- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
U
użytkowniczka usunieta
Gość
Sol- ale mnie bardziej chodzi o przypadki, gdzie jest wpadka mlodych, oni sami nie wiedza jak to sie stalo i w ogole nie wiedza, czy powinni byc ze soba, bo nie ma takiego mocnego uczucia.... a tu nagle slub, ktory tak naprawde zaplanowany jest przez rodzicow i bez decyzji mlodych...
nie mowie o ludziach starszych czyli ponad 20 kilka lat, ktorzy juz sami podejmuja decyzje i raczej wiedza co robia...
sorrry, ale jesli rodzic organizuje slub mlodym i namawia ich na to, to nie jest dla mnie ok
nie mowie o ludziach starszych czyli ponad 20 kilka lat, ktorzy juz sami podejmuja decyzje i raczej wiedza co robia...
sorrry, ale jesli rodzic organizuje slub mlodym i namawia ich na to, to nie jest dla mnie ok
B
bunia87
Gość
normalnie wiecie cooooooooooooooooooooo?
ale jestem zła wrrrrrrrrrrr...
byłam rano w sklepie, a że ostatki kasiorki (bo wypłata we wtorek) to kupiłam 2 mleka w woreczku, zamiast 1 kartonika. i co się okazało? że te jedno jest juz skiiiiiiiisłeeeeeeeee!!!!!! fuuuuuuuuuj!!!!!!! przynajmniej te drugie jest dobre, ale tak naprawdę na tej "oszczędności" to się przejechałam jak zabłocki na mydle...
ale jestem zła wrrrrrrrrrrr...
byłam rano w sklepie, a że ostatki kasiorki (bo wypłata we wtorek) to kupiłam 2 mleka w woreczku, zamiast 1 kartonika. i co się okazało? że te jedno jest juz skiiiiiiiisłeeeeeeeee!!!!!! fuuuuuuuuuj!!!!!!! przynajmniej te drugie jest dobre, ale tak naprawdę na tej "oszczędności" to się przejechałam jak zabłocki na mydle...
malapralinka
Fanka BB :)
Dziewczynki ide sie juz szykowac do pracy, milego dzionka wam zycze:*
B
bunia87
Gość
majqa1
mama 2+2 :-)
Wiatm Was
wpadłam tylko na chwilkę bo mam dużo pracy dziś
@ jeszcze nie ma ale czuję, że dzisiaj będzie ....
monisia a jak u Ciebie?
wpadłam tylko na chwilkę bo mam dużo pracy dziś
@ jeszcze nie ma ale czuję, że dzisiaj będzie ....
monisia a jak u Ciebie?
B
bunia87
Gość
uciekam- małżon wrócił z pracy i jedziemy do miasta
buźka
buźka
sawi
szczęśliwa żona i mama
no to super...a gdzie dokładnie są?? bo my myslimy o puszczy Piskiej....Są grzybki na Mazurach!!!
Kurki, prawdziwki i czerwone łebki. Sama nie chodzę, ale klienci mówią że są.
reklama
monisia2506
Październikowa Mama'06 Zadomowiona(y)
Kochana - 2 dni po terminie, ale jestem na wczasach....MONISIA a który to dzień cyklu, że jeszcze nie masz@?
MAGGY no właśnie, zobacz ile jest takich sytuacji, że ludzie mają dzieci po ślubie, a potem się rozchodzą...Najważniejsze, to, żeby się naprawdę kochać i być odpowiedzialnym. I nie ma co przejmować się , tym co "ludzie powiedzą" jeśli świadomie się planuje z miłości to dziecko dostaje wspaniałych rodziców niezaleznie od tego, czy są przed ślubem, czy po.Tak mi się w każdym razie wydaje... Gorzej jak się ma 16 lat...
Szkoda, że ta Malta jednak tak daleko, bo byś się staraczki zebrały i zrobiły Ci niespodziankę
MAJECZKO - no @ brak, ale czytałam ze może sie nawet tydzien,albo 2 spóznic na wczasach...ehh...
Ostatnia edycja:
- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.
Podziel się: