reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
:szok:Witam Was:happy:

Taka pogoda jak i nastrój:crazy:

Pomyśleć, że za dwa dni konczy nam sie urlop, nawet nigdzie nie wyjechalismy, bo dokąd w taką ulewe ... :no: Do baniiii !!!
Ale mąż zrobił mi preznet,powiedział,ze skoro nigdzie nie jedziemy to on idzie kupic sobie x boxa czy cos takiego, a mi dał 6 stówek i kazał isc na zakupy, allllllle się obkupiłam ... :-):tak::tak::tak::-):-)
misia- szlafrok i gumiaki powiadasz -:szok: ahahaha, ale się uśmiałąm, musiało fajnie wyglądać
wiesz co ja tez sobie dzis kupiłam spodnie od piżami, w różową panterkę hehe, mężowi sie podobają najbardziej ze wszystkich moich zakupów

monisia - wstrętna @, też nie lubię jak przychodzi

wisienka- no to mi smaka zrobilaś tymi pomidorkami koktajlowymi
:tak:
ewcia - mam nadzieję, że lekarz miał złe podejzenia i jutro będziesz miałą dobre wieści, trzymam za ciebie kciuki słońce i wierzę, że będzie dobrze, musi być

Moja szwagierka urodziła wczoraj, Antonine ( ja chciałąm dac na imie gdybym miała córkę, nie potzrebnie jej powiedziałąm ) poszło szybko, w sumie 3 godzinki porodu, czuje sie bardzo dobrze, mała wazy 3300 i ma 55 cm. Oczywiscie nic ją nie bolało i spłynęlo po niej to jak po kaczce. Standard !
***** !!! Zawsze sie czuje przy niej taka beznadziejna ... :wściekła/y:

nagapalma nie mow tak!! Ni edlugo tez bedziesz mialam malenstwo tak ajk i my wszystkie:happy::happy: Nie wolno Ci tak mowic jestes super:happy::happy:

To super ze zrobiliscie zakupki. My zrobilismy tak samo po slubie :happy::happy: Kupilismy telewizor i jest super :-):-) caly czas gramy na ps3:happy: Kupilam sobie little big planet i jest bomba --> Tobie to samo proponuje super przygoodowka. Ja w sumie dopiero dzisiaj pogram bo takto sie uczylam, jutro rano tez nauka... :-(
Poza tym na kupilismy ciuchow a i jeszcze pierwszy rodzinny aparat:happy:

Kiepski dzień za nami, dla większośći, jakoś tak sie złożyło...

Ewcia- tak mi przykro...ale może jeszcze nic straconego ? może jeszcze jest szansa? Jakie to życie bywa niesprawiedliwe...Jestem myślami z Tobą.

Zmykam spać, też mam na dziś dość wrażeń.
Dobrej i spokojnej nocy dziewczyny:happy2:

Widzę, że połowy z Was już nie ma, a ja dopiero doczytałam...

Ewcia kochana!!! Póki jest cień szansy - jest nadzieja!!! Trzymam kciuki i modlę się o dobre wieści!!! Bądź dzielna kochana, wszystkie jesteśmy z Tobą!!!

Kyra przykra wiadomość :-( Trzymam kciuki za Twojego znajomego
Monisia tulę mocno... Będzie dobrze...
Sol nawet nie chcę słyszeć że chcesz się poddać! Ja na obronie licencjatu nie odpowiedziałam na żadne pytanie - nawet na to dotyczące mojej własnej pracy, bo tak byłam zestresowana. I co? I dostałam 4 praktycznie za NIC - za samo pojawienie się! Więc uszy do góry! Z naszymi zaciśniętymi kciukami i z jednym którego ssie Twój brzdąc w brzuszku NA PEWNO SIĘ UDA!
Krakowianka gratuluję podpisania umowy. Masz fajną szefową :-)
Misia coś mi się wydaje, że na darmo tych mdłości dzisiaj nie mogłaś mieć :-) Trzymam &&&
Dorotko masz prześliczną córeczkę! Serdeczne gratulacje! :-D

Mnie dziś w południe przez chwilę kuł prawy jajnik. Dziś mam 17dc - czy to możliwe że to owulka? A teraz boli mnie całe podbrzusze - najbardziej ćmi z prawej strony. Nigdy tak nie miałam, zwłaszcza w środku cyklu - nie wiem co się ze mną dzieje...

Kochane witam sie...i jak przeczytalam ostatnie pare stron to az mnie zatkalo....:-(
Biedna Ewcia...Brak slow...Bo co mozna wiecej powiedziec?:-:)-:)-(
Nie mam weny na pisanie. Spijcie dobrze babeczki :*

Nie mogę spać... Znowu. Ze 4. noc z rzędu łażę i sikam i spać nie mogę! :baffled::confused::errr::eek:

Jaewa - dzień dobry i miłego dnia Ci życzę! Wszystkich dziś przybiła wieść od Ewci i trzymamy mocno kciuki, zeby te złe prognozy były pomyłką!
Krakowianka - fajnie wyszło z tą umową!
Palemka - super, że mąż taki szczodry! I że zakupy udane!
Kath - jak leci? Ja muszę trochę restrykcyjniej spojrzeć na dietkę... Nie jestem w pełni usatysfakcjonowana - waga stoi! Ale co tam, będzie dobrze.

Zmykam, może zasnę w końcu... Mam nadzieję, że rano będą dobre wieści od Ewci...

Dobranoc!

Ostatnia edycja:
reklama
Marybeth ciesze sie tez ze kartka doszla :)
Ech kiepski ten dzien jakis:-( w zyciu nie sadzilam ze Ewcia bedzie musiala znowu przez takie cos przechodzic:no::-(
Poki co nic straconego, ludzie sie tez myla!

Ewcia jestem z Toba serduchem!!! I trzymam &&&!!!

Zagladne do Was potem na chwilke zeby dowiedziec sie co u Ewy....:*

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry