reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
szczęśliwa - ja też lubię :)

włśnie zasiadłam z kawką i kinder bueno :/ no cóż też lubię i czasem sobie pozwalam :zawstydzona/y:

reklama
Dorotko- jaka masz sliczna corcie :D jeju!!!a ile wloskow juz ma... sliczniutka jest ;) ja tez juz bym chciala zobaczyc moje malentswo... :)
GRATULUJE Z CALEGO SERCA :)

Dzień dobry:-):-)
DOROTKA sliczna córeczka...
RAKOWIANKA kciuki zacisniete&&&&...

MAGGY RENNA MISIA MAJQA SZCZĘŚLIWA i pozostałe witajcie;-)

Heh, dziewczyny ja nie wiem jak wy dajecie rade :D Ale co próbuję nadgonić i przeczytać wstecz to nowa stronka dochodzi :D I jak tu być na bieżąco ??

Powiedzcie, czy jest sens brania wiesiołka od początku cyklu czy wystarczy jak się @ skończy ??

DZiewczyny ja wlasnie wszamalam kielbaski slaskie z buleczka do tego herbatka dilmah mmmmm pycha ale i tak chce rybe:crazy:

reklama
Witam Kochane!!!!
MAGGY - dziekuję za ~~~~~~~~ i Wszystkim Wam za &&&&&&&&&&&!!!!!!!!!!!!
Dziewczyny 7 dzien - @ brak....
EWCIA - &&&&&&& za wizytę!!!!:tak:
MISIA - &&&&&&&& za betkę!!!!!!:tak:

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry