reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Marta- niedawno był 4, a to już 18 :)))

Monisia, Kinga- dziękować :**

Ewelinka, Jaewa, Mama, Mary-beth, Maryla, Nika, Wisienka, Kinga, Pralinka, Bibinka, Bunia, Mloda-
a to specjalnie dla Was ;) :****

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Ostatnia edycja:
aaa Ewcia, czyli biba na BB :D hahahahahah super :D

a jak zobaczylam Twoj suwaczek to znowu mi lzy naplynely do oczu :D TAK SIE STRASZNIE CIESZE :D aaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :D

Witam sie ze wszystkimi! Wlasnie wrocilismy ze spaceru kolo Opery i byla super pogoda!

EWCIAAAAAAAA!!!!!!! HURRRAA!!!!! UDALO CI SIE!!!!!!!! :********

Nawet nie wiesz jak sie ciesze :) Prawie tak jak ja sama bym byla w ciazy :p
Bo Ty Kochana i dobra kobitka jestes i nalezalo Ci sie!!!! :))))

hej :* jednak nie licze na dzidzie mam obfity okres jak nigdy ;/
Ania... to juz wczoraj dziewczyny pisaly... Ale glowa do gory! nie tym razem, to nastepnym :) Wyluzuj bo jak sie bedziesz bardzo spinac, to nic z tego nie wyjdziec.. a dzieciaczek i tak przyjdzie w najbardziej odpowiednim dla Niego momencie :)

jaewaaaaaaaaaaaaaaaa- witaj kochana :D widze, ze energia Cie rozpiera :D jakies spacery :D pewnie romantyczne :D kiedy wyjezdzacie na ten urlop??? :D

Maggy- Kochana jesteś :******

Sądziłam kiedyś, że jak będę drugi raz w ciąży, to będę się cholernie bać...

A co dziwne, jestem bardzo spokojna o Dzidzię:tak::tak:

jak na razie...

Jaewa- dziękować, aż się zarumieniłam...:-p

Ania- zobaczysz, że się uda:tak: ja o pierwsze Dzieciątko starałam się pól roku...

Ostatnia edycja:
EWCIA- dziekowac za tyyyle fluidkow- my dzis zaczynamy starania w tym cyklu wiec nalapalam i trzymam:-D

ZAPMARTA,MAGGY,PRALINKA,KATH,KINGA i kto tam jeszcze dolaczyl :)) witam serdecznie:tak:

EWCIA - nasza MARAN I EWELINKA- barrrrdzo Ci gratuluja i sciskaja.
Maran pozdrawia nas wszystkie ,teskni za nami ,ale kompa bedzie miala prawie za miesiac-wiej pisze Jej streszczenia co kilka dni i myslami jest z nami!!

baaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaardzo wolno chodzi mi dzis net-pisze tego posta 30 min a nie wiem ile bedzie szedl do Was.:dry:

reklama
Maggy- Kochana jesteś :******

Sądziłam kiedyś, że jak będę drugi raz w ciąży, to będę się cholernie bać...

A co dziwne, jestem bardzo spokojna o Dzidzię:tak::tak:

jak na razie...
i tak ma byc.. tylko spokoj moze nas uratowac!!! pojdziesz na usg zobaczysz malenki punkcik, pozniej kolejne usg- bicie serduszka i od razu bedzie lepiej :) ja sie na razie nie stresuje ;) czuje ze wszystko ok bo przeciez nie moze byc inaczej :D Matka z Ta'Pinu juz o nas dba :) ja nosze obrazek w portfelu... i w samochodzie mam drugi :) I jest mi razniej :)

mama- to trzymamy mocno &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& :D zeby byly II kreseczki juz niedlugo :D

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry