reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Aniu- tak jak pisały Ci dziewczyny, kolejny cykl starań przed Wami...
A u mnie piersi przed @ także są większe...

reklama
Ewcia no niech cię, mowisz, ze większe:-p
mama witaj na forum bo na telefonie juz wisialysmy , z Ewcią zresztą też.
Ja zrobilam serniczek z przepisu mamy i salatke z tunczyka, którą Maciek uwielbia. Teraz zaglądne do was bo potem jedziemy do teściow a jeszcze potem mamy gości u taty.:-)

Wisienka- w tamty cyklu zauważyłam, że przed @ robią się większe... :D

EDIT:

i wszystkie pouciekały...

Ostatnia edycja:
Aniu może spróbuj jeszcze jutro zrobić test c. rano, ja robiłam test jak przyszła taka niby miesiączka i wyszedł pozytywny, okazało się, że to poronienie, miałam najpierw brunatne plamy, potem krew była taka jaskrawo czerwona i trwało to około 10 dni, czasem się zdarza, że mimo krwawień ciąża się utrzymuje, na Twoim miejscu bym to zbadała, jak masz jakieś przeczucia

Witajcie dziewczyny! jestem tu nowa.przyjmiecie mnie do Waszego grona?staram sie o moje pierwsza dzidzie, ale kiepsko mi idzie. jest to juz 9 cykl i na razie nic z tego. Aniu ja tez sie nie raz ludzilam, ze jak okres mam krótki i slaby to ze jestem w ciazy.jak przestalam brac tabletki anty to okresy mam bezbolesne, b.slabe i krotkie-2 dni slabego krwawienia i 3 dni brudzenia.co miesiac sie na to nabieram bo zanim zaczelam brac tabletki mialam b.bolesne, dosc intensywne 5 -lub 6- dniowe okresy.a teraz taka wielka zmiana.Tak jak dziewczyny Ci pisza zacznij nowy cykl a wraz z nim nowe staranka.test mozesz zrobic zeby sie uuspokoic i nie myslec o poprzednim cyklu tylko o nowym.

:-)witam w bardzo senny dzień!!!:-p
Ja dopiero co wstałam z poobiedniej drzemki.
Moja kicia jest coś chora- wymiotuje i ma biegunkę:baffled:
Monisia jak @ brak to jest nadzieja i szansa na fasolkę. relacjonuj na bieżąco!!Trzymam kciuki za pozytywne rozwiązanie sprawy:-D

Buziaki dla wszystkich

reklama
:-)witam w bardzo senny dzień!!!:-p
Ja dopiero co wstałam z poobiedniej drzemki.
Moja kicia jest coś chora- wymiotuje i ma biegunkę:baffled:
Monisia jak @ brak to jest nadzieja i szansa na fasolkę. relacjonuj na bieżąco!!Trzymam kciuki za pozytywne rozwiązanie sprawy:-D

Buziaki dla wszystkich

Relacjonuje - spóznia mi się 2 dzień....

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry