggy hey laski ;-)
kinga kochana dasz nam szybciutko znać jak będziesz coś wiedziała?

reklama
EWCIA myślami jestem z Tobą i modlę się za Was...

MARCEPANEK leż i odpoczywaj jak najwięcej...

marcepanek musisz uwazac na siebie kochana!!!!!! Lez i odpoczywaj!!!!

kinga czekamy na wiesci od Ewci. oby były dobre!!!!!

Wiem choć to trudne przy moim synusiu on uwielbia się bawić i jest takim tuli misiem mamuni.
No i Tomi dziś poszedł już do pracy ,ale moja siostra ma coś koło 15.09 do mnie wpaść więc wtedy na pewno odpocznę bo ona będzie latała za młodym :-)

Witam na śniadaniu :tak:

Ewcia brak mi słów, nie takich wiadomości oczekiwałam... :-:)-:)-( Cały czas mam nadzieję, że lekarz się pomylił, w końcu to podejrzenie a nie fakt. Trzymam kciuki, myślę o tobie, o was...

Monisia przykro mi, że @ przyszła. Dobrze znam to uczucie rozczarowania i mocje jakie mu towarzyszą :-( tulam mocno, przed tobą kolejna szansa.

Aż mi się nie chce pisać o tym, że mi @ spóźnia się dwa dni... ech...

Nie poddawajcie się dziewczyny, na końcu czeka nagroda warta każdego poświecenia.

Mary może fasolkujesz? :-) Niedługo się dowiemy :tak:

Marcepanku nareszcie się wziełaś za siebie i dbasz jak należy ;-):-) Jak ten czas leci, dopiero co wstawiłaś zdjęcie dwóch kresek a tu już druga połowa 1 trymestru...

Czesc kochane .....
Właśnie przeczytałam o Ewci ...... masakra tak mi przykro trzymam za nią i maleństwo kciuki oby wszystko było dobrze .....

Witam!
Mam nadzieje, że dzisiejszy dzień będzie radośniejszy dla nas wszystkich...

Ewcia- trzymam mocno kciuki, mam nadzieje że o fatalna pomyłka...

Sol- nie poddawaj się, pokonaj swój strach i idz zdawać. Zobaczysz jaka będziesz mieć satysfakcję po zdanym egzaminie:-) Dasz radę i nie próbuj sobie wmawiać, że jest inaczej!

Monisia- nie zostaje Ci nic innego jak uzbroić się w cierpliwośc i próbować dalej, przecież to sama przyjemność:-)Głowa do góry:-D

Marcepanek- jak sie masz? Dużo odpoczywaj i dbaj o siebie.

Hope- myśle o Tobie i licze na dwie kreski u Ciebie:happy2:

Witam serdecznie wszystkie pozostałe klikające w tej chwili na BB:-)

reklama
Witam się ze wszystkimi z osobna :tak:

maggy - zapraszam :-p A nie wiem czy za dwa miesiące bym nie była lepiej przygotowana niż do tej soboty gdzie nie umiem nic :-( Nie wiem czy pójdę :-( Jutro się dowiem czy w ogóle ją mam :-( Bo wszystko jest możliwe :no:

marcepanek - mnie też tak boli jak za szybko wstanę - mięśnie brzucha i macicy się wtedy za szybko napinają i boli. Po prostu trzeba trochę bardziej uważać :-p A ja za Karolą też muszę biegać i co zawoła siusiu to lecieć za nią do łazienki ściągnąć majtki bo jeszcze nie umie i szybciej się zesika niż je ściągnie :-p A najlepsze że leci do mnie zamiast do M a jak jest z nim sama to są większe szanse że się zleje niż jego zawoła :dry:

Jestem niewyspana jak pieron - prawie w ogóle nie spałam i nie wiem czy przez zmieniającą się pogodę bo wreszcie słonko się pojawiło u mnie takie nieśmiałe czy od tego że spałam z Karolą czy przez to ze mam doła :-( Nie mogłam się w żaden sposób ułożyć i co chwila mnie coś budziło :-( Czuję się jak trup na chorobowym :-(

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry