reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Zanka - gratulacje!!!

Kath - dziękuję, kochana, ze Ty jedna zwróciłaś uwagę na mojego posta! :happy: Masz rację, moge spróbować i zawsze zrezygnować, jak coś by szło nie tak. Dziękuję!

zanka GRATULACJE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

mary - beth no i to własnie problem ze nie na wszystkie posty jest odpowiedz!!!!! Ale nie przejmuj sie
Jestesmy tu i widzimy ze sie udzielasz kochana!!!!!!!

dla Ewki i Zanki07 gratulacje!!!

dla wszystkich starających się ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

ja jestem kłębkiem nerwów :/ martwię się o ciąże, lekarka do dziś na urlopie była, chciałam iść dopiero w 6 tyg żeby serduszko było słychać, ale ze względu na bóle brzucha chyba pójdę wcześniej. Jakieś złe przeczucia mam :(

zanka - gratki :-)

mary - sporo postów zostaje bez odpowiedzi niekiedy więc się nie przejmuj - tu po prostu jest za duży ruch :-D

Ja tak tylko na chwilę bo dzisiaj jestem chodzącą stacją meteorologiczną i śpię jak się zbiera na deszcz :dry: a chyba znowu się zbiera bo zaczynam usypiać :-( A że o 13 padało więc od ostatniego postu do 13.40 spałam jak zabita :dry: I bądź człowieku na siłach się uczyć do obrony jak oczy się same zamykają :-D :sorry:

Sol, Kath, Renna - dzięki, dziewczyny! :happy: Tak, spory tu ruch i ja to rozumiem, że nie sposób na wszystko odpowiedzieć...

Lilou - ściskam kciuki, zeby wszystko było dobrze z dzidzią, kochana!

Sol ma niektórych pogoda tak działa nic nie poradzisz na to :)
Najwazniejsze ze córcia Ci daje pospac :)

U mnie nie ma szans na spokojna popoludniowa drzemkę:)
mary - beth wybacz jezeli juz pytalam wczesniej a gdzie jest ta Twoja zagranica??:) Jezeli moge wiedziec

Ostatnia edycja:
renna - bajki oglądała i z M się bawiła :-p
mary - a jak tam decyzja o domku?

A ja mam od kilku dni awarię internetu w całym mieście ale był tylko ograniczony a dzisiaj działa jakby go nie było wcale albo go nie ma :dry:
Idę spać :-p

Witam popołudniowo...

Jestem po badaniu progesteronu...

Niby ciąża jest wczesna i tak może być, ale gin. kazał mi przyjść w środę bądź piątek...
I będę brała luteinę...
Tzn od dzisiaj biorę, bo akurat mam pół opakowania...
zapewne w środę przepisze mi kolejne opakowania...

Cholernie się wystraszyłam...

reklama
Sol - trafiłaś w moment z pytaniem. Właśnie się dowiedzieliśmy, że nasza oferta została przebita!!! :no::no::no::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::crazy::crazy::crazy::growl::frown::frown::frown::frown: Stan domu i konieczność remontu sprawia, ze nie chcemy złożyć wyższej oferty... No, ale podobał nam się ten dom, no i teraz lipa po całości... :crazy::crazy::-:)-:)-( Do dupy ze wszystkim! :-:)-(

Sorki dziewczyny, zmykam, bo mi humor padł już całkiem! Ryczeć się chce... Dzień do dupy, wszystko do dupy...

Renna - mieszkam w Norwegii.

Ostatnia edycja:
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry