reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Ewcia - kochana nawet nie wiesz jak sie ciesze ...... :):):) MOJE GRATULACJE SŁONECZKO

Kochane nie wiem czy będe dzisiaj na bb właśnie sie dowiedziałam ze mój kolega sie powiesił i jakoś na razie nie moge sie pozbierać :(:(:( Buziaczki miłego dnia :*

reklama
Ewcia- mysl pozytywnie :) nie dumaj za bardzo bo to w niczym nie pomaga :) dzidzia jest zdrowa i juz rosnie powoli powoli :)

szczesliwa- witaj... tak mi przykro :( brakuje slow..... :(

Szczęśliwa- dziękować :*
przykro mi z powodu kolegi... :((
Widać, że chłopak musiał mieć jakieś problemy skoro się zdecydował na takie posunięcie...

Maggy- będę się cieszyć każdym dniem spędzonym z moim Maleństwem:tak:
bez żadnych strachów:tak:;-)

Renna- dokładnie :***
Innej opcji nie ma :)))

EWCIA gratuluję z całego serca - życzę spokojnej i zdrowej ciąży!!! Moja kochana majóweczko!!!!!!
Cieszę się jak to ja bym miała ten plus:-D:-D:-D

Nie mogłam odpalic neta:-(
Ewa ty wiesz jak sie ciesze, wiesz, ze życze Ci samych spokojnych i cudownych dni w tej ciaży i slicznego zdrowego bobasa w ramionach:-)Az sie poryczałam z radości. Ciesz sie kochanie kazdym dniem i niech Twoje serduszko wypełni spokój. Wszystko bedzie jak najlepiej! GRATULACJE:-D:-D:-D:-D
Dorotka Gratuluję słodkiej Córeczki mamusiu, dobrze się spisałaś:-D
Same dobre wiadomosci od rana od naszych BB owieczek:-) moze w końcu zaczniemy zachodzic jedna po drugiej jak to w marcu i kwietniu bylo.
Ja ide teraz na kawke. Mama sernik pycha juz go pozerają.:-)

Nika, Wisienka- dziękować :))

Nom, termin na początek maja, ale ciekawe czy cc
nie zrobią mi pod koniec kwietnia:sorry2:
ale mimo wszystko majówka:tak::-D

EWCIAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!
GRATULACJEEEEEEEEEEEE!!!!!!!!!!
0002013F.gif
0002013F.gif
0002013F.gif
0002013F.gif
0002013F.gif
0002013F.gif

ale się cieszę

DOROTKA- również gratuluję

a ja dziś obolała i zaspana- pogoda do bani. ale poranne wieści mnie podniosły na duchu- nie musiałam widzieć testu i czytać o wyniku, bo już widziałam suwaczek i wiedziałam!!!!!

dziś małżon oblega komputer, więc z wami będę chwilkami tylko- jak okaże łaskawość

buziam was kochane moje

reklama
EWCIA majowka a Dzidziuś Byczek:-D:-D:-D Aż się popłakałam ze szczęścia że ci się udało!! Dbaj o Was:tak::tak: ściaskam mocno...

Ja jadę na obiad do teściów ale tak mi się nie chce:cool2: Pewnie zrobię zadymę ale o tym napiszę wieczorem....

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry