reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
misia :D hahahahha no to witam w klubie :D
rybke zjadlam wczoraj wieczorem :D taka zlowiona w naszym morzu.. pychota.. a pozniej popilam goracym mlekiem.. troche zoladek mnie bolal, ale dzieki mleku spalam o 5 rano :) jupppi :D

renna- tez tak wlasnie uwazam :D nie za czesto, ale raz na jakis czas trzeba sobie dogodzic ;)

ewcia- trzymamy mocno &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& zeby bylo wszystko ok :) trzymaj sie cieplutko ;)

maggy gdybysmy zawsze jedli zdrowo to lekarze dopiero by mieli plażę:) a tak od czasu do czasu ktos ma rozwalony zołądeczek albo jeszcze cos innego :)

reklama
Witam wszystkie panie :)
Wysłałam córeczki do przedszkola potem skompletowałam wyprawkę, wróciłam przemoknięta i właśnie zjadłam śniadanko.
Trochę boję się o młodszą bo nie są razem ze starszą w grupie i jak ją zostawiałam to była taka zagubiona :/ aż mi się łezka zakręciła ... Mam nadzieję, że będzie dobrze ...

monisia - nadal mocno zaciskam
hope - a co u Ciebie?

hejka

za wszystkie gratulacje slicznie dziekujemy
za slodkie starczki kciuki caly czas zacisniete
a to moja oliwia

szczęśliwa - też mam dziś pomidorową z ryżem w planach i jajo sadzone z ziemniaczkami z mizerią :)

ewcia - trzymam kciuki za pomyślną wizytę

dorotka - gratuluję Królewny - Śliczna :)

Witajcie. :)

Misia - trzymam kciuki za egzamin i za betę.

Jadzia - cieszę się, że USG wyszło dobrze. :)

Ewcia - obyś po wizycie była już spokojniejsza. :* :)

Dorotka - prześliczną masz córeczkę! :D

Ja za chwilę wybieram się z domu i jadę na rozmowę do szefowej. Trzymajcie kciuki, żeby nie zmieniła zdania z tą umową do dnia porodu. ;)

szczesliwa witam witam

dorotko córcia jak marzenie!!!!! NIech ci zdrowo rosnie kochana !!!! A cóż za włos u mniej ho ho ....

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry