Szczęśliwa25
Mamusia Kubusia :)
Kochane ja zmykam ogarnąć mieszkanko , bede po obiadku buziaki:*
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Witam się porannie. Usypiam na siedząco
maggy - ja brałam 13.10 ślub Piękny miesiąc chociaż pewnie u was będzie ładniejsza pogoda niż w PL
bunia - ładny masz suwaczek :-)
Ja przepraszam ale wyleciałam rano do cukierni i do mięsnego i doznałam szoku ze w sobotę o godzinie 9 są takie kolejki po sklepach W mięsnym panie mnie obsłużyły poza kolejką o tą piłkę moją bo już mnie znają i Karolę bo co drugi dzień tam jesteśmy A w cukierni musiałam odstać swoje ale warto było bo jeszcze ciepłe bułeczki i rogaliki kupiłam A potem w domu bułeczka z jagodami i kubek mleka na śniadanko Oj maluch mnie skopał z radości A teraz taka senna jestem Chyba też i dlatego że za tydzień obrona a ja nie mam serca przygotować się z pytań do obrony W pupie mam tą obronę - nie wolno mi się stresować Może mąż mi opracuje pytania a jak nie to mówi się trudno Najwyżej będę miała drugie podejście przed samym porodem
Ale to jest dziwne bo od tygodnia pobolewała mnie głowa z podbrzuszem na zmiane piersi mi sie powiększyły mam ciemniejsze sutki w ogóle spać mi sie chce itp