reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do mnie tez pewnie dzisiaj przylezie...mam rzadki kremowy sluz - także po ptokach, ale tak czułam....:-(
Majeczko - tulam :( a dzisiaj na pewno dołącze do Ciebie:(

reklama
Witam popołudniowo:-)

Chatka posprzątana, obiadek się gotuje i gra gitara:rofl2:

chwilkę mogę posiedzieć z Wami:-p

aj dziewczyny jakoś smutno :(( przyszła @ ale taka dziwna na początku miałam wydzielinę brązową ze skrzepami a teraz krew dołączyła mam mniej obfitą @ nie wiem czy moge mieć nadzieje na ciąże choć czytałam że do 3mca może wystąpić taki "okres"

aniu do 3 miesiąca mogą występować plamienia- bez krwi, różowy albo brązowy śluz. @ może być mniej obfita z różnych przyczyn. jak długo się starasz i obserwujesz cykle?

w sumie nie długo sie staramy ale mam powiększone piersi od tygodnia pobolewał mnie brzuch jak na @ a zawsze pobolewał 2-3 dni przed cykle obserwuje od stycznia raczej są regularne

mam @ taki brązowy z krwią i nie obfity nie wiem co myśleć 3 razy przed @ robiłam testy wychodziły negatywnie a może za wcześnie zrobiłam

Ostatnio edytowane przez moderatora:
tak szczerze, to każdy cykl jest inny. raz jest bardziej obfita @, raz mniej. innym razem dłużej bolą piersi. jeśli robiłaś test i wyszedł negatywny, to znaczy że ciąży nie było. mogłabyś się tym krwawieniem martwić, gdyby test był pozytywny- wtedy pędem do lekarza. jeśli jednak chcesz mieć 100% pewność, to zrób badanie krwi- może masz jakiś lab otwarty w sobotę. beta wykaże czy jesteś w ciąży, a ta @ to nie @, albo czy byłaś, ale fasolka się nie utrzymała- w każdym przypadku do lekarza. jeśli badanie nic nie wykaże, wtedy to normalna @ i pozostaje czekać do kolejnego cyklu. najgorsze to się wkręcać.

jak nie masz czynnego labu, to idź na izbę przyjęć, powiedz że podejrzewasz ciążę, ale masz krwawienie inne niż @. może ci zrobią betkę- choć wątpię. bo na usg i tak nic nie zobaczą.

ANIA- napisze Ci tak-ja ostatnio mialam wszystkie mozliwe objawy i bylam pewna na 150 % ze to ciąża a jednak beta wyszla 0 takze jesli masz @(okres) to juz raczej w cąży nie jestes-kazde plamienie ,krwawienie w ciąży jest zagrozeniem ,a skoro Tobie testy wychodzily negatywne to po porostu poczekaj az sie @ skonczy i dzialajcie w nowym cyklu...

MAJQA- tule.....ale licze na kolejny cykl ,ze Ci sie uda:tak:
BUNIA- buziak:-D
MONISIA- nadal trzymam &&&&&&&&&&&&&& zeby nie przylazla:tak:
EWCIA- smacznego:-D:-D

reklama
a może te testy wykonałam za wcześnie i to nie był mocz poranny pierwszy

jeśli byłaś po terminie @ to nieistotne o jakiej porze robiłaś test. naprawdę. nastaw się na to, że masz @ a w ciązy nie byłaś i nie jesteś. musisz zrozumieć, bo później za każdym razem będzie bardziej bolało- nowy cykl, nowa nadzieja. jak już na początku tak się wkręcasz, to mam nadzieję, że szybciutko ci się uda, bo później było by gorzej :sorry: życzę, żeby udało ci się jak najszybciej i żebyś wrzuciła troszkę na luz- uwierz mi, będzie ci łatwiej i nie będzie aż tak boleć. wiem co piszę- jak wspominałam staram się już ponad 1,5 roku. musisz dobrze poznać swój organizm.

a jak nam nie wierzysz i dalej twierdzisz, że to tylko plamienie i to ciążowe, to idź do lekarza, bo jeśli tak faktycznie jest, to nie wróży to nic dobrego , bo każde plamienie w ciąży stwarza niebezpieczeństwo dla fasolki.

idę sobie jajecznicę zrobić:-D małżon na rybach to nie chce mi się robić obiadu

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry