reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Dorotko- mówię, mówię:tak: może akurat to owu:tak::tak: :**
A czy schizuję:zawstydzona/y:
No z niedzieli na poniedziałek w nocy
i wczoraj po odebraniu wyniku i tel do gin....

ale dziś jestem oazą spokoju:tak::tak:

bo MUSI BYĆ DOBRZE, INNEJ OPCJI NIE MA:tak::tak:

Dorotko- mówię, mówię:tak: może akurat to owu:tak::tak: :**
A czy schizuję:zawstydzona/y:
No z niedzieli na poniedziałek w nocy
i wczoraj po odebraniu wyniku i tel do gin....

ale dziś jestem oazą spokoju:tak::tak:

bo MUSI BYĆ DOBRZE, INNEJ OPCJI NIE MA:tak::tak:

EWCIU- oczywiście - może byc tylko dobrze - poprawka - jest dobrze i nie ma innej opcji!!!!!

ewciu - będzie dobrze - ja Ci mówię - moje dziecię wyczuło twoje że tam się ulokowało to nie może być inaczej jak żeby się spotkały w przyszłe wakacje :-D

Wisieńko - czekam cały czas na M bo musi dojechać z roboty :tak: Jak ostatnio chciałam połaskotać małża to wylądowałam w szynie z wybitym kciukiem i skręconym nadgarstkiem :-p Ogólnie to ja zdolna jestem :-D Kiedyś stałam na korytarzu (liceum) obok gaśnicy i w pewnym momencie kumpel mi mówi "uważaj" a ja "na co?" i odwróciłam się w tamtym kierunku (okazało się że opierając się o ścianę się trochę po niej zsunęłam) i jak pięknie w gaśnicę przyrżnęłam głową :-D Kumpel łapał i mnie i gaśnicę :-D No cóż - tydzień w łóżku bo wstrząśnienie mózgu :-D Potem się zastanawiałam jakiego mózgu skoro byłam tak inteligentna :-D
Jezu śmiać się nie mogę :no:

monisiu - trzymam kciuki najmocniej jak się da - tak jak ewci :tak:

SOL - nawet nie wiesz , jak mi miło - dziekuje bardzo - potrzebne mi te &&&&&&&&&&&&& bo juz nie daje rady...ehh...
A Ty - jak sie wtedy spóznila - to miałaś cykle regularne????

Monisia- ale jak Sol wysyła ~~~ i &&&&& a w dodatku przy tym Maluch Ją kopie, to znaczy, że jest Dzidziuś:-D:tak:

Sol- no Twojemu Maluchowi wierzę:tak:
ale przede wszystkim w swojego, że jest silny i da radę:tak:
I tym razem będzie bez żadnych komplikacji...:tak::tak:

No kolejna część filmiku skończona:rofl2::rofl2:

jeszcze parę rzeczy do dokończenia i na 7 października będzie na bank... :)))

Ostatnia edycja:
reklama
Kurcze latam smarzyc te placki... A miałam pójść spać wcześniej..
monisia strumieniowym bardziej ufam i niech przyniesie ci szczęście.
Ewcia robisz więce... kochasz i pamietasz a filmik na pewno będzie cudowny, kupuje bilet na premierę ...buziaki
Sol hahah ale sie usmiałam. No ale musze powiedzieć, ze jesli chodzi o mózg to masz go pod dostatkiem.

Ostatnia edycja:
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry