reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Ale to jest dziwne bo od tygodnia pobolewała mnie głowa z podbrzuszem na zmiane piersi mi sie powiększyły mam ciemniejsze sutki w ogóle spać mi sie chce itp

ewcia &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& żeby na dzidzie :)

bunia to masz kochan zmywania jak po wielodzietniej rodzince he he :) Powodzenia :)

szczesliwa a jak wogóle samopoczucie??

Bunia dawaj swoje srutututu
Bo mi tu pusto bez tego;(

Witaj szczesliwa:*
Czemu taka pogoda paskudna;(??
A ja jutro do Krakowa mam wyjazd w plener na caly dzien

Renna- samopoczucie dobre :):) nic mi nie dolega .... czuję sie wręcz kwitnąco :):):) tylko wieczorkiem doskwiera mi kręgosłup ułożyc sie nie idzie :( ale nie narzekam :)
Pralinka - pogoda na tym śląsku do bani co ...kurde zimno sie robi już ..... i leje :(

Kyra- podam Ci najprostszy przyklad- moja mama- zawsze mowila, ze najpierw slub pozniej dziecko.. wiec.. tak sobie poczekala, ze juz w tym roku zaczela sie modlic, zeby dziecko w ogole bylo, bo ma 3 dzieci i zadne nie chcialo jej zrobic babcia :D ahahah
No to jak sie dowiedzieli moi rodzice, ze w ciazy jestem to tata od razu po szampana poszedl i mama jak nie pije, tak sie napila :D jak bylam w PL teraz to non stop mi robila soczki,wszystko co chcialam jesc to mi przyszykowala i sie cieszy jak szalona.. jej kolezanka tez taka kosciolkowa to samo... i mowi mi,z e do slubu mam isc w sukni nie kolorowej (bo ja myslalam, o jakims odcieniu morskim, czy blekitnym albo zielonym) tylko w kolorze kremu :)
poglady sie zmieniaja.. i jesli ktos jeszcze mysli,z e dziecko przed slubem to wstyd, no to niestety, ale zostaje w tyle :) teraz bycie w ciazy to cud.. przynajmniej dla mnie, bo ja tez pierwszej mlodosci nie jestem i dzieci nie mam.. chociaz lekarz mi powiedzial, zebym przestala mowic o wieku i chyba sie z nim w koncu zgodze :) heheh najwazniejsze, jak sie czujemy a nie ile mamy w dowodzie ;)

Witam się porannie. Usypiam na siedząco :-D

maggy - ja brałam 13.10 ślub :-D Piękny miesiąc chociaż pewnie u was będzie ładniejsza pogoda niż w PL :-D

bunia - ładny masz suwaczek :tak: :-)

Ja przepraszam ale wyleciałam rano do cukierni i do mięsnego i doznałam szoku ze w sobotę o godzinie 9 są takie kolejki po sklepach :-D W mięsnym panie mnie obsłużyły poza kolejką o tą piłkę moją bo już mnie znają i Karolę bo co drugi dzień tam jesteśmy :-D A w cukierni musiałam odstać swoje ale warto było bo jeszcze ciepłe bułeczki i rogaliki kupiłam :tak: A potem w domu bułeczka z jagodami i kubek mleka na śniadanko :-D Oj maluch mnie skopał z radości :-D A teraz taka senna jestem :-D Chyba też i dlatego że za tydzień obrona a ja nie mam serca przygotować się z pytań do obrony :sorry: W pupie mam tą obronę - nie wolno mi się stresować :-p :-D Może mąż mi opracuje pytania a jak nie to mówi się trudno :-p Najwyżej będę miała drugie podejście przed samym porodem :-D :-p

Sol- taka buleczke to tez bym sobie zjadla :D no i trzymamy &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& za Twoja obrone :D
w pazdzierniku tutaj jeszcze cieplo jest :) w grudniu na swieta Bozego Narodzenia mielsimy 25 stopni :)
oby tylko nie padalo :)

ewcia- wlasnie spojrzalam na zegarek i faktycznie juz prawie 11 a ja w pracy jestem i prawie nic nie zrobilam...

pralinka- milego wypadu do mojego kochanego miasta.. tylko sie nie przeraz... rozkopali kawalek rynku.. tzn. dalej maja tam wykopki :) bo pamietam 2 lata temu to samo bylo.. bo odkryli w podziemiach jakies budynki itd itp
do tego otworzyli bude z piwem zaraz kolo kosciola Sw. Wojciecha- masakra!!!

no ale.. Krakow to Krakow...mnie zawsze bedzie chwytal za serce... ech....

a tymczasem uciekam cos porobic.. bo za 2h wychodze z pracy:D

milego dnia

reklama
Witam się szybciutko i zmykam zabawiać małego wszędołaza ;-)

Sol, obrona na pewno pójdzie super !!!!!!!!! a brzuszek już masz taki, że cię w kolejkach puszczają ??? farciara :-p ja się doczekać nie mogłam ;-)
Bunia, suwaczek jeszcze pięknieszy niż wczorajszy !!!
ewcia, oczywiście, że na dzidzię pobolewa !!!!!!!!!!!!
Maggy, super, że rodzice się tak cieszą :tak: moi mi drugie dziecko wybijali z głowy i trochę to przykre :-(teraz już jakby się pogodzili z tym, że się staramy, ale tematu nie poruszają ... P.S. ślub na pewno będzie fantastyczny !!!!!!!!!!!!!
Szczęśliwa, fajnie, że dobrze się czujesz :-):-):-) mi kręgosłup też doskwiera ... co chwilę muszę 10 kg z jakiegoś zakazanego kąta wydobywać :-D
wisieńka, miłego rodzinkowania !!!

i wszystkim miłego weekendu !!!!!!!

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry