reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
MARYLKA klap na tyłek za smutasy... I wielkie kciuki za utarg &&&&&&&....

HOPE ja nie wiem jak to z emocjami... teraz dałam na luz i czekam na to co będzie:tak:

ZAPMARTA fajnie że Karol przesypia noce i Ty jesteś wyspana:tak::tak:

MAMA hejka:-) A jak Domi? Przeszło już zupełnie?

Witam te dziewczyny co dolączyły....

reklama
Witam Was Kochane:happy:
Ja zaraz bede leciec robic bete i tsh... @ nadal nie ma... ale boje sie, ze zrobi mi niespodzianke:-( brzuch dzisiaj nie boli- przynajmniej na razie.

Dziekuje Wam Wszystkim za zyczenia:-D

Zycze Wam Milego dnia chociaz u mnie chlodno i ponuro:-(

hejka

dziś już mam wstawione pranie, zakupki zrobione, a teraz mam "przerwę na reklamę", bo nic mi się już nie chce. pogoda okrutna, chęci zerowe, a trzeba mi jeszcze poodkurzać i zrobić porządek z kupą ciuchów, ściąganych z suszarki a potem wywalanych na biurko

na szczęście obiad mam z wczoraj

julitka bardzo mi przykro. bądź silna

marylka bo jak ci nakopię w dupkę, to ci się włosy poprostują!!! ty nie bądź taka hop!! najlepiej wyluzuj, wybadaj czy masz owu- idź do gina na monitoring, albo kup testy owu. i działaj- każdej się uda. prędzej czy później (odezwała się ta, co ciągle zrzędzi )

my byliśmy wczoraj na dożynkach- dżizas, jakie nudyyyyyyyyyyyyyy!!!!! losów na loterię juz nie było, żadnych takich gier czy cuś, tylko wszędzie piwo i cukierki. rany, w życiu nie byłam na tak daremnych dożynkach. jeszcze grał zespół młodzieżowy jakiś, to już wszyscy mieli go dość, a sam zespół to powinien dostać karę za znęcanie się- laska tak zawodziłaaaaaaa, a chłopak to mógłby ze śpiewanie do mutacji poczekać. poracha jak nie wiem, jak ich słuchałam, to mnie aż wszystko bolało

BUNIA- pracusiu;-)wspolczuje takij imprezy:baffled::nerd::baffled:
HOPE- pozniej emocje sa mniejsze....tylko najciezej wytrzymac te ostatnie 3,2, dni do terminu @ -wtedy nadzieja siega zenitu:sorry2:trzymam &&&&&&&&&&& zeby teraz sie Wam udalo:tak:

MISIA-czekamy na wynik bety i rowniez zaciskam &&&&&&&&&&&&&:tak:

NIKA- dzieki,ze pytaz;-)Domi z gardlem lepiej juz Mu zeszly te "ranki" ale id wczoraj zaczal kaszlec:baffled: daje Mu syrop prawoslazowy...

ech, idę pranie rozwiesić i nastawić kolejne. złożę te ciuchy, a potem poodkurzam- korzystając z ciszy na forum

misia - to trzymam kciuki za betke świeża mężatko :-D

marylka - to my będziemy miały wiarę i nadzieję ze Ciebie :tak: Wiem ze ciężko tak czekać, ja na Karolę czekałam bardzo długo i bardzo boleśnie więc i ty dasz radę wytrzymać jeszcze odrobinkę :-D A może już :-)

serg - to miłego szaleństwa w IKEA :-D Też bym sobie pojechała ale najbliższy mam w Krakowie a jakoś ostatnio sytuacja w polskiej kolei państwowej nie nastawia do podróży :-p

mama - to podskocz z tym odkurzaczem i do mnie :-D A jak tam synek - przeszło mu już całkiem to gardziołko?

bunia - współczuję takiego zarzynania na dożynkach :no: Czasami organizatorzy dają dupki na całej linii niestety :sorry: Ja żałuję ze nie byłam na naszych dożynkach - podobno była super impreza ale nie mieliśmy jak pojechać bo samochodu brak :-( A z teściową mi się jakoś nie uśmiechało :no:

renna, nika - miłego dnia :tak:
przepraszam jeśli kogoś pominęłam :sorry:

Miałam sobie zrobić przerwę od BB ale to jak narkotyk :-D W dziekanacie dalej nikt nie odbiera a dzisiaj jest zamknięty dla studentów więc nie mam po co iść :angry: Jak się wścieknę to w sobotę sobie pojadę na lody z rodzinką i oleję wszystko i wszystkich jak i uczelnia tak samo postępuje :wściekła/y:
Ja już po porannych zakupach się śmieję z męża że zamiast on chodzić rano po zakupy to mnie wysyła bo mnie w kolejce przepuszczają :-D W sumie lubie poranne zakupy pod warunkiem ze nie ma kolejek bo jak chodzę to jest ok, ale jak stanę w kolejce to po chwili leżę :-(
Spadam pranie sobie nastawić :-)

SOL- witaj,no Domi z gardlem lepiej ,ale od wczoraj kaszle wiec jadzie na syropie prawoslazowym:tak:

a na uczelni w kulki lecą:sorry2:

KALA,MUSIA,V-JOLKA,MONISIA,MONIA ,ZIZI,JAEWA,MARY-BETH,SORBUS,BIBINKA i reszta-gdzie jestescie,co u Was???

No ja juz po sniadanku. Od dzisiaj ide na mala dietke a tak scislej zaczynam ograniczac tluste jedzonko. W ruch idzie parowar :happy: Na dniach musimy kupic kuchenke bo mamy nowe garnki a kuchenki brak:angry:

Kochane wypisalam sie od swojej ginekolog i szukam nowej - chyba juz znalazlam. Tesciowa ma dobra ginekolog-enndokrynolog takze bede miala 2w1. Poprowadzila jej dwie ciaze w tym jedna juz po 40, podobno jest genialna....

Zmienilam poniewaz Pani doktor nie odczuwala potrzeby zrobienia mi zadnych badan, np. toksplazmozy mimo, ze mialam i mam duzy kontakt ze zwierzakiami w tym z kotkiem. Moja Mama kotka zabiera kotka do lekarza czy nie jest chory na to swinstwo i ja tez sie biore za te badania.

Lece suszyc glowe moze jeszcze wpadne :happy:

reklama
a na uczelni w kulki lecą:sorry2:
Ale to chyba w każdej uczelni tak jest...
U mnie np wszystko zależy od Wydziału. Na prawie wszystko działa jak powinno, albo przynajmniej się starają. Jak student się zgłosi to dziewczyny w Dziekanacie robią wszystko żeby nie musiał biegać po innych działach - tzn same dzwonią się dowiadywać. A na Ekonomii burdel nie z tej ziemi!!! Student cokolwiek by chciał załatwić odsyłają go gdzie kolwiek byle nie musieć samemu robić cokolwiek. I to nie jest problem samych studentów, ale też innych działów, które z takiego Dziekanatu niczego się nie mogą dowiedzieć, ani doprosić.

A u mnie zapisy trwają. Studenci nerwowi strasznie ;-) Ale co im się dziwić :-p

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry