reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
monia oj to niedobrze niech będą II krechy, bo klimatowi nakopiemy u mnie klimat podziałał w drugą stronę i @ przyszła 3 dni szybciej. ja się z tego cieszyłam, bo nie uśmiechało mi się prowadzić auta przez 7 godzin z @ jako pasażerką, bo u mnie najgorszy jest środek, więc było by masakrycznie. trzymamy kciukaskiiii

zizi ja używałam wiesiołka, jednak zmian w śluzie nie miałam żadnych castagnusa też brałam, ale bez rezultatów- on raczej nie ma wpływu na owu, a u mnie z tym problem, więc i tak się nie spodziewałam. mam nadzieję, że u ciebie szybciutko podziała

reklama
nie biorę teraz bo mam zakaz na razie na ciążę. muszę porobić badania. Ale jak dopisałam wcześniej zaszłam w tym cyklu co brałam. Może i pomogły, ciężko powiedzieć, bo był to 1 cykl działań po poronieniu. Niestety a ciążą tez było nie tak i kolejne...:-(

Dzieki Kochane!!!!!!!!
Teścik zrobię jutro z rana jednak!!!!!
MARYLKA - @ jeszcze nie ma , 4 dni się spóżnia, ale jestem nad morzem więc może to zmiana klimatu....

dżizas- co za dzień. nie dość, że pogoda do du***y i humor podły, to się jeszcze pewnie do końca tygodnia będę dobijać. mamy dziś gości- 2 dorosłych, 4latka i... brzuszek. muszę zebrać do kupy i nastawić na to.

bo tak szczerze, to kobieta starająca się o dziecko czuje się jak konfident (czasem też jest tak postrzegana), bo cieszy się ciążą koleżanek, ale jednocześnie jest jej przykro, że to nie ona... no i zaczęło mi się "dobijanie".

idę- dam małżowi obiad, położę się i zacznę myśleć pozytywnie... nie złamię się i nie będę płakać...

Bunia nie dołuj sie tylko macaj brzuch i sie zarażaj :):):):)

monia no to może sie udało :)

Iwonka ty po costagnusie zaszłaś ??

Zizi ja costagnusa biore 3 -ci miesiac - tzn dopiero zaczełam 3-ci cykl ale jak na razie nie widze żadnej zmiany :(

Dziewczyny !!!
Dzisiaj robiłam Betę i...
uwaga!!!
wynik

308!!!!!!!

jestem w ciąży!!!
padnę chyba ze szczęścia !!!!!!!!

aaaa !!!!:-)

Zanka - gratulacje!!!

Kath - dziękuję, kochana, ze Ty jedna zwróciłaś uwagę na mojego posta! :happy: Masz rację, moge spróbować i zawsze zrezygnować, jak coś by szło nie tak. Dziękuję!

reklama
No proszę dziewczyny, ale szalejecie :-D Tak trzymać!!!

zanka07 GRATULACJE

Hehe Mary-beth nie przejmuj się - moje posty też często pozostają bez echa ;-)
I pewnie że spróbuj. Łatwiej zrezygnować niż próbować "wbijać" się do istniejącej grupy bo trudniej ;-)

Ostatnia edycja:
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry