reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Kacha witaj :)
Monisia - nadal trzymam &&&&

dziewczyny co sądzicie o kalendarzu chińskim by zaplanować płeć. U mnie w przypadku dziewczyn się sprawdziło jak kiedyś sprawdzałam i ciekawa jestem jak to u Was z tym jest?

reklama
Kacha witaj :)
Monisia - nadal trzymam &&&&

dziewczyny co sądzicie o kalendarzu chińskim by zaplanować płeć. U mnie w przypadku dziewczyn się sprawdziło jak kiedyś sprawdzałam i ciekawa jestem jak to u Was z tym jest?

Mój małż poszedł z Zuzą nad morze i po drodze ma mi kupic drugi tescior - jutro z rana testuję drugi raz:tak:

dżizas- właśnie oglądam wiadomości. w Rybniku koleś urządził rodzinie strzelaninię- postrzelił żonę, teściów, sąsiadkę, lekarza i policjanta :szok: ku**wa, a przecież Rybnik to kurka 25km ode mnie!!!!! co to się dzieje????!!!!

mnie boli brzucho, chyba się położę i poczekam na małżona. może sobie obejrzę jakiś film...

buziaki

majqa ja tam nie znam się na tym chińskim kalendarzu i nie wiem o co w nim chodzi :sorry: a nie mogę potwierdzić czy się sprawdza, bo dzieci nie mam :sorry:

Witam się wieczornie :-D Właśnie M poszedł z Karolą odprowadzić naszego kolegę na przystanek bo mieliśmy go w gościach :tak:

Aniu - nie w tym to w następnym cyklu wam się uda - ty masz dopiero 19 lat - jeszcze zdążysz nacieszyć się gromadką dzieci :tak:

Szczęśliwa - patrzysz ile miałaś w dniu poczęcia :tak:

A ja was żegnam do 8 września bo sobie robię detox od BB :-D Muszę siąść do pracy i do obron więc chciałabym się choć chwilę na tym skupić a i odstresować :-) A jak wrócę to będę już wiedziała kto u mnie podnajmuje mieszkanko :-D

Tak więc miłego tygodnia a jakby coś się działo - pisać mi na pw to mi pójdzie na pocztę :tak:

no ja walczyłam ostro w tym miesiącu bo miał być chłopak - może to śmieszne ale tak bardzo chciałabym chłopczyka :)
niestety @ przyszła
we wrześniu w jednym kal ma być chłopiec a w innym dziewczynka i nie wiem czy walczyć w tym m-cu czy darować (następna próba dopiero w lutym :(:(:(:()

Szczęśliwa a wiesz już płeć z usg?

reklama
Majqa - nie wiem jeszcze usg mam dopiero 15 września i mam nadzieje ze sie dowiem wiec wtedy sie okaże czy kalendarz miał rację :p:p

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry