- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
mama05
prrrryy szaaaalona :))
MONISIA- ja Ci pisalam w smskach,ze ja mialam ten wyjazd do grecji na wakacje i po powrocie dostalam w tym dniu co powinnam...ale ginek mnie uprzedzil ,ze do 2 tyg moze sie spozniac...Sol pisala ,ze Jej to wogole sie spoznila chyba z miesiąc z tego co pamietam...
jak to mozliwe ,zeby strumieniowych nie mieli...a kiedy wracacie do domku???
MARY-BETH- no to juz musicie sami przemyslec ile mozecie dac z ten dom .musi Wam zostac na remont...a z drugiej strony jak Was stac to moze warto zawalczyć...
KYRA- witaj ,co tam u Ciebie??/ a ciężarowek przybywa jak grzybów po deszczu....ciekawe kiedy na nas przyjdzie pora..
MARY-BETH- no to juz musicie sami przemyslec ile mozecie dac z ten dom .musi Wam zostac na remont...a z drugiej strony jak Was stac to moze warto zawalczyć...
KYRA- witaj ,co tam u Ciebie??/ a ciężarowek przybywa jak grzybów po deszczu....ciekawe kiedy na nas przyjdzie pora..
monisia2506
Październikowa Mama'06 Zadomowiona(y)
MONISIA- ja Ci pisalam w smskach,ze ja mialam ten wyjazd do grecji na wakacje i po powrocie dostalam w tym dniu co powinnam...ale ginek mnie uprzedzil ,ze do 2 tyg moze sie spozniac...Sol pisala ,ze Jej to wogole sie spoznila chyba z miesiąc z tego co pamietam...
KRZYSIU - w SOBOTĘ Przeciez ja sfiksuję!!!!!!!!!!! A mój mąż to mówi, że nie mozliwe że tak długo by mi sie spózniała - z reszta nigdy tak nie miałam na wyjazdach, ale moze dlatego że brałam tabsy
Do tego mam takie zatwardzenia, że hej...odkąd przyjechalismy nie mogę sie załatwic normalnie...brzuch mam juz jak balon....wyglądam jak w 5 miesiącu....
Ostatnia edycja:
monisia2506
EWCIA -a bolał Cię normalnie brzuch jak na @ czy nie???????????Monisia- ja kiedyś miałam opóźnioną @ przez 2 tyg
No to jestem już troszkę uspokojona
MONISIA Zawsze jak robiłam testy w ostatnich miesiącach i wychodziły negatywy to sobie wymyslałam od idiotek. I obiecywałam sobie, że w kolejnym miesiącu przeczekam dłużej nawet z tydzień...a tymczasem zbliża mi się termin potencjalnej@ i mam wrażenie, że dostanę kota, jeśli się nie dowiem jak najszybciej...i szukam objawów i wiem, że to bez sensu...więc wyobrażam sobie co czujesz, kiedy tak głupi powód oddala Cię od możliwości uzyskania odpowiedzi A nie mogą w jakiejś aptece zamówić tych testów? Przyszłyby na drugi dzień...
monisia2506
MONISIA Zawsze jak robiłam testy w ostatnich miesiącach i wychodziły negatywy to sobie wymyslałam od idiotek. I obiecywałam sobie, że w kolejnym miesiącu przeczekam dłużej nawet z tydzień...a tymczasem zbliża mi się termin potencjalnej@ i mam wrażenie, że dostanę kota, jeśli się nie dowiem jak najszybciej...i szukam objawów i wiem, że to bez sensu...więc wyobrażam sobie co czujesz, kiedy tak głupi powód oddala Cię od możliwości uzyskania odpowiedzi A nie mogą w jakiejś aptece zamówić tych testów? Przyszłyby na drugi dzień...
KYRA - o tym nie pomyślałam...ale nie wiem....
reklama
monisia2506
Monisiu- nie pamiętam, bo to było jakieś 3 lata temu...
ale dobrze pamiętam, że spóźniała się 2 tyg, bo wtedy nie myśleliśmy o Dziecku i wtedy bałam się, że mogę być w ciąży...
A może , którejs z Was tez siękiedyś spózniał przez zmianę klimatu i pamieta, czy ja bolał brzuch jak na @ czy nie?????
- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.
Podziel się: