- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
mama05
prrrryy szaaaalona :))
witam sie i ja
jakas ta pogoda dzis śpiaca-niby wstala przed 9 ,ale taka polamana sie czuje...
mam nadzieje,ze u Was lepiej
witam wszystkie juz aktywna i podaje kawke lub herbatke:-)
jakas ta pogoda dzis śpiaca-niby wstala przed 9 ,ale taka polamana sie czuje...
mam nadzieje,ze u Was lepiej
witam wszystkie juz aktywna i podaje kawke lub herbatke:-)
Witam się w ten poniedziałkowy poranek !!!!! U mnie baaaaaaaaaaaaaaardzo słoneczny
Ewcia to dobrze ze spałas spokojnie musisz teraz duuzo odpoczywac i dbac o siebie i dzidzie. A podswiadomosci nie daj sie zwariowac
MIsia wszystkiego dobrego na nowej drodze zycia !!!!! Szeczescia i miłosci
nika witaj
maggy dzielna dziewczyna jestes ze tak rzucasz palenie. Ja co prawda nie palaca ale widze jak mój J sie meczy jak próbuje rzucic
Ewcia to dobrze ze spałas spokojnie musisz teraz duuzo odpoczywac i dbac o siebie i dzidzie. A podswiadomosci nie daj sie zwariowac
MIsia wszystkiego dobrego na nowej drodze zycia !!!!! Szeczescia i miłosci
nika witaj
maggy dzielna dziewczyna jestes ze tak rzucasz palenie. Ja co prawda nie palaca ale widze jak mój J sie meczy jak próbuje rzucic
maryla86
Fanka BB :)
Hej kochane witam sie z Wami bardzo bardzo gorąco i bardzo bardzo mocno
EWCIA GRATULACJE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! TAK SIE CIESZE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ja kochaniutkie będe dziś przelotem jakoś nie mam weny na pisanie - nic sie nie stało tak jakoś - chyba przez pogode
EWCIA GRATULACJE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! TAK SIE CIESZE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ja kochaniutkie będe dziś przelotem jakoś nie mam weny na pisanie - nic sie nie stało tak jakoś - chyba przez pogode
zapmarta
Karolkowa mama
witam się ))
halo ???? czy ja dobrze trafiłam ? co tu tak cicho
misia, witaj mężatko szczęśliwa, no no może fasoleczka sobie gniazdko wije...
leć na betę i wszystko będzie jasne, choć jeśli wczoraj powinna przyjść @ to zatestowałabym na twoim miejscu.
U mnie hormony nadal szaleją. Raz bardziej się dają we znaki a raz mniej i mam odpuszczone. Suwaczek mknie jak szalony i dzidzia już ostro kopie.
ewcia, cześć słonko. Tylko nie przemęczaj się i nie szalej z porządkami. Pełen relax proszę...
sergeevna oj zazdroszczę, ja też jak wpadam do Ikea to "chulaj dusza...". Miłego dnia.
Maggy, a u ciebie to chyba suwaczek podwójnie odlicza. Ty już 12 tydzień skończyłaś
resztę babeczek ściskam mocno i WSTAWAĆ !!!!!!!!!
halo ???? czy ja dobrze trafiłam ? co tu tak cicho
misia, witaj mężatko szczęśliwa, no no może fasoleczka sobie gniazdko wije...
leć na betę i wszystko będzie jasne, choć jeśli wczoraj powinna przyjść @ to zatestowałabym na twoim miejscu.
U mnie hormony nadal szaleją. Raz bardziej się dają we znaki a raz mniej i mam odpuszczone. Suwaczek mknie jak szalony i dzidzia już ostro kopie.
ewcia, cześć słonko. Tylko nie przemęczaj się i nie szalej z porządkami. Pełen relax proszę...
sergeevna oj zazdroszczę, ja też jak wpadam do Ikea to "chulaj dusza...". Miłego dnia.
Maggy, a u ciebie to chyba suwaczek podwójnie odlicza. Ty już 12 tydzień skończyłaś
resztę babeczek ściskam mocno i WSTAWAĆ !!!!!!!!!
ewcia3004
Nadzieja umarła...
Mama- hej Słonko :***
Renna- witam i Ciebie
A z podświadomością myślę, że wygram gdy minie mi 5 i 15 tydzień bez żadnych ekscesów
Marylka- dziękuję Słonko :***
teraz kolej na Ciebie i kolejne Babeczki
za co mocno trzymam &&&&&&&
Marta- o to mozesz być spokojna
nawet nie wezmę się za wieszanie prania, tylko jak się wypierze, to będzie czekało na K.
Pamiętam jak lekarz mówił, że rąk w górze nie można trzymać
Oj, kopniaczki
ja zapewne poczuję mocniejsze gdzieś na Boże Narodzenie
Renna- witam i Ciebie
A z podświadomością myślę, że wygram gdy minie mi 5 i 15 tydzień bez żadnych ekscesów
Marylka- dziękuję Słonko :***
teraz kolej na Ciebie i kolejne Babeczki
za co mocno trzymam &&&&&&&
Marta- o to mozesz być spokojna
nawet nie wezmę się za wieszanie prania, tylko jak się wypierze, to będzie czekało na K.
Pamiętam jak lekarz mówił, że rąk w górze nie można trzymać
Oj, kopniaczki
ja zapewne poczuję mocniejsze gdzieś na Boże Narodzenie
Ostatnia edycja:
U
użytkowniczka usunieta
Gość
renna- ja juz rzucilam 4 lata temu a palilam paczke dziennie fuj! nie cierpie papierosow...strasznie mi smierdza i ciesze sie, ze mnie w ogole nie ciagnie
a suwaczek jest ok hehe faktycznie czas leci jak szalony
sergeevna- ale Ci super! w Ikei juz tak dawno nie bylam.. chyba ze 2 lata ale tutaj nie mamy, a w PL nie bylo czasu... tam zawsze dobre obiadki maja po zakupach sie mozna przejsc
mama- ja poprosze o herbatke jakas owocowa.. na razie pije sok pomidorowy, ale chyba czas na male co nieco
marylka- wysokich zarobkow w dniu dzisiejszym zycze
a suwaczek jest ok hehe faktycznie czas leci jak szalony
sergeevna- ale Ci super! w Ikei juz tak dawno nie bylam.. chyba ze 2 lata ale tutaj nie mamy, a w PL nie bylo czasu... tam zawsze dobre obiadki maja po zakupach sie mozna przejsc
mama- ja poprosze o herbatke jakas owocowa.. na razie pije sok pomidorowy, ale chyba czas na male co nieco
marylka- wysokich zarobkow w dniu dzisiejszym zycze
reklama
K
Kinga85
Gość
cześć dziewczęta!
udanego dnia wam życzę oby ten tydzień był pozytywny dla nas
Buziaki
udanego dnia wam życzę oby ten tydzień był pozytywny dla nas
Buziaki
- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.