- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Wisieńka
Fanka BB :)
Ewcia no niech cię, mowisz, ze większe
mama witaj na forum bo na telefonie juz wisialysmy , z Ewcią zresztą też.
Ja zrobilam serniczek z przepisu mamy i salatke z tunczyka, którą Maciek uwielbia. Teraz zaglądne do was bo potem jedziemy do teściow a jeszcze potem mamy gości u taty.:-)
mama witaj na forum bo na telefonie juz wisialysmy , z Ewcią zresztą też.
Ja zrobilam serniczek z przepisu mamy i salatke z tunczyka, którą Maciek uwielbia. Teraz zaglądne do was bo potem jedziemy do teściow a jeszcze potem mamy gości u taty.:-)
monisia2506
Październikowa Mama'06 Zadomowiona(y)
U mnie nadal @ brak...ale pobolewa mnie brzuch....
C
calogera
Gość
Aniu może spróbuj jeszcze jutro zrobić test c. rano, ja robiłam test jak przyszła taka niby miesiączka i wyszedł pozytywny, okazało się, że to poronienie, miałam najpierw brunatne plamy, potem krew była taka jaskrawo czerwona i trwało to około 10 dni, czasem się zdarza, że mimo krwawień ciąża się utrzymuje, na Twoim miejscu bym to zbadała, jak masz jakieś przeczucia
kacha10
Witajcie dziewczyny! jestem tu nowa.przyjmiecie mnie do Waszego grona?staram sie o moje pierwsza dzidzie, ale kiepsko mi idzie. jest to juz 9 cykl i na razie nic z tego. Aniu ja tez sie nie raz ludzilam, ze jak okres mam krótki i slaby to ze jestem w ciazy.jak przestalam brac tabletki anty to okresy mam bezbolesne, b.slabe i krotkie-2 dni slabego krwawienia i 3 dni brudzenia.co miesiac sie na to nabieram bo zanim zaczelam brac tabletki mialam b.bolesne, dosc intensywne 5 -lub 6- dniowe okresy.a teraz taka wielka zmiana.Tak jak dziewczyny Ci pisza zacznij nowy cykl a wraz z nim nowe staranka.test mozesz zrobic zeby sie uuspokoic i nie myslec o poprzednim cyklu tylko o nowym.
mama05
prrrryy szaaaalona :))
KACHA- hej ,pisz z nami i życze zeby II kreski szybko sie pokazaly na tescie)my tu wszytskie walczymy juz jakis czas...
monisia2506
MAMA- u mnie nadal brak @!!!!!!
A jak Domiś, zdrowy????
KACHA -równiez witam serdecznie!!!!
A jak Domiś, zdrowy????
KACHA -równiez witam serdecznie!!!!
^margolcia^
:-)witam w bardzo senny dzień!!!
Ja dopiero co wstałam z poobiedniej drzemki.
Moja kicia jest coś chora- wymiotuje i ma biegunkę
Monisia jak @ brak to jest nadzieja i szansa na fasolkę. relacjonuj na bieżąco!!Trzymam kciuki za pozytywne rozwiązanie sprawy
Buziaki dla wszystkich
Monisia jak @ brak to jest nadzieja i szansa na fasolkę. relacjonuj na bieżąco!!Trzymam kciuki za pozytywne rozwiązanie sprawy
Buziaki dla wszystkich
reklama
monisia2506
:-)witam w bardzo senny dzień!!!
Buziaki dla wszystkich
Relacjonuje - spóznia mi się 2 dzień....
- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.
Podziel się: