reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
SOL- wytrzyj gile,brzuch do przodu i idz na obrone,choc domyslam sie ,ze masz nerwy:sorry2:

Jakos dzis weny nie mam,ide poukladac puzle z dziecmi...

Ewa - modlę się, żeby betka wzrosła jutro! I żeby to było jednak TYLKO PODEJRZENIE!!! Tule z całych sił...

Sol - IDŹ NA OBRONĘ!!! Wiesz, co pisałaś! Zresztą nie uwalą Cię - na obronach nie uwalają! Mówię - idź! Popłacz dziś, ale w sobotę marsz na obronę - z naszymi kciukami to sobie najwyżej z promotorem przy kawce pogadacie, z piątką wyjdziesz i tyle będzie obrony! Buzki!

Ewcia wypocznij kochana,tulę i trzymam &&&&&&&&&&&&&
mama w lidlu są pomodory koktaliowe po 1.49, pyszne bo kupiłam i juz jem...
sol będzie dobrze i zdasz na 5, juz ci to mówiłam , nie wierzysz cioci Dorotce, hę
mary witaj
We wro zrobiło się przyjemnie i słonecznie. Ale jakoś mi smutno i nie mogę przestać mysleć o Ewie. Biedulka.
U mnie znów lipa bo po wczorajszym płodnym pojawiło sie plamienie i brzuch boli dalej jak na @. Ech pech.

WISIEŃKA- no to jutro śmigam do Lidla bo od jutra przez 5 dni mam nabial + warzywka:tak::-)pisalam Ci smska nie wiem czy odczytalaś-kupilam urosept;-)dzieki za rade:tak:

mam nadzieje,ze Ewcia bedzie miala dla nas jutro dobre wiesci i wszystkie odetchniemy...

MARY-BETH- cos czytalam wczesniej,ze miala bys prace ale dllllugo musialabys dojerzdzac...co za los-jak jest praca to daleko:baffled:a oliwy z oliwek niestety nie uzywamy w diecie-zadnej oliwy,olwju ,margaryny,masla-żadnych tluszczy;-)
wyprubuj przepis na placuszki z tuńczykiem-pyyycha!!

MARY-BETH- cos czytalam wczesniej,ze miala bys prace ale dllllugo musialabys dojerzdzac...co za los-jak jest praca to daleko:baffled:a oliwy z oliwek niestety nie uzywamy w diecie-zadnej oliwy,olwju ,margaryny,masla-żadnych tluszczy;-)
wyprubuj przepis na placuszki z tuńczykiem-pyyycha!!

Dzięki! Ja sie zastanawiałam nad tą oliwą (bo żadnego masła czy margaryny nie używam w ogóle od dawna), bo jak nie używam to mi się wszystko przypala! :baffled:

Wisieńka - hej! :happy2:

Ja ciągle mam nadzieję, nawet na chwilę jej nie straciłam - i wierzę że dzidziuś Ewci jeszcze sobie zejdzie tam gdzie ma mieszkać przez 9 miesiacy i będzie wszystko dobrze - modlę się i trzymam mocno kciuki

HEJ KOBITKI:-).wpadłam się przywitać i życzyć wszystkim miłego wieczorku:tak::-).więcej na :ninja2:,bo czasu na wszystko brak:baffled:.

ewciu kochana tulę z całych sił i wierzę,że to wszystko wyjaśni się pozytywnie!!!brak mi słów...

reklama
Trochę Was dziewczyny podczytywałam i przed chwilą pomyslałam sobie, że zrobię sobie przerwę i pojdę z psem na pole, a przy okazji nazrywam pomidorków (właściwie to w tym roku pomidory same lecą, szkoda tylko, że zielone...)marchewki itp, itd. No a że jestem zmarznięta to poszłam ubrana w gruby sweter i długi szlafrok i w kapturze- bo u nas pole za domem, więc nikt nie widzi...Ale ja to zawsze mam szczęście i szedł wujek na pole obok- też sobie porę wymyślił...Mam wrażenie, że się przestraszył na mój widok:))
Pierwszy (i ostatni) raz w życiu wyszłam za próg w szlafroku i gumiakach:))Będą się teraz ze mnie nabijać:)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry