reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Czesć!
Ja jeszcze tylko na chwilkę. Chciałam zobaczyć wyniki testowanek.

EWCIA GRATULUJĘ!!!!!!!!! I naprawdę bardzo bardzo szczerze się cieszę!!
I też się popłąkałam jak zobaczyłam Twój suwaczek.
Życze spokojnych kolejnych miesięcy!!

reklama
Maggy- Kochana jesteś :******

Sądziłam kiedyś, że jak będę drugi raz w ciąży, to będę się cholernie bać...

A co dziwne, jestem bardzo spokojna o Dzidzię:tak::tak:

jak na razie...[/QUOTE

EWCIA MEGA MEGA GRATKI DLA WAS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

DBAJCIE TERAZ O SIEBIE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! jezeli moge to do fluidków sie dołączam przydadza sie mam nadzieje :)

Witam wszystkich serdecznie!!!!

Ja jeszcze nie testowałam...apteka była wczoraj juz zamknieta...
Ale jak juz zdobedę test to zatestuję - nie z porannych, bo nie wytrzymałabym do tej godziny, ale myślę ze jak cos jest, to wyjdzie i w poludnie:-D:tak:

Kochane bede jutro teraz tylko wpadlam zobaczyc co nowego a tutaj TAKIE WIESCI :p
Maggy Kochana moje i wszystkie inne napisze jutro. Teraz sie zmywam bo mam troche prania i gotowania i rachunkow wystawiania! Caly dzien nas z S nie bylo!

Zycze Wam pieknej niedzieli, Ewciu Tobie szczegolnie :) Ciesz sie swoim szczesciem!!!
Ja uciekam bo musze gadulki :) Bede jutro i wybaczcie ze dzisiaj tak z doskoku.

Buziam Was wszystkie!!!! :)))) :***

Mamcia- podziękuj Im ode mnie :)) i mam nadzieję, że moje fluidki zadziałają :))

Maggy- ja na razie nie idę do gin. jutro pójdę zrobić progesteron i jak będzie dobry, to wybiorę się za jakieś ok 3 tyg. gdzie już serduszko powinno bić :))
miałam jeszcze zrobić betę, ale nie będę robić, bo dlaczego? Ja wierzę w Nasze dzieciątko, że ładnie rośnie )))

Monia, Renna- dziękować:tak::tak:

fluidki poszły do tych co się dłuuuugo starają, a teraz dla Ciebie Monisia i dla Ciebie Monia i Renna
i dla każdej która chce :)))
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Mamcia- podziękuj Im ode mnie :)) i mam nadzieję, że moje fluidki zadziałają :))

Maggy- ja na razie nie idę do gin. jutro pójdę zrobić progesteron i jak będzie dobry, to wybiorę się za jakieś ok 3 tyg. gdzie już serduszko powinno bić :))
miałam jeszcze zrobić betę, ale nie będę robić, bo dlaczego? Ja wierzę w Nasze dzieciątko, że ładnie rośnie )))

Monia, Renna- dziękować:tak::tak:

fluidki poszły do tych co się dłuuuugo starają, a teraz dla Ciebie Monisia i dla Ciebie Monia i Renna
i dla każdej która chce :)))
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

EWCIA dziękuje bardzo bardzo bardzo bardzo..........

Az dzisiaj jak takie wiesci na forum to dobra energie czuc!!!!! Super
Mam nadzieje ze teraz to juz lawinowo sie fasolki posypia u kazdej z nas po kolei :)

Ewcia- moze i masz racje :D ja poszlam od razu bo wytrzymac nie moglam :D ale ja to jestem z tych niecierpliwych :D a pozniej za drugim razem juz serduszko bilo a ja oczywiscie sie poplakalam jak bobr z tych emocji :)

reklama
Maggy- ja z Maciusiem także byłam u lekarza zaraz w niecałym 5 tyg.
A bicie serduszka... przyznam dodaje daje emocji:tak:

Nie wiem co jest, ale na prawdę jestem spokojna i doszłam do wniosku, że zrobię tylko progesteron i jak będzie dobrze, to nie ma po co wcześniej iść...
Chyba, że nie daj Bóg byłby niski, to od razu lecę...
ale znów dlaczego miałby być niski...

Nie będzie, bo czuwa nad nami nasz kochany Aniołeczek...

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry