reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Hej Laski!

my już po weselu, przyjechaliśmy dzisiaj do Wro o 7 i ja od razu do pracy…:szok: daje rade, kawa, cola i jeszcze tylko godzina przede mną. Weselisko się udało, wybawiliśmy się pojedliśmy i poooszaleliśmy.
pozdrawiam Wszystkie kobitki!!! i do wieczorka, pod warunkiem, że wstanę bo jechaliśm całą noc :nerd:

reklama
Mary-beth ja uważam że jeżeli bardzo tego pragniesz i potrzebujesz takiego typu aktywności, to jak najbardziej powinnaś iść. Skoro mówisz że już kiedyś chodziłaś i wiesz jak to wygląda - to wiesz też na co zwracać uwagę żeby nic ci się nie stało. Nic bardziej cię nie uszczęśliwi niż to co faktycznie sprawia ci radość :-) takie masło maślane, ale chyba wiesz o co mi chodzi :-p

Hihi :-D Ale mi się trafił numer posta :-)
Jak bym celowała, to by mi nie wyszło :-p

sorbuś, ja idę 13 września na usg-"ocena rozwoju ciąży". Nie 3 d, ale b.dobra specjalistka i udało mi się do niej wcisnąć prywatnie. Na usg państwowe w szpitalu nie mam szansy w tym okresie20-22 tydzień.

Powiem wam, że im bliżej do usg, to nie mam ciśnienia z tym jaka płeć...czuję się spokojna i jedyne co mnie niepokoi to wieczorne bóle pachwiny i kości prawej na wysokości miednicy. Wczoraj było nie do wytrzymania.
bedziemy czekać razem z Tobą na pewno
nie martw sie na pewno wszystko bedzie dobrze. Specjalistka cię zbada i oceni wszystko czy jest tak jak powinno:) Fajnie że tak cie sie udało wcisnąć na to usg!

cześć Kinga!!!! wieki Cie nie było co tam u Ciebie??
czesc :* no nie wychylałam sie dawno na otwarte bb... jedynie na zamknietych pisałam.
Teraz bede miała z wami okazję porozmawiać na spokojnie też w grupie zamknietej! jak coś to tam popiszemy oki? ;) buzka

Witam Kochane!!!!
Tak jak myslałam bety mi nie zrobili, bo w ośrodku olimpijskim robia tylko podstawowe badania:angry:
No nic jade zaraz do miasta i kupie test strumieniowy albo paskowy o ile będą mieli:szok:
Maaaaaasaaaakraaaa........ale jak teraz juz nie wyjdzie 2 krecha, no to wiadomo, że klimat:-:)wściekła/y:

Ostatnia edycja:
ZIZI- a jak Towj cykl-ktory masz dzien cyklu???

Dopiero mi się kończy @. Jakaś dziwna była w tym cyklu, jeden dzień bardzo mocno, następnego nic.
W tym cyklu zastosuję zasadę "co dwa dni"
Ale od jutra z powodu remontu śpimy z babcia w jednym pokoju, więc raczej tydzień będzie stracony
Naczytałam się sporo o działaniu olejku z wiesiołka i muszę kupić. Jeszcze kupuję kapsułki castagnus...
Czy któraś używała??

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry