reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
wisienka- ale ja bym Cie wcale nie przegonila :D hihihihi... fajnie by bylo.... ojjj fajnie.. tymbardziej,ze mam coraz mniej przyjaciol... jednak odleglosc robi swoje...

bunia- szalencze Ty :D

a wiecie co jest najsmieszniejsze? ze rodzina K. jescze nie wie :D tzn. kuzynka wie, bo bedzie swiadkiem :D nie spala z wrazenia pol nocy :D hihihih dzisiaj powiemy rodzicom K. i ciekawa jestem ich reakcji :D hahahaa na wiadomosc o ciazy oniemieli z zachwytu.. teraz caly czas sie czuje jak mala dziewczynka- tego nie rob, nie zmywaj, nie podnos, nie przesuwaj, jedz to i to ... jeju.. czasami juz nie moge :)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
MAGGY myślę, że Wam się super złożyło z tym ślubem:-) nie każdy może mieć ślub na Malcie...będziecie mięli pewnie piękne wspomnienia:-) I dobrze też że maleństwo będzie od razu- my uważaliśmy całe studia,a teraz żałujemy, bo staramy się bez skutku, a moglibyśmy już mieć maleństwo, albo przynajmniej wiedzieć wcześniej, że coś jest z nami nie tak...

Maggy - kochana wszystko zależy od budowy ciała podobno kobietki szczupłe takie jak ja poczują wcześniej -bąbelki i lekkie smyranie poczułam w 17 tygodniu a w 18 tygodniu jak dobrze pamiętam czyli w moje urodzinki zrobiło mi moje maleństwo prezent i mocno kopnęło dzień wcześniej też ale nie aż tak mocno ..... nioo kochana czas leci jak nie powiem co :)
Wisieńko - u mnie dobrze wszystko już powoli robie sobie liste co potrzebuję itd ...... :):)

MAGGY myślę, że Wam się super złożyło z tym ślubem:-) nie każdy może mieć ślub na Malcie...będziecie mięli pewnie piękne wspomnienia:-) I dobrze też że maleństwo będzie od razu- my uważaliśmy całe studia,a teraz żałujemy, bo staramy się bez skutku, a moglibyśmy już mieć maleństwo, albo przynajmniej wiedzieć wcześniej, że coś jest z nami nie tak...
dzieki Kyra- my mielismy sie starac po wakacjach...tak, zebym w razie ciazy wciaz mogla latac.. bo planowalismy slub w styczniu w PL... i to tez miala byc niespodzianka dla wszystkich :) ale za namowa glownie 'mamy' z naszego forum, zdecydowalismy sie na wczesniejsze staranka- od lipca.. a w koncu zaczelismy wreszcie w czerwcu.. i nie zaluje..
moze i moglismy poczekac, ale na co? a teraz do slubu w ciazy, tez mi kompletnie nie przeszkadza.. nie mam 16 lat, tylko 33 wiec dla mnie to zadna wpadka, tymbardziej, ze planowany byl bobas i poczal sie z milosci, a nie z przypadku..
zreszta, jakie to ma znaczenie... gdy sie ludzie kochaja i szanuja.. reszta sie nie liczy..
slub bierzemy bo chcemy byc rodzina w pelni.. no to znowu mam lzy w oczach :) w ogole to jakas taka sie wrazliwa robie.... ech..

Kyra- poza tym trzeba mocno wierzyc, i tak jak powtarzam zawsze, wiem, ze jest ciezko.. ja pragnelam dziecka przez ostatnie prawie 10 lat.. ale zawsze bylam z kims, z kim nie warto bylo miec potomka i Najwyzszy wiedzial co robi... teraz sie wreszcie doczekalam czegos niesamowitego.. i za to jestem wdzieczna dzien w dzien..
wiem, ze duzo kobiet nie moze zajsc w ciaze, ale tez wierze z calego serca, ze jesli wytrwaja w wierze, pewnego dnia zobacza te wymarzone II kreski

czytałam na blogach że przez pierwsze 3 miesiące można mieć okres. Ja powinnam okres dostać 27 ale dostałam dzisiaj :( straciłam nadzieje :-(

w czwartek robiłam 3 test ale wyszedł negatywny a do stosunku doszło 10 sierpnia. w ogóle okres miałam 6 lipca później 31 a dzisiaj następny raczej mam regularne cykle tylko przed ostatni jakoś szybciej wypadł

Bunia - hej :) czuje sie dobrze oj tak dobrze ze upałów nie ma i podobno już nie bedzie ..... wiec mam je z głowy ......
Maggy - a maleństwo dobrze fika sobie już kiedy ma ochotkę nawet jak sobie wygodnie siedze .......

Witam sie cieplutko z wszystkimi staraczkami!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

No co tam po piątku??? Jakies fasolki nowe??
Jak wyniki testów ?? Dajcie znac w skrócie bo raczej Was nie nadrobie dzisiaj bo weselicho o 14 :)

aniu napisałam ci już wcześniej, że skoro testy wychodziły negatywne, a @ jednak przyszła, to znaczy, że nie byłaś w ciąży, a jedynie przesunęła ci się owulacja. bo wygląda to tak, że od owulacji do @ jest u każdej kobiety stała ilość dni. przed owu nie zawsze jest tyle samo- może być mniej albo i więcej. u ciebie być może było teraz więcej przed samą owulacją, ta była później, a po niej wystąpiło tyle dni ile zawsze i stąd spóźniająca się @. proponuję zaopatrzyć się w testy owu, albo termometr i robić wykresiki z temp. ze śluzem- wtedy będziesz wiedzieć czy i kiedy jest owulacja, ile masz dni po niej, kiedy się możesz spodziewać @. nasz organizm dużo nam mówi :-D nie martw się, nie udało się teraz, uda się innym razem ;-) a długo się już staracie?

ten mój okres nie jest tak obfity zazwyczaj trwa 4 dni zobacze jak to będzie teraz :) :* pozdrawiam :*

reklama
szczesliwa- no to na fikania mojego malenstwa jeszcze musze poczekac....miesiac.. no nic.. jakos wytrzymam :D

renna - witaj i udanej zabawy od razu zycze :D

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry