reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
kochane - testu nie będzie- @ przylazła...nie komentuje juz nic...mam dość.....

tulę... Nie poddawaj się nowy cykl-nowa szansa. A który cykl się starasz? Ponowię pytanie: który jesteś rocznik? Ja '83 :)

Co ja takiego w życiu zrobiłam, że znów muszę przez to przechodzić...
Łudzę się jeszcze, że to jakaś pomyłka,
ale po minie lekarza i becie nie zapowiada się na to...

Tak cholernie się boję tego szpitala...

Ewcia smutna to wiadomość ale lekarz też człowiek i mógł się pomylić czego Ci życzę z całego serducha! A Ty jesteś wspaniałą osóbką i zasługujesz na szczęście choć droga do niego wiedzie Cię przez ciernie i drogi kręte - na pewno dojdziesz do celu! Wierzę w to i Ty także uwierz!

reklama
mama jakoś jestem bez zycia. Odczytałam teraz esa, mam nadzieję, ze pomoże ci kochana. Ja gotuje obiad chłopakom na jutro, żurek z jajkiem , ziemniakami i kiełbacha, a dla wszystkich kurczak z piekarnika , sałatka z cukini i dla nich ryz. Ja sie odzwyczaiłam. Ale cos mi sie zdaje, ze nabieram znów ciałka.Plamienia mam nadal. Teraz juz jestem pewna, ze sie nie uda..
sorbuś ja tez się za nich modlę...
mary sliczne zdjęcia z Wro, mam nadzieję, ze wkrótce przyjedziesz...

Ostatnia edycja:
EWCIA nie wiem co Ci napisać, bo i tak Cię nie umiem pocieszyć...Życie jest takie wredne! Ale i cuda się zdarzają...Bardzo Ci współczuję i mam nadzieję, że jutro okaże się, że jest lepiej niż myślałaś.
MONISIA Przykro mi, że ta wstrętna@ przylazła. Musisz znów uzbroić się w cierpliwość my wszystkie i może w kolejnym miesiącu dostaniesz prezent pod serducho...Tak sobie myślę niekiedy, że szkoda, że @ nie jest np co dwa tygodnie- nie trzeba by było tak długo czekać do następnego cyklu:-)
Wczoraj mój znajomy do mnie jechał i wpadł pod tira...nie muszę Wam pisać w jakim jest stanie...jeśli sie obudzi to będzie kaleką, jeśli...Jest tyle tragedii wokół, że aż strach żyć i wychodzić z domu...przygnębiło mnie to.
Nie wiem czy dam radę Was dalej czytać bo mi net prawie nie działa:angry::angry::angry:

Witam wieczorkiem.

Egzamin poszedl kiepsko bardzo i licze na cud jakis, ze zalicze:-(
Bylam dzisiaj w lux medzie z M. zrobilismy mala awanture, prawdopodobnie dostane zwrot kasy no i zrobilam powtorne badanie betki tym razem to dobre...
Jutro wynik:-( Boje sie jutrzejszego rozczarowania.
Nie dobrze mi przez caly dzien, zoladek boli okropnie... @ nie ma... ale staram sie nie myslec. Denerwuje sie tylko wynikami...

Dodatkowo zrobilam na toksoplazmowe i jakies dodatkowe badania. A co u Was Kochane? Musze Was troszke nadrobic.

Kupilam sobie fajne spodenki od pizamy zaraz pojde sie wykapac i sobie wloze ale najpierw musze posprzatac troszke. Potem zamierzam grac caly wieczor z Misiem na PS3:-D:-)

Wisieńka - tule w smutku. Też mam taki dzień pokiełbany... :baffled:

Żegnam się na dziś. Życzę Wam dobrej nocy, kochane!

Ciężki dzisiaj ten dzień dobrze, że się już kończy.

Życzę wszystkim dobrej nocki :)

Jaewa - miłego dnia

idę poprasować i do łózia. Do soboty jestem słomianą wdową ...

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry