reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
aaaa monisia, czyli jest nadzieja coraz wieksza :D ale sie juz ciesze ogromnie :D i trzymam dalej mocno &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& MUSI BYC DOBRZE :D

reklama
Witam się :-)

Dorotko
prześliczna dzidzia i jakie imię ma ładne, tez mi się podoba i myślałam nad nim, gdyby mi się kiedyś w końcu urodziła córcia zamiast synek ;-) :-) Gratuluję maleństwa!

A ja dzisiaj rano zatestowałam i z testu doopa, nie wyszedł, brak kreski kontrolnej, wyszły tylko kosmiczne plamy. Nie mam siły powtarzać. Obraziłam się na testy i poczekam kilka dni, jak będzie @ to będzie, jak nie, w poniedziałek powtórzę test innej firmy. Trenuję cierpliwość.

Pozostałym staraczkom i testującym życzę II lub + i więcej szczęścia do testów ;-) :-)

Cześć wszystkim!

Jaewa - melduję, że dostałam piękną kartkę!!! :-):-) Widzę, że moja też doszła. :tak:
Dorotka - gratuluję ślicznej córeczki! :happy::happy:
Monisia - dobrze, że @ nadal nie ma! &&&&&&&&&&&&&&&&& za teścik!
Hope, Nika, Maggy, Bunia, Szczęśliwa, Mama, Lilith, Misia, Majqa i wszystkie klikaczki - hej! :-)

no dziewczyny 3mam kciuki za pozytywne testy lub wysokie betki:) cierpliwość cóż.... ciężko jest wiem coś o tym i ja ale czasami dobrze poczekać pare dni a nawet i nie.. a potem może sie wiele zmienić i na testcie wyjdzie II lub + :-)
&&&&&&&&&&&&&&&&
&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
&&&&&&&&&&&&&&
&&&&&&&&&&&&&&&&

niby mówia ze cierpliwosc zawsze zostanie nagrodzona ale jak z tym jest to ciezko powiedziec:)

mama jestes?? Jak Twoje pociechy pierwszy dzien sie spisały w przedszkolu??

RENNA- jetem ,jestem ,ale komp tak wolno mi dziala...wrrr

no ,ale jestem-Domi troche poplakal,ale potem bylo si-mam nadzieje,ze jak po 14 pojade po Nich to bedzie dobrze:)
Zuza oczywiscie poleciala i musialam sie upominac o buziaka:-D

pozdrawiam wszystkie babeczki i nic zupelnie nie nadrobilam-jak ktoras mnie o cos pytala to poprosze raz jeszcze o pytanko:tak::-D:-D

MONISIA- jak sytuacja na froncie???;-)

no powiem Ci ze moja panna tez poleciał i nawet sie nie obejrzała. Musiałam sie upomniec o buziolka :) ale to juz normalka. Ja naprawde ja podziwiam. Obcy jezyk ona jedna polka w tym przedszkolu i tak sobie daje rade ze szok. Babki non stop nie moga sie nadziwic ze tak szybko sie uczy :)

poza tym pogoda u nas piekna!!!!!! Sloneczko swieci pelna para ale podobno od jutro deszcz przez caly tydzien brrrrrrrrrrrrrrrrr ....
mama a jak po hormonach??

reklama
RENNA- no powiem Ci ,ze po hormonach w sumie OKi bo dobrze ie czuje-ale juz mam w obie tyle wody ,ze czuje ,ze puchne-juz prawie mi kostek nie widac na nogach...takze dolina-waga stoi w miejscu juz 5 dzien -wiec mysle,ze dzieki diecie nie tyje ,ale tez nic nie chudne....
jeszcze 14 tabletek wiec masakra!!

jade zaraz po moje dzieciaki:)))

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry