reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
jsorbek a czy jeśli lekarz sam z siebie nie chce dać na takie badanie skierowania, to można go o to poprosić?
mama nie martw się. najważniejsze to teraz żeby udało się dzieciątko. a waga przylazła, to się jej pozbędziesz! narazie dobrze że nie rośnie. i tego się trzymajmy. jak już wszystkie będziemy mieć upragnione maleństwa to założymy wątek gubienia kg po ciąży - i wszystkim wspólnie na pewno się uda :-D

reklama
sorbuś, ja idę 13 września na usg-"ocena rozwoju ciąży". Nie 3 d, ale b.dobra specjalistka i udało mi się do niej wcisnąć prywatnie. Na usg państwowe w szpitalu nie mam szansy w tym okresie20-22 tydzień.

Powiem wam, że im bliżej do usg, to nie mam ciśnienia z tym jaka płeć...czuję się spokojna i jedyne co mnie niepokoi to wieczorne bóle pachwiny i kości prawej na wysokości miednicy. Wczoraj było nie do wytrzymania.

mama to moze faktycznie te hormony!!!!! Ja jestem zywym przykładam niedobranych hormonów i wygladam jak balonik :)

moja szwagierka miała prolaktyne podwyższona i tez bardzo o tego przytyła ale Krzysiu nie martw sie juz bliżej konca jak dalej

Krzysiu, moja koleżanka co stosuje tę dietę mówiła mi, że od II etapu ta waga spada zdecydowanie wolniej, więc cierpliwości.
Pewnie hormony nie ułatwiają tego, ale ty jesteś BARDZO DZIELNA i napewno dasz radę.

SORBUS,ZAPMARTA- dziekuje!!!;-)staram sie byc twarda,ale...
no dobra-dość o tym;-)

RENNA- ja nie mialam dobieranych hormonów-te co teraz biote to Estrofem-zestaw hormonów ktore maja wyregulowac moj cylk,sprawic ,zeby @ byla dluzsza niz 2 dni i zeby bylo lepsze endomertium....mam nadzieje,ze chociaz pomogą:sorry2::baffled:

zrobilam sobie kawke,dzieci leza w swoich pokojach-moze zasna,jest taka pogoda,ze nic tylko spac-caly czas pada!!!juz nie wiem co mam im wymyslac..
siadam przed książką z kawka w reku..

Dziewczyny ja za 20 min zaczynam prace:no: straszny ruch i jutro tez pracuje a w srode egzamin... a ja nic nie umiem:szok:

Beta zrobiona jutro w drodze do pracy odbieram wyniki... Boje sie strasznie...

reklama
Dziewczyny ja za 20 min zaczynam prace:no: straszny ruch i jutro tez pracuje a w srode egzamin... a ja nic nie umiem:szok:

Beta zrobiona jutro w drodze do pracy odbieram wyniki... Boje sie strasznie...

Misia - &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& zaciśnięte! :happy:
Mama - mam nadzieję, że te hormony pomogą i wkrótce zobaczysz swoje ||! :tak: A co do diety, to ja teraz przechodzę do II fazy, a w I spadły mi tylko 2 kg! Ale ja też znów tak dużo nie mam do zrzucenia, więc może dlatego...

Dziewczyny, mam zagwozdkę... Jutro zaczynają sie te treningi, na które sie tak napaliłam. No i do tej pory cieszyłam się i nie mogłam się doczekać. Aż do wczoraj - pogadałam z mamą, która mi poradziła, żebym dała sobie spokój - już kiedyś trenowałam kontaktowe sporty walki i z tego jest często masa kontuzji... Więc teraz, kiedy już jestem trochę mądrzejsza i mam inne priorytety życiowe niż tylko tłuczenie się na treningach, zaczęłam się obawiać, ze coś się stanie, a ja przecież planuję dzidzię... M. mi z kolei radzi zacząć treningi, ale unikać walk kontaktowych. On wie, że ja potrzebuję wyjść z domu, potrzebuję aktywności, ruchu... Poradźcie coś, proszę! :baffled::baffled:

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry