- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Szczęśliwa25
Mamusia Kubusia :)
Renna - hej udanej zabawy na weselichu
Maggy - kochana doczekasz sie ani sie nie odwrócisz jak Ci zapoda kopa
Maggy - kochana doczekasz sie ani sie nie odwrócisz jak Ci zapoda kopa
U
użytkowniczka usunieta
Gość
nadzieja jest potrzebna ale i wytrwalosc w dazeniu do celuNie długo :/ ale miałam nadzieje że może sie uda
tylko nam sie tutaj nie zalamuj zobaczysz, ze dzieciatko przyjdzie glowa do gory! i walczcie dalej
Szczęśliwa25
Mamusia Kubusia :)
Renna - brzuszek pogłaskany od Cioci ...dzidziolek dobrze łobuzuje hehehe .....
Witam Kochane!!!!!
MONIA - Wszystkiego, co najpiekniejsze i dzidziusia oczywiście!!!! Buziole!!!!
EWCIA- Trzymam &&&&&&&&&&&&&&!!!!!!!!!!!!!!!!
Ja @ nadal nie mam....
Trzymam kciuki!!!!!
B
bunia87
Gość
miałam taki ładny suwaczek, a on się skubaniec zawiesił
to sobie zrobiłam nowy ;-)
idę zmywać- muszę pomyć futrzakowe michy, więc mam tego duuuuuuużo. pies ma 3 ogrooooooooomne, kociaki mają 5 mniejszych.
to sobie zrobiłam nowy ;-)
idę zmywać- muszę pomyć futrzakowe michy, więc mam tego duuuuuuużo. pies ma 3 ogrooooooooomne, kociaki mają 5 mniejszych.
MONISIA a który to dzień cyklu, że jeszcze nie masz@?
MAGGY no właśnie, zobacz ile jest takich sytuacji, że ludzie mają dzieci po ślubie, a potem się rozchodzą...Najważniejsze, to, żeby się naprawdę kochać i być odpowiedzialnym. I nie ma co przejmować się , tym co "ludzie powiedzą" jeśli świadomie się planuje z miłości to dziecko dostaje wspaniałych rodziców niezaleznie od tego, czy są przed ślubem, czy po.Tak mi się w każdym razie wydaje... Gorzej jak się ma 16 lat...
Szkoda, że ta Malta jednak tak daleko, bo byś się staraczki zebrały i zrobiły Ci niespodziankę
MAGGY no właśnie, zobacz ile jest takich sytuacji, że ludzie mają dzieci po ślubie, a potem się rozchodzą...Najważniejsze, to, żeby się naprawdę kochać i być odpowiedzialnym. I nie ma co przejmować się , tym co "ludzie powiedzą" jeśli świadomie się planuje z miłości to dziecko dostaje wspaniałych rodziców niezaleznie od tego, czy są przed ślubem, czy po.Tak mi się w każdym razie wydaje... Gorzej jak się ma 16 lat...
Szkoda, że ta Malta jednak tak daleko, bo byś się staraczki zebrały i zrobiły Ci niespodziankę
ewcia3004
Nadzieja umarła...
Was na chwilkę spuścić z oczu
Maggy- będę pamiętać 9.10
Monisia- a może jednak fasolka?
lecę się brać za chatkę, bo specjalnie wcześnie wstałam, abym szybko posprzątała, a tu już prawie 11 a ja nic nie zrobione
Brzuchol pobolewa, ciekawe czy na @ czy na Dzidzię
dobra lecę, będę późźniej :****
Maggy- będę pamiętać 9.10
Monisia- a może jednak fasolka?
lecę się brać za chatkę, bo specjalnie wcześnie wstałam, abym szybko posprzątała, a tu już prawie 11 a ja nic nie zrobione
Brzuchol pobolewa, ciekawe czy na @ czy na Dzidzię
dobra lecę, będę późźniej :****
reklama
Wisieńka
Fanka BB :)
Dziewczynki mykam troche się urodzinnic. Do potem
- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.
Podziel się: